Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CO PŘINESLA POSLEDNÍ DEBATA:

1/ vtipkování o rase psů, ...že šovinisti, to je legrace,

2/ zaštiťovat se Rychetským, který nemůže Zemanovi přijít na

jméno pro jeho korupci a snahu omezovat pravomoci soudcům a odstranění malých

stran v Parlamentu, Rychetský otevřeně mluví o Zemanově korupci ve

své knize, kde popisuje 100 milionový úplatek pro Šloufa, 3/ tvrdit o zákoně o majetkových přiznání, že něco změní, když všichni co mají něco načerno to do několika dní přepíší na společnosti na kajmanech, je hodno ekonomického negramoty nebo populisty, 4/ Zeman otřelý a usvědčený korupčník a lhář, který sliboval, že přenechá vliv v politice za 250 milionů http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-volby/clanek.phtml?id=769476 otevřeně lže o Bamberku a lže o korupční kauze na MZ, kterou sám Karel nechal prošetřit, vzpomeňme jak dopadly policejní složky, když chtěly prošetřovat Zemana, byly rozpuštěny, 5/ vyzdvihovat ponechání sluhy Weigela, který na schůzce se Šloufem kupčil o hlasy komunistů pro Klause a zaměstnává Zemanovu ženu, „moudrostí“ nedovolávat úředníky, 6/ tvrzení že když se někdo sejde ve veřejné restauraci není to tajná schůzka, protože se nesešel v podzemí, 7/ přes neskutečné hulvátství k paní Čáslavské, kdy ji obvinil, že dala medaili komunistovi Dubčekovi, kterým se před pár vteřinami /!!!/ zaštiťoval, když se vymlouval proč byl komunista,   8/ až po lhaní o BListech, 9/ a nebyl by to nedůvěryhodný lhář, kdyby nezakončil lží o tom, že mu vyjádřilo podporu želé: každému inteligentnímu člověku se ze Zemana musí zvedne žaludek!

3 0
možnosti

Totální demagogie....

2 1
možnosti
MN

To je pěknej nesmysl, ale pokud někomu to v hlavě neslouží, tak pak chápu že může napsat takovou kravinu.

4 2
možnosti
Foto

Tak raději do diskusí nepište a nikdo podle těchto kravin nepozná, jak vám hlava (ne)slouží.

0 2
možnosti
PP

Kdyby nebylo druhého odstavce, tak by se dal článek označit jako absolutní pitomost. Církevní restituce řešit teď a takto je skutečně vládní úlet.

3 2
možnosti
Foto

Vidíte, záblesky rozumu vám jistou naději přece jen dávají ;-)

0 3
možnosti
PA

P21e77t54r 72A98e94r60t65s

24. 1. 2013 10:59

No to je ostuda pane Streite

Ve vašem požehnaném věku neporozumět psanému textu.Jak řekl můj (ne)oblíbený Klaus.Přečíst za domácí úkol, co řekl Schwarzenberg. Po 6. přečtení byste už mohl pochopit. Moje 13.letá vnučka to pochopila už po 2.přečtení

7 3
možnosti
Foto

Chápu vás a soucítím. Máte stejně povrchní myšlení jako vaše vnučka. Ona z toho může vyrůst...(pokud ovšem nezdědila vaše IQ)

0 3
možnosti
Foto

Jak vy umíte argumentovat ;-D

Kdo vás najal?

1 5
možnosti
JK

J73a86n 67K73u55b12a80l34e19k

23. 1. 2013 20:03

Vite, ja uz mam takovychto pisalku dost. Pokud nejste schopen pochopit, co opravdu rekl...

Mimochodem, prectete si aspon dokumenty tykajici se odsunu nemcu, nez budete mluvit o necem o cem evidentne moc nevite...

8 3
možnosti
PP

A co byste čekal od tohoto individua;-)

4 3
možnosti
PP

Kdo chce psa bít . . .

5 3
možnosti
VS

Úplně nesmyslně a účelově jste si překroutil jeho vyjádření. Vůbec nic hrozného z jeho úst nezaznělo a kdo chtěl, tak pochopil, že šlo především o lidský rozměr celé věci, protože se mnoho křivd skutečně událo. V kontextu dnešní doby by byl takový odsun opravdu mezinárodně nepřijatelný, to snad nepopíráte také? Celé je to trapné že se ve volební kampani vytáhne účelově věc, která snad už ani němce nezajímá. Je to pěkně trapný, o Benešových dekretech pořád plácáme jak nehodláme diskutovat a přitom o nich diskutujeme jen my. Ten kdo to vytáhl a někoho tlačil do výroků byl Zeman nikoli Schwarzenberg.

8 3
možnosti
Foto

Oni panu Schwarzenbergovi pripravili past a sami do ni spadli. Dneska si spousta lidi naklikne veci na internetu a umi cist i v jinych jazycich. Neni to jako za komunistu, kde si clovek nanejvys mohl poslechnout Svobodnou Evropu.

5 3
možnosti
LJ

Nevyhodou svobody je moznost, aby si mohl ventilovat svoje nazory ikdyz jsou to uplne kraviny. A toto je jedna z nich.Rv

3 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...