Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Další případ totálního trapného parazitismu na cizím uměleckém díle. O to horší faux pas, jestli k takové ubohosti dal souhlas Hřebejk či Jarchovský.

Inu, kde není vlastní invence, tam se krade... cokoliv!!

0 1
možnosti
Foto

Hlavně mi vadí, že zneužili dobrého jména zesnulého Jiřího Kodeta. ;-€R^

0 1
možnosti
Foto

Ten leták je otřesný. Sedí vedle mě známý, který pochází z Moravského Slovácka jako on, a kroutí hlavou, že nejen v Čechách se najdou takoví .... Můžete mi vysvětlit myšlenkové pochody pana Gazdíka?

1 0
možnosti
Foto

Snažil jsem se v článku ;-)R^

0 1
možnosti
PP

P71e26t94r 12P13á30l39k42a

3. 10. 2013 13:46

Chcete-li vytvořit analogii se Svěrákem, tak Metelesku blesku ve filmu taky neříká pan Svěrák (ani Smoljak), ale pan Vozáb.

Autorem proletářského hesla je jako scénárista asi pan Jarchovský, pokud má tedy pan Jarchovský něco proti, ať si to s Gazdíkem vyřídí, jak sám uzná za vhodné. Pan Kodet, pokud by byl naživu, by do toho asi neměl co mluvit, protože pokud vím k filmu nemá autorská práva (jako pan Vozáb k Marečkovi).

Mimochodem, to Gazdíkovo promo mi přijde tak trochu pitomé, ale on aspoň uvádí, že se narozdíl od Úlehly měl snahu s tvůrci předem domluvit. Jak se k tomu ti tvůrci postaví, nechte na nich.

1 0
možnosti
Foto

Jiří Kodet by měl do toho co mluvit, autorská práva ke svému jménu sice mají jeho rodiče, ale patřilo jemu. ;-)

Máte pravdu. Svěráka jmenovitě neuvedli, Kodeta ano. O to je to horší. Rv

1 1
možnosti

M33í68l52a 62Š16u54l69a

3. 10. 2013 13:35

Proletariát je ve společenské teorii Karla Marxe  třída, jejíž příslušníci (proletáři, dělníci a zaměstnanci) nevlastní výrobní prostředky a jsou tedy svou obživou závislí na jejich vlastnících ..

.. dá se tedy předpokládat, že pan intoš Gazdík a celá TOP 09 pohrdají lidem dělným, který pracuje a je tím pádem jako daňový poplatník též jejich živitelem .. 

.. co mě na tom překvapuje? .. kupodivu nic, něco tak nechutného, jako TOP 09 neznám .. konglomerát, který vznikl zcela účelově k vyšplhání se ke státnímu krmelci, "vedeném" nepřítelem země Schwarzenbergem a nejlepším ministrem financí Všehomíra, neznám .. to je i ta kmotrovská ODS amatérem na poli politickém ..

.. v sedmdesátých letech jeden známý řekl, komunisti půjdou do pr..., až se nase..ou dělníci v ČKD .. dnes to budou třeba havíři z Ostravska, kdo dá signál ke změně .. no, uvidíme, ale já bych ty dělníky (proletariát) nepodceňoval a určitě jimi nepohrdal .. 

.. a jako vždy, jako vždy .. 

Míla Karma Šula :-) .. a pozdrav orangutanovi Jiřímu Eulerovi ;-D

8 2
možnosti
Foto

Zodpovědný kapitalista nesmí udělat ze zaměstnanců pouhý proletariát. Protože ten má na buržousty pifku. A je jich mnohem, mnohem více.

Nic tak odporného jako TOP09 v naší politice ještě nebylo, škoda diskusních slov, ale jsem rád, že jste to vzpomněl.

Nějaká mela visí ve vzduchu, ale vůbec se na ni netěším :-/

Dušan Děkuji Streit, živočicha jsem si ještě nevybral (podle čínského kalendáře jsem Drak). ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...