Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

luckyLA123

21. 3. 2012 22:55
Taková olavná óda na Klause?

Tak si o něm něco přečtěte, příteli milý:

http://profesor-klaus.osoba.cz/

0 0
možnosti

Gambri

7. 3. 2012 19:37
Omlouvám se za off topic,

ale měl bych pro Vás námět na další příspěvek:

http://www.prvnizpravy.cz/repository/articles/plan_.pdf

0 0
možnosti

Mr. Dalby

7. 3. 2012 10:31
Proti věku není léku

Zdá se, že starý pán už senilní - poslední dobou je těch nečekaných absurdit z jeho strany stále více.

1 0
možnosti

jáša

6. 3. 2012 20:36
Zdá se,

že na dychánku pana Streita se sešli jenom sami vzývatele ega Václava Klause, původce temna, které vzniklo v této zemi po zhasnutí světla na pět minut. Od té doby neexistují špinavé peníze , pomoci kuponové privatizace bylo rozjeto největší rozkradaní českého majetku od Bílé hory, jako osoba není uznávan doma ani v zahraničí. Výběr milosti ukazuje jeho preference na lidí uplatné a úplacejíci. Podle mého soudu, Václav Klaus skutečně patří na hrad, ale hrad Mírov, nebo alespoň do Daliborky. Jeho obrana národních zájmu je velice diskutabilní, řekl bych , že zemi více škodí, nežli prospíva. Co se tyče jeho dalšího angažma po odchodu z prezidentské funkce, doporučil bych mu nějaký kvalitnější DD, kde se může chlubit svými doktoráty, i svojí profesůrou (sic) a prohlížet pero z Chile a spolu s Livií vzpomínat na krásné chvíle kuponové privatizace, prováděné ve spolupráci s bratry Třískovými, Dybou,Kočárníkem a další pléjadou zainteresovaných zlodějů.

5 0
možnosti

sfs

6. 3. 2012 18:55
Pragmatik.

To je asi nejpřesnější označení pro současného mocnáře. Ač konstatuji, že s mnoha jeho názory souhlasím, jsem vůči němu neustále ostražitý, neboť jsem přesvědčen, že ani tolik nejde o názory, ale o kalkul - a smekám před tím, jak přesný.

0 0
možnosti

Krystof1122

6. 3. 2012 15:22
A co ty milosti a "temer" Adenauerova cena, Streite ?

Ale i tak jste se pochlapil, i kdyz clanek nema hlavu ani patu  ;-(

2 0
možnosti

Gašpo_3

6. 3. 2012 14:38
Napísal ste to veľmi dobre.

Mám podobné pocity. Hodne vecí mi na Klausovi vadí. Čert ber jeho detinské ego a sebestrednosť. Horšie je to s jeho vnímaním korupcie ako naprosto bežnej a normálnej súčasti politiky. Proste sa tvári, že žiadna neexistuje.

Ničmenej musím mu zase priznať, že ak niekedy v českej politike zavanie závan zdravého rozumu, je to spravidla vždy z hradu.

Tiež je možné, že staroba z neho urobí smiešnu figúrku. Je totiž celkom bežné, že ľudia s nedostakom empatie, sebereflexie a premierou egoizmu, či sebestrednosti začínajú s približovaním konca otvárať oči, hodnotiť svoj život, svoje postoje z iného uhlu a potom sa vystrašení vrhajú na najjednoduchšiu berličku, na "pánbíčkářství".

0 0
možnosti

Streit

6. 3. 2012 15:03
Re: Napísal ste to veľmi dobre.

Jsem rád, že jste mě pochopil. Přejme Klausovi, aby neskončil jako vrtošivý stařík, který si buduje vlastní pomník, ale jako aktivní svobodomyslný politik do poslední chvíle, který bude usvědčovat blouznivce všeho druhu. R^

1 0
možnosti

kizt

6. 3. 2012 12:42
No jo pane Streite

Ale proč tedy chodí Malina po ulici a všude se chlubí ,že mu dal Klaus za 50 mega milost. Tady něco přeci smrdí, ne?

4 0
možnosti

nesmídolesa

6. 3. 2012 13:00
Re: No jo pane Streite

ach jo, zase jedna paní povídala. Můžete zveřejnit, která paní a v jaké ulici?Rv

1 0
možnosti

baloun

6. 3. 2012 12:35
karma

R^

0 0
možnosti

Streit

6. 3. 2012 13:19
Re: karma

Děkuji R^

0 0
možnosti

Ghost Dog

6. 3. 2012 12:06
zlý stařík? :-)

.skoro by se dalo uvažovat o nějaké vzdálené pomstě ovčanům za poslední leta voleb .. nechtěly jste mě, tak vám naordinuju někoho naprosto nepřijatelného ..

.. nebo že by to mělo mít za důsledek vyburcování davu k nějaké akci? .. dost možná :-/ ..

.. nechce se mi věřit, že panu prezidentovi uletěl rozum ..

.. vám karma jako vždy R^          zatím to rozdejchávám, tak mám v hlavě včelín ;-D

1 0
možnosti

georgino

6. 3. 2012 12:32
Re: zlý stařík? :-)

Stařík, stařík, stařík. Mezi námi, kdyby to nebyl pan president, tak napíši dědek jeden nedá pokoj. Zatím ho nedával jenom tam, kde bylo třeba. Občas taky ulítne nějakou pitomostí, ale to tak život nese, zvlášť, když informace profiltruje pár "chytrejch". Jinak jsme se bavili se ženou o tom, že Klaus jako president je ta figura, která nemá v české politice momentálně náhradu, je ten, který by tam měl zůstat. Nejsem jeho příznivcem, zmordoval taky toho dost, o tom by měli rozhodovat jiní. ale má něco v kebuli. To o ostatních kandidátech zatím moc říkat nejde.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...