Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J@kub17

21. 2. 2009 16:46
Z5

No můžem pokračovat. Jj máte pravdu, teoretická odbornost je jen jedna část, je důležitá, ale praxe je praxe. Každopádně nemůžete podle nějáké diskuze hodnotit, zda-li jsem jen teoretik a naopak. Také nevíte nic o tom jak se pohybuji v reálném životě. Pane rybizku, totéž mohu tvrdit i o Vás. Jen naznačím, že otec má středně velkou firmu a vím, jak je podnikání náročné. Tohle téma bych uzavřel a raději bych otevřel nové. Zde se možná shodneme ale určitě se neshodneme na řešení problému. Jinak, zajímalo by mě, kde (instituce) a jaké vidíte největší problémy EU? (snad to podložíme reálnými argumenty)

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 2. 2009 11:06
Karma Streite!

Pozorne jsem si procetl argumentace Vase i J@kuba17. Problemem je "jen"  teoreticka odbornost J@kuba17. Prakticke zkusenosti se zavadenim vlastniho systemu/myslenek do praxe a nasledna zpetna vazba zcela chybi. Pan Ignacius Reily dole pouzil primer o ochrane minoritnich akcionaru a ctyrech spolecnicich.....je uplne mimo misu. Rovnez prezentace vlastnich myslenek pana J@kuba17 v primeru na Rakousko, lyze a vyspelost odhalila, ze vubec nevi co je to realita. Teoretickych "odborniku" je vzdycky vice nez praktickych a hlavne USPESNYCH. Zejmena k J@kubovi17...teoretickymi vedomostmi ohromite sbor na fakulte. Realita Vas nemilosrdne zastrci do spravne skatulky. Reci o seminarnich pracech, profesorech apod. plati jen na ty lidi, kteri jsou v realnem zivote neuspesni.  

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 2. 2009 11:06
Re: Karma Streite!

pardon, vypadlo mne PANE Streite. omlouvam se:-)

0 0
možnosti
JL

J@kub17

12. 2. 2009 20:06
Stále čekám na racionálni argument, ne na výkřik do tmy!

Tak kromě napadání a neodůvodněných výroků tu zatím pan Streit nenapsal, v čem si podřezáváme větev. Nejenže se nevyzná v Lisabonské smlouvě, dokonce se nevyzná v Evropských institucí. Plete počty poslanců, špatně počítá procenta, plete si základní fakta. Neví v jakých oblastech se užívá QMV. Neví jak je QMV definována. Základní pravidlo zní, chci-li něco kritizovat, musím o tom taky něco vědět a mít argumenty. Ty pane Streite nemáte, a asi nikdy mít nebudete. Kritika je opodstatněná, ale musí být podložena argumenty.

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 2. 2009 21:58
Re: Stále čekám na racionálni argument, ne na výkřik do tmy!

V počtech jste se pletl vy a ostatní vám nemá cenu vyvracet. Pro soudné lidi jsem argumentů snesl dost. Pro integrační komsomolce argumenty nejsou.

Jestli jste, jak se zdá z ODS, tak se zamyslete, proč vás opustil otec-zakladatel. Jeho manuál pro čtení LS, na který jsem vám dal odkaz, nastudujte.

S vámi je diskuse zbytečná.

0 0
možnosti
K

kevinbb

12. 2. 2009 17:58
Mate pravdu!

A na detailech nema cenu se dohadovat, ale podstata je pravdiva.

R^V[>-]

0 0
možnosti
MK

briza

12. 2. 2009 16:28
Podle mne je to nesmysl

Nemyslim, ze by Sakozy byl produktem Unie. Pokud se podivate zpet do historie Francie tak ten  princip - vyuzit mezinarodni smlouvy ci clenstvi v organizacich pro posileni samotne Francie a otaceni kormidlem na jednu ci druhou stranu kdykoliv se objevila prilezitost k posileni francouzskeho vlivu ci reseni jejich problemu je v jejich politice dlouhodobe pritomne a to uz pred vznikem EU. Takze Sarkozy jen pokracuje v tom co ti pred nim mozna nedelali tak okate. Francie se v tomhle v dohledne dobe asi tezko zmeni a je na ostatnich statech aby tyhle ambice vykazovaly do prislusnych mezi.

0 0
možnosti
G

Gambri

12. 2. 2009 16:23
Tak a je to tady.

Evropská unie dnes vyzvala k přijetí celosvětových pravidel pro chování ve vesmíru. Už jenom čekám vyhlášení jednotných pravidel pro chování v posteli.:-P

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 2. 2009 16:34
Re: Tak a je to tady.

Genderové zásady už vydala, myslím, že se angažoval Špidla.

Můj oblíbený zpěvák Gillan ze skupiny Deep Purple to nazývá evropskou idiokracií (viz skladba Picture of innocence z alba Bananas).

0 0
možnosti
SPK

srbská provincie Kosovo

12. 2. 2009 16:15
bohužel je to smutná pravda

dobrý článek o smutné realitě

0 0
možnosti
MH

1255

12. 2. 2009 15:56
Szarkozy je malý Napoleon,ikdyž nemá jeho vůdcovské

schopnosti ale jen pocit důležitosti. Ale musí mít vztek na dvoumetrového Topolánka a potažmo na nás. On,takový prcek. Vytahuje se,jak vyřešil krizi v Gruzii, ale neudělal nic, Rusové si stejně dělali co chtěli. Tak takhle je to s úspěchem francouzského předsednictví.

0 0
možnosti
M

multikulturista

12. 2. 2009 15:36
Sarkozyho znam uz pres 20 let,

proto jsem ho v roce 2007 - jako francouzsky obcan - nevolil a pokud by se uchazel (jako ze bude) o druhy prezidentsky mandat v roce 2012, v zadnem pripade volit nebudu. Souhlasim plne s vami, ze se jedna o cloveka trpiciho napoleonskym komplexem, narcisismem a patologickou hyperaktivitou...Ale zde muj souhlas s vami konci. Vase temer hystericke odmitani LS, EU a jejiho fungovani (i kdyz je co vylepsovat prave diky clenstvi tzv. malych statu) dela ze Sarkozyho ve vasich ocich produkt Unie. Opak je pravdou : nejlepsi ochranou proti dnesnimu Sarkozymu a jeho budoucim klonum (bylo by mozne pouzit i "klaunum") je prave EU, v niz pres 20 tzv. malych statu ma moznost vyslovit a prosadit svuj nazor i proti Bruselu, Parizi ci Berlinu... Vyzaduje to pouze hodne politickeho odhodlani, silne proevropske politicke lidry  a konec komplexu typu "my jsme jen mala zeme" !

0 0
možnosti
SPK

srbská provincie Kosovo

12. 2. 2009 16:18
Re: Sarkozyho znam uz pres 20 let,

Kulturisto, plácáš hovadiny (kromě hodnocení šaška Sarkozyho). Představitelé velkých států EU to budou umět udělat tak, aby se těch 20 malých států nedalo dohromady.

0 0
možnosti
JL

J@kub17

12. 2. 2009 14:43
Upřesnění počtů členů EP

Stávající přechodné období stanovuje 24 poslanců Čr ze 785. Po letošních volbách bude počet poslanců 22 ze 736. K tomu dojde proto, že se nestihla ratifikovat LS. Představitelé států a vlád se dohodli, že se uplatní přechodná opatření,aby počet byl navýšen na 754. Vzhledem k malým pravomocím EP je uplně jedno, zda-li to matematicky vyčíslíme na 3% nebo 2,9%. Jen naivní blázen může předpokládat, že všichni naši europoslanci hlasují společně. Pan Streit neví, jaké má pravomoce EP a ohledně čeho hlasuje. Jak už jsem zde psal, hlasování o rozpočtu EU, schválení Komise, není ohrožování státní suverenity. Až bude ODS v mém městě opět pořádat zájezd do EP, zařídím,aby jste se mohl jet s námi taky podívat..:D Cesta je dlouhá, budu se těšit na výměnu názorů..:o)

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 2. 2009 14:56
Re: Upřesnění počtů členů EP

Já vím, jaké má parlament pravomoci (umím si to najít i bez zájezdu). Po LS však agenda vzroste.

A nejde jen o parlament. Jde o faktický konec veta.

Každý, kdo má politický cit, tak ví, která bije i bez technikálií. Ono se pak schválí vše, co bude třeba k ještě větší integraci vstříc ještě zářivějším zítřkům. Jestli to nezastavíme teď, budou časem národně-osvobozenecké války.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...