Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

TurboFrank

4. 4. 2009 9:10
Pane autor, jednu opravu.

Říman nezačal blbnout, on je totiž blbý odjakživa. Patřil vždy mezi nejblbější úředníky ve Frýdku-Místku. A korát včas nastoupil do správného vlaku. Řekněte schválně, co udělal jako ministr pro zlepšení satvu našeho průmyslu? Prosím alespoň jednu jedinou věc.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 4. 2009 13:29
Re: Pane autor, jednu opravu.

Martina znám osobně, dělal jsem mu šéfa (ve F-M). Blbý určitě není. Ale máte pravdu, vyvezla ho politika (hlavně Klaus). On ani tak nic převratného nezaváděl, ale jestli bránil aspoň částečně těm zeleným a oranžovým nesmyslům, tak určitě škodil méně, než třeba Urban.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

1. 4. 2009 21:04
Klaus otevřeně prodal národní zájmy za své pochybné a..

...úchylné pohnutky hnané extremistickými názory a vlastní pomstychtivostí. O tom, že Klaus je škodí této zemi, jsem nepochybpoval nikdy, jen jsem netušil, že je schopen zajít až tak daleko a ještě otevřeně. Václav Klaus právě píše, a je vinen, za nejhorší kapitoly této země před rokem 1938 a po roce 1989. Jste jeden z posledních lidí, kteří to ještě nepochopili, pane Streite. I když možná jste dávno pochopil, ale stejně jako starý řadový komunista nikdy nepřizná, že jeho víra byla omyl, ani vy nepřiznáte, že vaše slepá víra v Klause je omyl.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2009 21:32
Re: Klaus otevřeně prodal národní zájmy za své pochybné a..

Nedávno jste psal v diskusi se mnou, že si vážíte nejen Havla, ale i Klause. Rv

Nevěřím žádnému politikovi, jen rozumným krokům. :-)

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

1. 4. 2009 16:01
...

Je to tak, jméno Martina Jahna mě taky dost vyděsilo. Když nastupoval do minulé socdem vlády, docela jsem se zaradoval. Říkal jsem si, že ta vláda konečně získá nějakého slušného ekonoma. Časem se ukázalo, že to sice byla pravda, nicméně to taky byl jeden z důvodů, proč pan Jahn v té vládě absolutně nic neprosadil. Jestli se stane premiérem, jeho jediným programem bude šrotovné. Po volbách se znovu s velkou pompou vrátí do Škodovky, kde mu z toho zřejmě kápne nějaká odměna.

Jinak, "gentlemanskou dohodu" nad opoziční smlouvou bych sem raději netahal...

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2009 22:46
Re: ...

Také bych oposmlouvu nechtěl glorifikovat. Jen konstatovat, že co si Klaus se Zemanem slíbili, to si zhruba dodrželi.

0 0
možnosti
K

kenitsok

1. 4. 2009 15:59
jenom krátce

Šmoula z hradu ti také nepomůže.Nikdy nikomu nepomohl, žije jen pro sebe a svoji samolibost a ješitnost propojenou arogancí.V

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2009 22:44
Re: jenom krátce

Havel ale pomohl třeba Tošovskému. Že by Klaus byl větší formát? :-P

0 0
možnosti
PK

kraken

1. 4. 2009 15:00
nechapu Topolanka

ten byl po shozu vlady na koni. Nechapu je kompromisy a ustupky CSSD. Puvodne rikal, ze chce co nejdriv predcasne volby - 20.10 neni co nejdriv, je to termin, co vyhovuje CSSD.Stejne tak to, ze se vtira a nenecha CSSD vykoupat se ve vlastni stave - kdyz si je svrhla, tak at si to vyzere.

.

A jen mala poznamka: logicky soucet neni problem - to je, pokud se nepletu, OR a pak 1+1=1. Nevidim problem ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2009 15:08
Re: nechapu Topolanka

Logický součet představuje sjednocení množin, tedy že stačí, aby byl v kterémkoliv balíčku ODS OR ČSSD. Každý vyskytnuvší se nesmysl tvoří v logickém součtu 1=je přítomno ve výsledku. 

0 0
možnosti
H

helajs

1. 4. 2009 13:52
emigruji....

Fuj : Odporný Langer,Tlučhoř, Vesecká,Benda, Klaus, zkorumpovaná vláda, která úplně zlividuje novináře, aby beztrestně mohla pokračovat ve svých  podlých podvodech... je mi zle. Běžte všichni do jednoho z vlády!!, my chceme úplně jiné nové a schopnější lidi, kteří budou vše dělat pro blaho republiky a ne jenom pro sebe !!!(Y)

0 0
možnosti
C

cover72

1. 4. 2009 13:55
Re: emigruji....

A kam, prosím pěkně? O opuštění tohoto skvělého státu, ve kterém se majorita populace radostně dožaduje totalitní vlády, myslící za ně, jsem uvažoval už vícekrát - ale od té doby, co "padl" Island jaksi nevidím stát, kde by byla situace lepší.

0 0
možnosti
SS

Karboxyl

1. 4. 2009 13:05
Blbosti

Pardon pánové (a snad i dámy), ale řešíte tu blbosti. Ale proti gustu žádný dišputát.

0 0
možnosti
JK

jirikucera

1. 4. 2009 12:22
pod povrchem

Když se tak oháníte tím, že „nahlížíte pod povrch věcí“, mohlo Vám dojít, že akce vyvolává reakci a že dohoda Topolánka s Paroubkem bude jenom logickým důsledkem Klausova podrazu na oba dva. Já jsem Vám to psal do diskusního fóra k užitečným idiotům už předevčírem, že to tak dopadne. A asi jste si taky všimnul, že v senátním klubu ODS už víceméně schválili Lisabon. Takže důsledek Klausovy bezpáteřní politiky je rozbité předsednictví, poškození image země, Paroubek u moci a – specielně pro Vás – schválení Lisabonské smlouvy. Jestli jste tohle pod povrchem neviděl, tak to s tou Vaší bystrozrakostí nebude zase tak žhavé.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2009 12:56
Re: pod povrchem

Zaprvé jde o epizodu z hlediska nevyhnutelného rozvalu EU.

Zadruhé je to na prezidentovi, nemusí na nic čekat a může klidně za hodinu jmenovat Petra Macha premiérem.

Jestli si myslím, že to udělá (co bych udělal já), je druhá věc. Já mohu jen apelovat. A tak píšu a píšu navzdory přemoudřelým Kučerům.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

1. 4. 2009 12:10
Stará kára - a taky stará trouba

Když už něčemu nerozumím, tak o tom nebudu mluvit. Pane Káro, až se Vám vykouří z hlavy včerejší pivo, zkuste to znova. Pana Klause taky ve všem neobdivuji, ale v tomhle prsty určitě nemá - něco tak praštěného - shodit vládu a nemít připravený další scénář a program může skutečně jen hlupák. V roce 1997 to bylo stejné, jen figury se změnily, už tu není Ruml a ti ostatní. Takže budete muset připustit, že modrou i oranžovou vedou trotlové.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

1. 4. 2009 11:56
Do voleb bude ještě horko...

Možná se pletu, ale Paroubek má nyní v PS díky např. Jakubkové a Zubové sílu prosadit prakticky cokoliv, takže ekonomické "poklady" z truhly ČSSD nepotřebují ani hlas z ODS a budou bohužel dost možná uvedeny v život...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...