Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

prokes1961

11. 6. 2008 12:24
MODRÁ IDNES

Na klávisnici jsem vyťukal http://www.idnes.cz.....obrazovka celá zmodrala.....nahrálo se obrovské logo ODS.....modrá obrazovka mne nabádala, abych kliknul a přečetl si to nejauktuálnější zpravodajství z modrého světa ODS..... Nevěřícně jsem kontroloval zadanou adresu, jestli jsem se náhodou neuklikl a namísto IDNES nenaťukal ODS, ale kdepak - v tu chvíli již mizí modrá obrazovka a naskakuje portál (O)I(D)NE(S) - vítejte na nejobjektivnějším českém zpravodajském portále.... ;-D

0 0
možnosti
MN

212321

5. 6. 2008 21:29
Předpokládám,

že i kdyby jel Topolánek na dovolenou vlakem, jistě by se našel někdo, kdo by ho obvinil, že se nechá uplácet od ČD. Pokud by jel na kole, určitě by bylo od výrobce, který asi bude brzy soutěžit o nějakou veřejnou zakázku a tak bych mohl pokračovat. A kdyby letěl tou doporučovanou pravidelnou linkou? ČSA před privatizací - to není samo sebou.

Tak příště pane Topolánku - pěšky. I když - co boty? Od jakéhopak že jsou výrobce?

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 6. 2008 22:36
Re: Předpokládám,

Vy jste nepochopil, že článek není o dopravě? 8-o

0 0
možnosti
TT

tolan

5. 6. 2008 21:27
Pane Streite, jste vážně zapšklý b l b

Svými příspěvky se řadíte na úroveň také politického turisty Vašeho typu nyní soudruh Ratha.

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 6. 2008 22:36
Re: Pane Streite, jste vážně zapšklý b l b

Já jsem celoživotní nestraník, troubo. Mi stačí zdravý rozum. Já jsem nepsal, že budu volit ČSSD.

0 0
možnosti
J

jirkan01

5. 6. 2008 19:13
Nejradši bych vaše články nečetl

abych vám nezvyšoval karmu, ale vždycky se znova těším, co to zas bude za blábol. Závidíte panu Topolánkovi, že ho někdo pozval? To se prostě ve světě mezi politiky dělá. Lepší do Itálie než jako pan Paroubek do Sýrie nebo kde to vlastně byl, ty muslimský totality si pletu.

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 6. 2008 22:38
Re: Nejradši bych vaše články nečetl

Že druhý trhá muchám nožičky, není omluva.

0 0
možnosti
PV

petrs51

5. 6. 2008 15:43
Nevím co Vás tak pobouřilo,

ale mohl si vzít vládní letku, protože ze zákona na ní měl nárok. To by teprve byl řev.

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

5. 6. 2008 15:54
Re: Nevím co Vás tak pobouřilo,

Když nevíte co je na tom pobuřujícího tak to by jste si měl ujasnit jak se korumpuje.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

5. 6. 2008 15:18
Málokdy souhlasím s pisateli,

ale teď souhlasím na 100%. Jak mohli zvolit takové hovado do svého čela, je mi záhadou. Ale když se on ten valašský trouba na tu funkci tak třepal. Ale někdy mi opravdu připadá, že není duševně zcela zdráv.

0 0
možnosti
RH

Radyo

5. 6. 2008 15:37
Re: Málokdy souhlasím s pisateli,

To ti nepřipadá, to tak bohužel je. Kdyby si Topola vzal do parády nějaký pořádný psychiatr a psycholg a proklepl by ho ze všech stran, tak bychom se diagnóze asi nestačili divit. Ovšem podobně by dopadli i jiní, třeba náš vyvedený "prezident".Rv

0 0
možnosti
HG

Víťa Jakoubek

5. 6. 2008 14:44
Pravda a láska

už konečně musí zvítězit nad lží a nenávistí ;-)

0 0
možnosti
S

shcnitt

5. 6. 2008 14:38
Vidím, že dost lidí ani neví, že se

něco podobného v civilizované společnost nesmí ani náznakem stát! By-li pan Topolánek na rekreaci, v pořádku. Pak mohl hrát golf s kýmkoliv!Ale proč musel letět soukromým letadlem a bydlet u Berlusconiho? Tam co byl je řada krásných hotelů (Porto Chervo, Porto Rotondo, Cala di Volpo) a tak se ptám, má-li to vůbec zapotřebí. Buď si myslí, že může všechno nebo je tak blbej. Myslím si, že platí oboje, ale v obráceném pořadí.

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 6. 2008 15:20
Re: Vidím, že dost lidí ani neví, že se

R^:-)

0 0
možnosti
K

kuubanec

5. 6. 2008 14:28
Reakce

Souhlasím s Váma, ale myslim že mi nic jiného než volit ODS nezbyde. KDU nepřipadá v úvahu, proradní zelení taky ne, a KSČSSD taky ne. Ale už vláda ODS, resp. celé koalice, má za sebou tolik skandálů - Čunek, Vesecká, Topolánek a jeho výlet, že mi to přijd eaž neůnosné. Bez důkazů nelze nikoho obviňovat, ale rodinný výlet za účelem čísté a poklidné relaxace mi to skutečně mi to moc nepřipomíná. Ale kdo ví... ... a i kdyby v tom bylo něco víc, nechápu proč politici nedostanou rozum a nedokážou si zařídit aby se na tohle nepřišlo, když ví že novináři to zkrátka odhalí. No snad už dostanou rozum a budou moc konečně vládnout a ne vysvětlovat kde vzali tolik a tolik na dovolenou auto, a proč dostal zakázku tenhle a ne tenhle.

0 0
možnosti
AJ

aljav

5. 6. 2008 14:21
pane Streit, omluvám se za své nepříliš slušné

 reakce, mě prostě některé věci/hlouposti rozčílí. Váš názor vám samozřejmě neberu, ale chci vás požřádat o trochu objektivity !  ODS to v koalici jednoduché nemá a vše prosadit nemůže, to že ustupuje asi moc je problém volebního systému ! Já také asi ODS volit nebudu, ale mám strach z nástupu soudruha Paroubka ! ODS vyčítám nejvíce 2 věci . že po schválení vlády nevyvolala hned předčasné volby a za druhé její neschopnost vysvětlovat lidem své kroky/názory !

0 0
možnosti
JR

honzarov

5. 6. 2008 14:30
Re: pane Streit, omluvám se za své nepříliš slušné

No jo, ale jak chceš aby Topolánek vysvětloval svoji dovolenou domluvenou s lobbisty firem mající zájem o státní majetek. no uznej, to fakt nejde. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...