Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Neustále se delikventi posílají do vězení (rekreaci) Neustále se hledá ve všem diskriminace. První slova, která se děti učí jsou táta, máma. Cikánské děti znají při přistižení při páchání nekalé činnosti "paní - pane nediskriminujte mě" (osobní zkušenost). A tohle s nimi roste od malička. Když je necháme na ulici, páchají kriminalitu. Když je zavřeme, jdou na rekreaci s plným zaopatřením. Za minulého režimu vojna dokázala první eliminaci nepřizpůsobivých. Do vězení se jich dostalo pak méně. Měli panický strach z policie, tehdy SNB. Co dělali ve vězení nevím, nikdy jsem tam nebyl. Ale na svobodě museli pracovat. Dnes jsme je to odnaučili. Dokud ve vězení bude česká Hawaj a to pro všechny, nejen pro cikány, budou se "obyčejní" lidé mít čím dál více hůře. Tenhle "člověk" a jeho komunita získali další zkušenost na vlastní kůži. JSOU NEDOTKNUTELNÍ. A tak se ptám. Najde se hrdina, který by pouhou nedbalostí téhle kreatuře po pádu na zem ukopl hlavu? Za podmínku to stojí ne? Nebo naše zákony neplatí pro všechny stejně? Bude-li právo a spravedlnost v této zemi pokračovat tímto směrem, ztratím poslední zbytky důvěry v tuto společnost a přestanu se stydět za probouzející se rasistické myšlenky ve mě. Začínám pomalu chápat, co to rasista je. Nevadí mi slušní černoši, Asiaté, Indové, Arabové, Eskymáci, Cikáni. Vadí mi hajzlové ať jsou bílí, nebo jiní. Tak jestli tohle moje vyznání je rasizmus, plně se k němu hlásím.

1 0
možnosti
JM

On totiž pan Hermánek přehlíží i to, že cikáni toho chudáka nechali ležet a umřít jako psa...neposkytli mu pomoc...

5 0
možnosti
SS

On toho znamy spolupracovnik StB prehlizi vic ... je to pro nej typicke ... :-P

2 1
možnosti
OF

http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/?byvaly-policista-dostal-za-neumyslne-zabiti-petku

Pro srovnání. Trest se mi zdá být nízký. Díval jsem si na definici nedbalostního trestního činu, možná že se případ o kterém píšete dá zařadit i zde. Chtělo by to vyjadření někoho fundovaného. Jinak dnes boduje Jirka Hermánek, spíše bych se přiklonil k jeho hodnocení.:-P

1 3
možnosti
JM

Miroslav Tancoš ·  Autor nejlepších komentářů · Sklařska a večerní dalkově politologie

p, Demeter,s majoritni společnosti neměl žadne problemy a spiše oblibeny.Dokonce i ve vedeni města nebyli žadne připominky k jeho osobě .Ja jsem se pisemně dotazoval a zajimal specialně o tento připad ,Take zajel na misto.a zjištoval tento incident .

2 0
možnosti
JM

a o tomto cikánovi psal Tancoš že je naprosto bezproblémový a slušný chlapec

2 0
možnosti
JE

J19i41ř52í 38E47u86l16e79r

1. 2. 2013 15:02

S obsahem příspěvku plně souhlasím, jen bych o cikánech psal s malým "c".

2 1
možnosti
Foto

Nechtěl jsem, ať jsem smazán pod záminkou hanlivého označení. Bral jsem to jako národnost, která se píše velkým ;-)

Kdybych psal román, měl byste pravdu.R^

3 1
možnosti
RS

Tomuhle nemakačenku co určitě někde raboval bych dal tak 10 let natvrdo. A u vyjmečných trestů bych dal klidně trest smrti  ( škoda, že tu není povolen ).

5 1
možnosti
Foto

Za výjimečné trestné činy je u nás doživotí.

1 1
možnosti

M24í29l15a 27Š12u38l19a

1. 2. 2013 11:52

.. no, on úmysl ho zabít to nebyl, v tom měla st. zástupkyně pravdu .. nicméně to ostatní co píšete je bohužel denní praxe s našimi sociálně slabšími spoluobčany .. viz Krupka  proti Vítkovu .. 

.. díval jsem se na to v TV, tam ten chudák s odřenými klouby tvrdil, že na něj postižený vykřikoval rasistické nadávky .. to bych chtěl také vidět, jak jeden proti čtyřem jim nadává do .. no nevím do čeho, to tam nebylo ..

.. je to tady fakt blbákov :-P ..

.. vám Dušane karma R^, jak jinak :-)

13 2
možnosti
Foto

Děkuji.R^

Jen poznámka: To, že nešlo o úmysl zabít, ještě neznamená, že nešlo o úmyslný trestný čin "ublížení na zdraví s následkem smrti". O vraždu a možná ani o úmyslné zabití opravdu nešlo. Ale praštit někoho pěstí z nedbalosti? 8-o

Ten udivený smajlík nepatří Vám, ale soudu ;-)

11 3
možnosti
JL

České zákony a fungování justice mne zajaly brzo po Listopadu, kdy jakýsi podivný chlapík střílel pro výstrahu údajně do země (dlažby) v Karlovce v Praze a odražená kulka usmrtila Rusa. Nevím, jaká byla právní klasifikace, asi taky usmrcení z nedbalosti, NEJLEPŠÍ na té kauze bylo, že střelec nebyl vzat do vazby...k soudu se mu moc nechtělo, nějak potom zmizel, ani nevím, jak to dopadlo. Byl jsem tam jako soudní zpravodaj, tak jsem se i ptal soudkyně, proč obžalovaný není ve vazbě a ona se usmála, že přece do vazby nemusí brát každého, když chodí k výslechům. Takže takhle vypadá právo v Česku už hodně dlouho. Rasa dotyčného s tím ani nemusí souviset.

2 0
možnosti
Foto

A proč by měl být ve vazbě?

0 3
možnosti
Foto

A já si zase nechám nadávat, už jsem na to zvyklý. Milí diskutéři, rána pěstí není obecně hodnocena jak útok smrtící zbraní. Už jsem to jednou psal a napíši to znovu. Ránu pěstí by soud vyhodnotil jako vraždu, či úmysl vraždy pouze u speciálně disponovaných osob.

A pokud si oběť po ráně pěstí "ustlala" (nebyl v tom alkohol?), tak, že se smrtelně zranila, tak tam jen stěží hledat úmysl. Pak by se stejně tak dal hledat úmysl i u dopravních nehod se smrtelnými následky, že?

Cikánům by nemělo být nadržováno, ale také by neměli být bezdůvodně lynčováni. Já ten trest považuji za zcela přiměřený a odpovídající okolnostem případu.

1 15
možnosti
Foto

Jste mimo. Nikdo netvrdí, že mělo jít o vraždu nebo o úmyslné zabití. Jednoznačně mělo jít o zločin úmyslného "ublížení na zdraví s následkem smrti".

Srovnávat to s autonehodou, pokud někdo jako Janoušek do někoho přímo nenajíždí, to je zcela nepatřičné!

Nenadávám vám, ale zamyslete se...

12 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...