Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Nu, rozhodně to byla pozoruhodná taktika od ČSSD. Postupný ústup od původního velkohubého prohlášení až po totální stažení ocasu mezi nohy.

1 0
možnosti
ZK

Z92d67e92n44a 56K10o65č82í

23. 12. 2013 20:25

Proti faktům jsou se svými pseudoargumenty, založenými na znalostech paní Procházkové opravdu krátcí. ;-D!!

0 0
možnosti
Foto

Pane Streite, zase jste mi vzal téma, kde se s Vámi naprosto shodnu.

Karma za pravdivý článek R^

Poraďte mi potom, o čem psát? Třeba o tom, jak si církevní preláti v potu svojí tváře stavěli kostely?

Ale na Wiki o tom nic není...

Celý Internet je plný požadavků katolické církve na jejich údajný majetek (který vybudovali nevolníci a robotníci vynucenou otrockou prací).

2 4
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek i za karmu :)

Vy už něco vymyslíte :))

0 0
možnosti
JJ

Odluka státu a církve je potřebná. Věřím, že církve dají postupně do pořádku všechny zanedbané sakrální stavby, že se stanou konkurentem Lesů České republiky (církevní lesy dodnes patří k těm nejlépe obhospodařovaným) a že se prosadí i v oblasti péče o staré a nemohoucí spoluobčany. Dejte církvím čas.

4 0
možnosti
Foto

:))

Podívejte se níže na příspěvky pánů Potra a Kudličky. Zvelebování nabytého majetku prý není posláním církví :(

1 1
možnosti
MP

Ano, Vatikán si odveze všechny kostely, budovy a pozemky do Vatikánu...

3 3
možnosti
Foto

Boromejky také nic nemusely odvážet...

6 4
možnosti
JR

J10a74n 77R51á60ž

22. 12. 2013 11:44

Sobotka i Nečas jsou kariérní politici, kteří nic jiného než boj o koryta neznají. Tomu podřizují vše. A navíc oba neumí jednat rovně a bojovat s rizikem, že mohou i prohrát. A tak jak s Nečasem oraly Veverky za škodolibého přihlížení Kalouska, tak se Sobotkou budou orat Lidovci za škodolibého přihlížení Babiše. Nečas se s tím potkal a Sobotku teprve čeká poznání,ze zbabělci nemohou trvale uspět nikde, ani v politice.

5 2
možnosti

Karma!R^

Církevní restituce nemohou pro nenasytné církve skončit dobře. Církevní pozemky jim byly v naprosté většině odňaty na základě zákona z roku 1947, přijatého ve svobodné poválečné Československé republice, za vlády presidenta Dr. Edvarda Beneše.  

Není důvod, aby nedošlo k návratu stavu před 25. únor 1948 a k respektování zákona z roku 1947 týkajícího se revize pozemkového zákona. Není dobré překračovat stanovenou restituční hranici a svádět odebrání pozemků na komunisty. Zneužívání protikomunistické politické karty církvemi, už začíná být trapné, zejména s ohledem na spolupráci církví s komunistickým režimem v 70 a počátku 80 let minulého století, kdy jejich činnost platil právě komunistický režim.:-/

7 7
možnosti
ZK

Z87d62e66n32a 41K31o84č77í

22. 12. 2013 11:32

Trapný jste spíš vy, pane Čumpelíku ;-)!!

7 5
možnosti
JV

Smutné čtení, těžko léčitelný názor.

6 6
možnosti
JC

Ano, ten Váš nulový je takový.:-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, proč se Bohoušek při projevu usmívá zrovna ve chvílích, kdy k smíchu nic není. On je jako ten smějící se smajlík, kterým někteří nevhodně doplňují smutné komentáře. Buď už mu ze všeho hrabe, anebo není až takový bačkora a má srandu z toho, jak svoje voliče obelstil. V obou případech zasluhuje vyměnit, ale to už bude pozdě. Černá to vidí černě - naše vnoučata se budou muset učit otčenáš ;-(

3 4
možnosti
LN

usmívá se povinně...reklama na rovnátka...

3 0
možnosti
MM

;-D;-D;-Dpromluvil církevní tajemník, odborník na církve a na křesťanství, neb jedním slovem - pomluvaRv

8 6
možnosti
JP

J24o97s52e63f 66P65o13t70r

22. 12. 2013 1:11

Pane Streit,

"naivní jste v tom, že budou šířit mocenské ambice, vměšovat se do lidských svobod, šířit víru (církevní školy) od mladých".

Ano, to finnačně posílené církve budou dělat, a vy jste naivní a nebezpečný pro současnou úpadkovou společnost , že jim v tom chcete bránit.

Když tedy tvrdíte, že zastáváte konzervativní hodnoty, diametrálně (jak vyplývá z vaší zlobné rétoriky) odlišné od náboženských názorů, tak je nám sdělte, ta vaše pravé konzervativní hodnoty.

To myslíte třeba jako prohloubit a zesílit vliv pornografického průmyslu, odstranit překážky pro uplácení, zavést eutanazii pro důchodce nad 4 roky důchodu ...

5 6
možnosti
Foto

Pan Potr je aspoň upřímný, o co církvím jde. A naivní jsou všichni, kdož takové nebezpečné fanatiky podceňují.

Pane, já jsem proti politické "korektnosti", multikulturalismu a podobným novodobým zvrácenostem. Ale jsem pro individuální svobody a pro demokracii - a to vše církevní dogmatismus popírá.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...