Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

zab2

22. 9. 2008 10:10
Taknějak nevím,

co jste tím chtěl říct. Jestli se domníváte, že mladí lidé jsou schopni si lepit na zeď plakáty JAKÉHOKOLIV politika, tak jste zůstal myšlením někde v padesátých letech, nebo pár měsících v 68. Paroubek není žádný symbol mladých, ale jestli se domníváte, že jím je Topolánek, Čunek nebo Bursík,tak jste zřejmě upadl hodně tvrdě. Z tohoto pohledu mi smysl vašeho blábolu uniká.

0 0
možnosti
M

Miloš

23. 9. 2008 15:31
Re: Taknějak nevím,

A který  politik je symbolem mladých, abych příště neupadl? Já jsem měl na mysli strany, pro zjednodušení jsem mluvil o Top. a Par. Myslím si že žádná strana  není vyvolená, všude jsou jen lidé.

A kdo se na některou upne kvůli politikům, bývá časem zklamaný, některý občas selže. Kdežto priority strany nejde tak snadno  měnit, ty obvykle zůstanou.

0 0
možnosti
M

Miloš

21. 9. 2008 19:50
Jak0 chcete daně tak volte

Na světě nejtěžší věc k pochopení je daň z příjmu. (Albert Einstein)„Umění výběru daní spočívá v tom, jak oškubat husu tak, aby co nejméně syčela. (Colberta, ministra financí krále Ludvíka XIV)

Problémy a různý přístup k daním byly, jsou a budou.Podle "Navajo" mají progresivní daň v Německu, Holandsku, Švédsku...Encyklopedie Navajo je projekt společnosti Microtron s.  Encyklopedie obsahuje strojové překlady vybraných článků z anglické verze Wikipedie do češtiny.

Pravice usiluje z principu o rovnou daň a menší přerozdělování, levice

o progresivní a větší přerozdělování. A nezáleží na tom, jestli vládne Topolánek nebo Paroubek. Ale lidé se upínají na politiky a ne na to, co by chtěli. A vtom je asi to odieologizování politiky, jak řekl Klaus, že je to chyba.

0 0
možnosti
AS

Eman Mažňák

21. 9. 2008 9:45
ať hodí kamenem...

Stačí se podívat na datum a čas vašich příspěvků, kamarádi.... skoro všichi tu tlacháte ve své pracoví době, místo práce, za kterou berete peníze... takže zprava zleva, všichni jste stejný darmožrouti, vyžírkové a nemakačenka. Blahopřeji :)

0 0
možnosti
MV

leather-man

21. 9. 2008 11:33
Re: ať hodí kamenem...

Zatímco vy musíte psát své bláboly až o víkendu, že?

0 0
možnosti
H

Hufner

21. 9. 2008 9:44
Strýc Streit....

Strýcu streite, páprdo, počkejme si na výsledky voleb, ty nám ukáží, jestli lidé chtějí vládu modrých darebáků, tunelářů, podvodníků, úplatkářů, lhářů, Tupohlávků, Téček, Íček a podobné sebranky ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
H

Hufner

21. 9. 2008 10:28
Re: Strýc Streit....

....zapomněl jsem na Dalbalíka, Tchoře a udavače......

0 0
možnosti
ZK

venilie

21. 9. 2008 7:50
..

:-):-):-)R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 9. 2008 22:35
Hihi..:o)))

R^[>-]

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

16. 9. 2008 15:03
Tak si říkám -

proč se ti levičáci na modré bolševiky konečně nevykašlou. Omezit rozpočet, žádné přerozdělování a hned se projeví výhoda socanské solidarity oproti modrému individualismu. Zatímco pravičáci budou bez pomoci krachovat, socan vždy najde ochotnou pomocnou ruku bližního. V čem je problém? Ať si každý žije po svém, ne?

0 0
možnosti
L

luu.kee

17. 9. 2008 23:11
Re: Tak si říkám -

Tak si zase říkám já, co to tady píšete za nesmysly. Ti Vaši levičáci na "modré bolševiky" kašlou neustále a nebýt tato diskuse veřejná, nebudu se bát použít o něco trvdšího slova. Omezit rozpočet si dovolit nemůžete, protože kdyby se náhodou stalo, že si někdo místo předvolební agitky poslechne seriózní zprávy, tak už Vaše levičáky volit nebude. Co jiného levičáci slibují?! Peníze... spoustu peněz... pro každého, bez rozdílu a ze státní kasy. Stačí se jen podívat, co se např. dělo se schodkem státního rozpočtu za levičáckých vlád. Netvrdím tu, že pravice je to pravé ořechové, ale pořád lepší, než levota co se šíří ze sociálně demokratických řad. Jsou to sobci, kterým je jedno, co bude za několik desetiletí. Myslím, že "po nás ať přijde potopa" už někdo řekl, ale naši leví současníci to bohužel myslí smrtelně vážně.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

15. 9. 2008 21:50
Pane Streite, když jsem se podíval

na vaše vystavené foto, ihned mě napadlo označení páprda. A když jsem si přečetl 2 vaše články (tenhle a předtím ten o Romanovi Šebrlem), tak jsem konstatoval, že jsou myšlenkově na úrovni nějakého strejce ze Zlámané Lhoty, který v místní hospůdce po vypití nějakého toho panáka rád rozdává rozumy.

Takže nevím, jestli jste tímto článkem především nezesměšnil sám sebe ... ;-D

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

16. 9. 2008 0:02
Re: Pane Streite, když jsem se podíval

karmu jsi videl? treba v ni najdes odpoved na nektere sve otazky... ;-)

Jinak je jasny, ze socialistickym priznivcum tenhle clanek vonet nebude :-)

0 0
možnosti
W

wiki5.5

15. 9. 2008 17:51
a

co Standik co to myslel tak uprimne? ;-D

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

16. 9. 2008 0:04
Re: a

k nemu uz se strejcove z CSSD radej ani moc nehlasi :-)

0 0
možnosti
H

HONZA49

15. 9. 2008 17:02
Skutečně výstižné

hodnocení!

Je zajímavé,že tihle pupkatí strejci si myslí,že by mohli bejt ideálem mladýho člověka.Chvílema je to asi vážně už jen zahleděnost do sebe a slepota k okolí!

Mimo to,Jyrka je velmistr umění "naběhnout si na vidle" a není nutno ani něco vymejšlet.On si něco vymyslí sám a naběhne si sám na vlastní výrok!

Aby nám ho Pán Bůh ve funkci předsedy Lihovýho domu dlouho zachovati ráčil,protože tak lehkýho soupeře v čele socanů,to je pro pravici přímo dar z nebes!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...