Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Marat2009

14. 7. 2009 22:50
Pane Streit.....

DOTAZ

zeptám - chtěl by jste se  narodit  DNES -  v  roce 2009 Romské rodině v Česku, která žije jako ČEŠI, PRACUJE, děti chodí do školy, atd.? 

Prosím, ale jen PRAVDU!!!

0 0
možnosti

lubossula

14. 7. 2009 23:26
Re: Pane Streit.....

nepochybujte o tom, ze po tom velmi touzi a pro jistotu by se nejradeji narodil hned trikrat

0 0
možnosti
M

Marat2009

14. 7. 2009 22:40
nárok na dávku SSP zaniká uplynutím 3 měsíců ...

Pane Streite,

 nárok na dávku SSP zaniká uplynutím 3 měsíců ode dne, za který dávky náleží. U dávek jednorázových zaniká nárok uplynutím 1 roku ode dne, za který dávka náleží.

Žádná Romská rodina nedostane po 3 měsících v Kanadě  spětně vyplacené dávky SSP, mimo porodného a po roce už vůbec nic!!!!

0 0
možnosti
KV

rybizek

15. 7. 2009 9:41
Re: nárok na dávku SSP zaniká uplynutím 3 měsíců ...

vis vubec o cem mluvis, ty trdlo jedno? Jadro problemu je  v urovni celeho systemu fungovani spolecnosti. Oni uz ze startu si nedovoli to co tady, navic co takove Slovensko! Zmenili system a pouzili k tomu policii a vojsko a maji klid! Cesi neudelali vubec nic, co nic, jsou to Paroubkovi volici! Tedy princip "tekouci vody do kopce". Cesko ma fatalni chybu v celem systemu fungovani spolecnosti, jejich hodnot, sekvenci techto hodnot.....Zasadni chyby vychovne vzdelavacim systemu je pak uz samostatne tema.

0 0
možnosti
MH

Helena1

14. 7. 2009 19:15
Já stále nechápu

Proč zavedla Kanada víza, když si svou imigrační politikou přímo cikány do země zve. Je to především chyba Kanady, že zařizuje příjemnou roční placenou dovolenou pro cikány.

0 0
možnosti
V

Vikina

14. 7. 2009 21:00
Re: Já stále nechápu

To není problém Kanady, ale našich cikánů, kteří uměji jen parazitovat na všem, co stát dělá dobrého pro občany. A také našich vlád, kteří pro ně nehli prstem, akorát z nás ždímají peníze na jejich dávky - to je ale řešení.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

14. 7. 2009 18:05
Ten váš kohout na smetišti

studoval diplomacii v Moskvě, psali o něm! Tak co byste chtěl. Neuvěřitelné,  že jsme se  právě s tím smířili. 

0 0
možnosti

lubossula

14. 7. 2009 18:08
Re: Ten váš kohout na smetišti

bylo by dobre konecne prestat resit kdo kde studoval. Vsichni co studovali VS za komance delali zkousku s marxismu leninismu. No a co? Podstatnejsi dnes je, co delal ve zbytku zivota. Prestante konecne honit tridni nepratele. Nakonec Klaus si v dobach, kdy jini bruceli, nesmeli publikovat a delat svou profesi jezdil na studijni pobyty na zapad, Topolanek hodlal branit se zbrani v ruce socialistickou vlast jako profesionalni vojak. Proti tomu je ekonomicke namestkovani v Raji skutecne slabym vyvarem..... 

0 0
možnosti

lubossula

14. 7. 2009 17:51
heh:-))

v Bruseli??? To se take sklonuje dle vzoru prd.el? Ja myslel, ze to plati jen pro Bruntal. Jinak jen dotaz. Jak jinak by meli emigrovat, kdyz jsou Cesi, jsou obcany Ceske republiky, zpravidla i ceske narodnosti..... Take jako jakysi dnesni karmohonic na otazce viz do Kanady chcete nekomu brat obcanstvi? Ci nekomu narizovat jakou si ma volit narodnost? Tomu se mi nechce u vas, svobodymilovneho cloveka, ktery se nejakym omylem ocitl v levicove blogerske komunite verit:-)

0 0
možnosti
MN

boruvka

14. 7. 2009 17:49
V Událostech na ČT

pan Veselovský  telefonicky hovořil s panem Oláhem, který je v Kanadě už 4 měsíce a žádá o azyl. Zaujalo mě, když se pan Veselovský ptal pana Oláha : vy jste tedy na podpoře a čekáte na rozhodnutí soudu? Pan Oláh: ano, máme podporu, ale tady vám nikdo nedá nic zadarmo (!!!), musíte  chodit na výuku jazyka....... 

Jo, zlatý Česko. Tady nemusí nic. Jen přijít na úřad a brát.

0 0
možnosti
KV

rybizek

14. 7. 2009 17:43
V podstate podekujme paroubkovym volicum a Kanade, ze

na tak zarnem pripadu ukazali vsem ceskym EUROhujerum co je EU vlastne zac. a to trapny kohoutovo gesto "jak vy k my, tak my k vy" uz bych ani nekomentoval, to je to posledni co by mne vadilo. Slovaci to udelali nejip, snizili davky a pouzili policii a vojsko....a maji klid. Jeste se bavim nad odérem rasismu, protoze cigosi jsou obcani EU, a taky xenofobie, cesi jsou taky obcani EU....takze eurohujerska logika je nabourana, protoze EU v zadnem pripade viza vuci Kanade na obranu svych EUobcanu=EUcechu=EUcigosu NE ZA VE DE.

0 0
možnosti
E

editi

14. 7. 2009 16:45
Další chytrolín,

který dokáže kritizovat, ale jak z toho marastu, který zde po dobu 20 let zavedly dvě vedoucí partaje, sám neví. Kdyby byla pracovní povinnost, tak se cikáni nedostali na pokraj společnosti. Velký guru ODS tvrdil, že tržní hospodářství vše vyřeší. Modré straky trhli co mohli, cikáni kradli kde mohli, ale jenom ta dnešní vláda  za vše, co bylo během dvaceti let zavedeno, může.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

14. 7. 2009 17:01
Re: Další chytrolín,

Já bych věděl - chovat se k nim jako k ostatním spoluobčanům,kteří maj asi tu smůlu(?) že nepatří k jejich minoritě: Vybydlel jsi byt,který ti nepatří a chtěl bys další?Nas*at,nic nedostaneš!Chtěl bys podporu a dávky i když máš dvě zdravý ruce a nechce se ti makat?Tak třeba chcípni!Chce se ti cestovat po světě a vysávat jejich systém?Klidně,ale u nás po návratu nedostaneš nic a do halíře doplatíš dluhy za nájem....Jinýmy slovy -postarej se sám o sebe,jiní to tak dělají celý život.V republice je dalších 12 menšin a žádná se jako pijavice a kobylky nechová.Tečka

0 0
možnosti
T

tromi

14. 7. 2009 16:43
karma

R^

0 0
možnosti
K

kion123

14. 7. 2009 16:34
karma

co na to eurokašpárkové?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...