Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M51í35l46a 15Š72u64l49a

23. 4. 2013 9:23

.. pravice a levice existuje, napsal Dušan v nadpisu, ale nedělá se .. já myslím, že to označení je něco jako obchodní značka, značka nevalné kvality, ať u nás, nebo v Evropě .. 

.. teorie o pravici a levici jsou obecně známé, na jedné straně důraz na svobodu jednotlivce a minimální zásahy státu do této svobody, na druhé straně sociální jistoty a velká státní péče o naše dobro .. ani jedno není naprosto ideální pro každého, někdo se o sebe postarat umí bez cizí pomoci, někdo zase potřebuje postrčit, nebo držet za ruku (obrazně) .. jsme každý jiný a ne vše a ne všem vyhovuje .. 

.. to co dnes nazýváme pravicí s levicovým programem není ani pravice, ani levice .. co bude následovat (vypadá to, že to nevyhnutelně přijde) bude to samé, jen pod jiným praporem .. jak to tedy nazvat, nejsem si jistý zda mafiokracií, nebo gangsterokracií .. v mafii je řád, tak spíš to odpovídá tomu druhému .. ne ne, ještě se tu nestřílíme v garážích, nejsou tu obouvány betonové boty, ale systém kamarádů a kmotrů tu funguje dokonale .. 

.. politik je ten, který pracuje v zájmu lidu, tedy v zájmu těch, kteří ho do politiky dostali .. to ale nejsou voliči, on pracuje pro ty, co ho tam skutečně dostali .. nazývat je můžeme jakkoli, zájmové skupiny, podnikatelské lobby, betonové lobby atd., s nimi ruku v ruce spolupracují soudní orgány (některé určitě), represivní orgány a samozřejmě všemocná státní správa, která je placena daňovými poplatníky a měla by jim tedy sloužit a nikoli buzerovat, což dělá .. 

.. demokracie to rozhodně není, můžeme cestovat, nedělat když nechceme, bydlet pod mostem, když tam bude ještě místo a můžeme též mít pocit, že něco volbami změníme .. mohli bychom, ale je nás málo ..

.. celý svět to táhne "vlevo", EU i USA .. a jak to skončí? .. nejsem prorok, jen se obávám, že ne moc dobře ..

3 1
možnosti
Foto

Díky za doplnění mého článku. Nechce se mi ani nic dodávat (to znamená, že souhlasím) R^

Dnes se mi dobře vstávalo do nového dne, když mě vítaly nadšené zprávy, že Francie asi schválí sňatky osob stejného pohlaví ;-D

Doprkvančic, kam to spěje?8-o;-€

1 1
možnosti
Foto

Dík R^

Máš recht, nakecal jsem toho dost ;-)

1 1
možnosti

M71í52l68a 64Š50u73l45a

22. 4. 2013 18:41

.. je to hodně obsáhlé na myšlení, dnes jsem z formy, honí se tu okolo bouřka a moje hlava je jeden velký úl (včelí, ne Uhl ;-D) .. a ještě k tomu mi na klíně sedí jedna krásná a nahatá holka :-), takže mi psaní dělá potíže .. 

..  vrátím se zítra a zkusím se nějak inteligentně vyjádřit, aby mě tu někdo zase nesprdnul ;-D ..

.. ta pro dnešek jen ta karma jako vždy R^

2 2
možnosti
Foto

U nás bylo krásně bez bouřek, tak jsem se už poněkolikáté pokoušel vyběhat jarní únavu ;-)

Zítra se budu těšit, co za perly z Vás vypadnou ;-D

Dík za karmu R^

2 1
možnosti
JJ

Neukázali snad občané volbou Miloše Zemana, že si přejí, aby jim vládli lidé "odpovědní za současný marasmus politiky"? Ve společnosti, která soudí politiky podle slov a nikoliv podle činů, ve společnosti, která toleruje zločince a relativizuje trestné činy, se nějaké nápravy nedočkáme ani já, ani vy.

0 1
možnosti
Foto

Zkusme se proti tomu vzepřít, pasivita nepomůže.

Ono se něco stane. Jde jen o to kdy a jak. :-/

1 1
možnosti

nove strany? Snad, ovsem nikoliv ty "nove" se "starymi" tvaremi, ktere neuspely jinde.

1 1
možnosti
Foto

Uvažující čtenář pochopil, že žádné staré ksichty jsem nemyslel. Rv

3 2
možnosti
Foto

Pane autore, ptáte se: "Jak je možné, že vrcholný politik ČSSD, jenž by měl mít sociální cítění, sobecky až cynicky krade jako Rath?" Takovou otázku myslíte opravdu vážně? Politici ČSSD měli přece sami vůči sobě vždy to nejvyšší sociální cítění.

3 1
možnosti

ja myslim ze zlocinci se vyskytuji napric politickym spektrem, napric profesemi, napric cimkoliv.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...