Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putna se neumí  chovat, souhlas a karma.

1 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu.Na celou věc se je nutno se koukat politicky, vzít v úvahu reálný rámec, postavit se k problému čelem a odpovědně a vzít v úvahu širší souvislosti...a pak pěkně po bolševicku s těmi reakcionáři zatočit. Komu tím pavědeckým oborem vlastně prospěje? Jde mu o to rozvracet? Nebo má zájem s námi budovat? ...takže kritiku ano, soudruzi, ale jen tu konstruktivní...;-DR^ Díky za mentální výlet do osmdesátek.;-D

0 2
možnosti
Foto

Dobře jste vystihl podstatu věci. Karma R^

Jen by mne zajímalo, zda budou katolíci kvůli veřejné propagaci homosexuality revidovat i Bibli. Něco jsem napsal sem: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/342285/Senzace-katolici-bojuji-za-propagaci-homosexuality.html

Přiznám se, že nestačím zírat, čeho všeho jsou katolíci schopni. Tomáš Halík Putnu otevřeně obhajuje, Dominik Duka plácá něco ve smyslu, že Putnovi nemůže být upíráno právo na jmenování profesorem, takže se vlastně za veřejnou propagaci homosexuality staví též.

0 2
možnosti

:-)...zdravím Hansi ! Koukám, že parta mínusáků je už pryč.

V rudém dresu úderník Streit to zde rozpumprdlíkoval, až hanba, oponenti neměli šanci, samé mínusy.

1 3
možnosti

Čím dál tím více mě ty vaše články připomínají jistého Jaroslava Kojzara z Rudého Práva

6 13
možnosti
Foto

To je věcí vašeho intelektu, pane Havelko.

12 7
možnosti
Foto

Pane kolego, to je bolševický článek a já nemohu uvěřit, že jste ho napsal vy.

8 18
možnosti
Foto

Ten bolševismus je nehezká nálepka a myslím, že se na mě nehodí. :-/

Mě je těžko zaškatulkovat, berte to tak, že píšu VLASTNÍ názory na nejrůznější věci. A je věcí tématu, zda jsme zajedno. Ačkoliv jsem jako Vy antiklerikální, zřejmě mám blíže k Jaklovi než k Vám.

Putna je podle mě odporná figura ve všech směrech. A nezlobte se, "kulturní antropologii" (stejně jako sociální antropologii) vůbec nepovažuji za vědu. A Univerzitu Karlovu, tedy humanitní fakulty, považuji za hnízdo pohrobků Havla (což v mém pojetí není lichotka).

10 6
možnosti

Vypadá to zde na slezinu DOST.Rv

6 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 20
možnosti
Foto

Bolševické? 8-o

V článku jsem se distancoval jak od kolektivismu katolického, tak od kolektivismu homosexuálního, tak od "janabráchismu" akademického.

Sprostý pedagog, který uráží najednou tři prezidenty a ještě je přitom trapný, by neměl učit vůbec!!

Ani nepřítele se nemá bezdůvodně urážet. Putina měl nechat na pokoji, mohl si přece podat Brežněva a jeho nástupce. Rv

Já bych s transparentem o své sexuální orientaci tedy nechodil. I když ano, tady jsem bolševik, rovnou 96% :-P

16 7
možnosti

Výuka humanitních předmětů je více než potřebná. Proto, aby zdejší nedouci přestali mlet nesmysly o husitech. Ti ve skutečnosti měli blízko k bandě lupičů a vrahů.

6 19
možnosti

30. května 1434 kdy fanatická táboritská svoloč dostala nakládačku u Lipan patří k nejšťastnějším dnům českých dějin. Jako Jihočech jsem na jihočeské Rožmberky, kteří tyto náboženské fanatiky pomohli zlikvidovat. R^

5 17
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...