Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F1

Fikus 1

5. 6. 2012 10:10
Pane Streite

Jak chcete bojovat proti totalitě, ve státě kde je zkorumpovaná justice. Jedině tak, že jí nastavíte zrcadlo. jedině tak vynikla absurdita tohoto procesu, kdy se soudkyně ani nenamáhá předstírat nezávislost soudu. Schvaluji každý Smetanův krok.  Navíc poškození plakátu politické strany není to samé jako poškodit reklamu soukromé společnosti nebo počmárat fasádu, ačkoliv se to spusta lidí snaží stavět na stejnou úroveň. A tvrdím, že to není ani to samé jako přemalovat panáčky na dopravním značení. To je podle mně exhibicionismus, ale ne to co učinil Smetana. Kromě toho politické strany nakoupily reklamu v lepším případě z peněz daňových poplatníků v hoším případě z peněz nakradených takže jejich majetek je relativní pojem. Není mnoho takových lidí každý by se raději ohnul a přiajl sebeabsurdnější rozsudek jen aby z toho vyvázl co nejlíp, a tím by způsobil že pojatým soudkyním bude procházet jejich podjatost. atd...

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 6. 2012 13:46
Re: Pane Streite

Vidím to naopak. Kdyby se bránil, mohl podjatost soudkyně napadnout. Mohl poukázat na absurdní rozsudek. Nic bych neměl proti tomu, kdyby se bránil i mediálně. Ale on se choval jako ignorant. Pak se shodil tím kýčovitým zatčením.

Napsal jsem, že Smetana si zaslouží soud, ne kriminál. V tom pokračování se může najít řešení té absurdity. Ne pro Smetanu, ale obecně. A to by s případnou milostí neproběhlo.

0 0
možnosti
H

Host8

4. 6. 2012 9:54
Za komunistů byla řada písní zakázaná a zpívala se,

řada knih zakázaná a opisovaly se a šířily. Je tomu i dnes - věci nejsou vyloženě zakázané.  P. Smetana vyjádřil svůj názor. Kdyby za to zavřeli někoho za komunismu, psalo by se o tom dnes a denně, natáčely pořady jaké to byly hrozné poměry. Za politický názor vyjádřený na krátkodobém, dočasném plakátu by se vůbec nemělo trestat. A navíc Smetana škodu uhradil. Jedinou škodou je raněná pýcha ODS, ostatním to bylo jedno. A jen pro příklad - Topolánek hlásá rodinné hodnoty, Kalousek nezvyšování daní aj. Popiska byla legitimní názor občana na hloupost bilbordů. Skutečně si strany myslí, že mohou vtloukat lidem do hlavy cokoliv. Možná to od p. Smetany bylo podvědomé. Ne každý vezme sprej do ruky, ale mnoho lidí má chuť to udělat.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 6. 2012 18:00
Re: Za komunistů byla řada písní zakázaná a zpívala se,

Ale chuť bych měl mnohdy taky. Ale počítal bych s následky, bránil bych se proti podjatosti soudkyně, odvolával a dovolával bych se proti nesmyslným rozsudkům, ale nenechával bych se pateticky zatýkat za přítomnosti TV Nova, když jsem předtím ignoroval rozsudek. :-/

Vy komentujete něco jiného, než je v článku.

2 0
možnosti
PC

Zilog

1. 6. 2012 15:36
Mate sice nekolik nemovitosti...

... ale chytrejsiho cloveka to z vas nedela. Vyjadrujete se tucne k necemu, o cem nevite ani zakladni fakta - Smetana skodu UHRADIL.

2 0
možnosti
J

Jan.Veselý

1. 6. 2012 23:57
Re: Mate sice nekolik nemovitosti...

Jo uhradil. Po rozhodnutí soudu a před hrozbou exekutora. Jak šlechetné!

Nejen Smetana ví, že s exekutory se moc smlouvat nedá!

Zaplacení škody je snad samozřejné, ale pokud by nepadl trest, tak by kradli a škodili všichni. Pokud by se na jednu krádež z deseti a nebo způsobenou škodu nepřišlo, príma. V těch devíti případech byste ukradené věci vrátil, viďte? ;-D

V tom desátem případě, byste byl v zisku, že? :-/

0 0
možnosti
J

Jan.Veselý

31. 5. 2012 20:24
Zase po dlouhé době máte můj souhlas a karmu.

A všem těm slaboduchům, co tohle nechápou přeji, aby jim třeba Smetana zničil fixy novou novou fasádu. Všem takovým krasoduchům přeji, aby když jim vykradou byt, auto, aby zloděj jen vrátil nakradené a uhradil škodu na okýnku a nebo na zámku. No měl přece smůlu a tak zaplatí "jen" škodu, že jo?

Máte pravdu, je to exhibouš a nejde sedět za tykadla. Soudkyně ho upozorňovala a řádně poučila, zda nechce podat stížnost, že to soudí ona, poučila ho, jak se má odvolat, chce-li, měl právo na obhájce. Prostě machroval...

No a na konec, pokud by se Smetana bránil zatčení a mezi policejní eskortu by na ulici hodil ostrej granát, zase a stále by nešel sedět na doživotí za tykadla, ale jen a jen za teroristický útok. :-/

1 0
možnosti
DS

Streit

1. 6. 2012 14:39
Re: Zase po dlouhé době máte můj souhlas a karmu.

Dovedl jste to trochu ad absurdum, ale díky ;-)

2 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 5. 2012 1:06
Muj nazor ...

ja si myslim, ze Smetana zvolil pro tuto spolecnost ten nejlepsi zpusob boje s nepravedlnosti. 3 lete vezeni, neudeleni milosti prezidentem ... je obraz, ke kteremu se bojovnik proti zloradu v teto zemi muze do budoucna dlouho odvolavat.

1 0
možnosti
DS

Streit

31. 5. 2012 9:07
Re: Muj nazor ...

Tříleté vězení? Nic takového mu ani nehrozí.

Je dobře, že nedostal milost a promelou to soudy. Ukáže se tak lépe absurdita legislativy i justice.

3 0
možnosti
AT

asi tak

30. 5. 2012 20:54
ODS kontra Smetana

celá kauza jasně ukazuje jaké má ODS velkorysé a tolerantní politiky s obrovským nadhledem a úžasnou schopností sebeironie kteří jsou schopni nad prkotinou mávnout rukou.

jsem rád že máme v parlamentu takové morálni a duševní giganty a ne nějaké ješitné vztahovačné urážlivé trpaslíky.

doufám, že lidský přístup a obrovský nadhled  přinese ODS mnoho nových voličů

8 0
možnosti
DS

Streit

30. 5. 2012 21:11
Re: ODS kontra Smetana

Myslím, že dovolání dal Pospíšil :-/

2 0
možnosti
JV

sfs

30. 5. 2012 20:39
Neznám ceník.

Ať už o milost žádal kdokoli, měl si nejprve zjistit, zač je v Pardubicích perník

0 0
možnosti
DS

Streit

30. 5. 2012 21:13
Re: Neznám ceník.

Myslím, že Klaus něco takového nemá zapotřebí, i když jinak politikům nevěřím...

0 0
možnosti
RG

gasparru

30. 5. 2012 20:20
souhlas

Máte pravdu, ale přesto si myslím, že Václav Klaus mohl tu šaškármu tou milostí jednuše ukončit.

0 0
možnosti
DS

Streit

30. 5. 2012 21:16
Re: souhlas

Možná je lepší, aby dostaly rozum soudy nebo legislativci. Tak by odpadl důvod té absurdity...

0 0
možnosti

Ghost Dog

30. 5. 2012 18:41
karma jako vždy :-)

.. tak, to je přesné ..

.. těm, kteří se rozčilují nad soudkyní Langerovou bych rád připomenul, že paní soudkyně obžalovaného upozornila na skutečnost kdo je a vyzvala ho k případnému protestu z důvodu podujatosti .. pan Smetana to odmítl .. nevím, co je na tom tedy závadného ..

.. dnes karma od strašně utahaného starého psa :-) ...a R^

4 0
možnosti
DS

Streit

30. 5. 2012 21:17
Re: karma jako vždy :-)

Díky, že i přes únavu jste mě navštívil a podpořil. R^

Včera mi po Vás bylo smutno ;-)

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

30. 5. 2012 18:21
Vy jste tedy vostrej.

Tak nějak po bolševicku.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...