Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

flavy

21. 1. 2009 16:30
Amen.

Recyklace komunálního odpadu je jediný nápad zelených, se kterým bych souhlasil, ale recyklovat politický odpad je fakt stupidita. Ještě k tomu je nám toto opatření, tak jako všechna opatření zelených, vnuceno silou.   

0 0
možnosti

Terrurek

21. 1. 2009 13:35
karma

z toho rozhovoru s tou připitomělou držkou se snad otvírala kudla v kapse každáho krom kocábovo familky co větří tučný klobásky

0 0
možnosti

editi

21. 1. 2009 10:57
Já nevím lidi,

že pořád házíte na jiné špínu. Nemůžete to udělat obráceně a hledat klady. Není na světě člověk, který by dělal vše NEJ a byl pro všechny IN, ale tolik špíny, kolik tady vyleje pár jakoby autorů je na pováženou. Jak potom nemá být člověk vůči některým autorům blogu sarkastický, když je to tu samý negativista. Voda plyne, řeči jdou a za hodinu po vás neštěkne ani pes.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...