Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Antexio

2. 2. 2012 19:56
Máte za jedna a velkou karmu,

jen si myslím, že si pletete pohádku s hororem :-)

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2012 21:31
Re: Máte za jedna a velkou karmu,

Velký dík R^

Já měl nejdříve nadpis horror se z toho vyvinul v toku psaní ;-)

0 0
možnosti

Job 21:34

2. 2. 2012 6:26
Chybí Vám tam postava selky

toho velkostatkáře, která s přihlédnutím k faktu, že sedlák dvakrát vypálil celou osadu (vymlouval se na pomatení smyslů) nezapomene v dobách, kdy se osadníkům cokoli nelíbí zvednout prst a varovně připomínat, že klid v osadě není jen tak samosebou..

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2012 8:42
Re: Chybí Vám tam postava selky

Ta pohádka by byla nekonečná a mám obavu, že i periodická. :-/

váš námět ale sedí R^

0 0
možnosti

erth

1. 2. 2012 19:52
-

ještě by jste měl pohádku rozšířit o to, kdo jsou ti ostatní pokeroví hráči, podle ESM jsou jejich příhozy i o rozhodovacím podílu, když už začnou hrát, tak toho vašeho velkostatkáře dostanou do platební neschopnosti (machinace na burzách), podrazí jeho hlavní komodity, a vzhledem k tomu, že disponují megatunami papíru vedle nichž je velkostatkářův potenciál jen ubohá hromádka, zachrání všechny a nadále již podle ESM to budou jen oni, komu budete vděčit za to, že smíte dýchat vzduch.

0 0
možnosti

erth

1. 2. 2012 23:47
Re: -

zachrání všechny od tíže svobody vlastnit ale i zbytků svobody samotné, pouze vám bývalý majetek propůjčí za úrok, nebo pokud ještě zůstane mimo jejich vlastnictví, zadaní ho tak, že nebudete vědět čí jste. Časem vás stejně sežerou, oni budou vládnout. Vlastní politiky, prosazují si acty, globalizaci, třetí světovou, chtějí poplatek z potravin, poplatek z dýchání atd.

0 0
možnosti

pedro14

1. 2. 2012 16:56
meli bychom zamerit oko na anglii

a peclive sledovat co se tam bude dit.. to je cesta ven

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2012 8:52
Re: meli bychom zamerit oko na anglii

Ano, potřebujeme inspiraci i spojence. Ale nevím, jestli jsou lavírující čeští politici věrohodní navenek (myslím pro VB).

0 0
možnosti

thunder-bolt

1. 2. 2012 16:51
Pěkné

karmaR^

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2012 8:52
Re: Pěkné

Děkuji R^

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

1. 2. 2012 16:34
Tleskám ..... fakt "hustý" ihned doporučuju

R^

0 0
možnosti

Streit

2. 2. 2012 8:53
Re: Tleskám ..... fakt

To´s mě potěšil ;-)R^

0 0
možnosti

kelner

1. 2. 2012 15:03
Lituji

Bohužel jsme stát, kde prezident si není vědom co obnáší jeho funkce a považuje se za absolutistického monarchu. Ministr zahraničí hlásá doleva, předseda vlády doprava. Neumím si představit, že bych s takovou firmou jednal. To už není k smíchu, ale k pláči. Naši vrcholoví představitelé prokázali, že si skutečně nejsme schopni zvolit představitele se kterými se dá seriozně jednat a není potřeba se obávat, že zítra to už bude jinak. Místo obsahu jednání je pro ně důležitější věnovat pozornost tomu, aby jim nezmizela propiska. Zdá  se, že bude lepší stát se součástí SRN nebo být pod kuratelou EU. Všechno je lepší než tento marasmus.

2 0
možnosti

Streit

1. 2. 2012 15:25
Re: Lituji

Jste naivní, pokud nemám volit ostřejší slova. A neobstál byste ani vůči politické korektnosti, protože de facto hanobíte národ, navíc vlastní :-/;-€

5 0
možnosti

Jednoho krásného dne ...

1. 2. 2012 14:35
však už Heydrych to měl s čechama dokonale promyšlené

(kdosi tady již dříve na blogu postnul jeho projev z pražského hradu), a bylo by naivní domnívat se, že to germáni nemají promyšlené i nyní. proti dobře postavené strategii se blbě bojuje nahodilou taktikou (a nic jiného naše vlády nepředvádí). stačí vzpomenout jak jednoduše římské impérium ovládalo provincie - upláceli místní vladaře dobře placenými funkcemi a ti už dokázali obyvatelstvo přesvědčit, že římská nadvláda je vlastně užitečná. začalo to už slogany "je nám jedno kdo fabriku vlastní, hlavně když to umí řídit a platí dobré mzdy" - a dnes se divíme, že dividendy mizí v zahraničí a na sociální politiku nám nějak nezbývá. tvrdé procitnutí nastane, až se fabriky odstěhují pryč. to nebudou ani mzdy. ale hlavně že je jedno komu to patří. v zoo jsou zvířátka taky spokojená, dokud má majitel zoo zájem je živit. většina lidí chce být spokojená v zoo, já dávám přednost tu zoo vlastnit, a proto bych se vrátil k řešením známým z té římské říše - vlastizrádné panovníky věšet

4 0
možnosti

Streit

1. 2. 2012 14:39
Re: však už Heydrych to měl s čechama dokonale promyšlené

Nemám čím oponovat R^

1 0
možnosti

hamry

1. 2. 2012 14:28
Velice výstižná pohádka

bohužel to není pohádka ale tvrdá realita. Taky jsem předala své finance movitějšímu sousedovi, že mi je bude spravovat s příslibem, že on má větší přehled a víc se vyzná. Bez financí jsem mu samozdřejmě musela předat i klíče od bytu, kdo by za mě platil nájem, že? Ze začátku to jakž, takž fungovalo ale jen do té doby, než soused zjistil, že si může na můj účet nepřístojně přilepšovat. Přilepšoval si tak, že nakonec nezbyly peníze ani na můj nájem a jak to skončilo je nabíledni-jsem pod mostem. Poučení z toho vyplývá jediné, že za totální debilitu a důvěřivost se tvrdě platí.8-o

0 0
možnosti

Streit

1. 2. 2012 14:37
Re: Velice výstižná pohádka

Jak nabíjíte pod mostem počítač? ;-)

Je mi ale líto, když se někdo dá ošidit. Proto nechci, ať pod mostem skončíme všichni v [>-]. Schwarzenberg má mj. Orlík, my ostatní musíme mít aspoň rozum.

R^

1 0
možnosti

Ghost Dog

1. 2. 2012 14:27
.. to není pohádka ..

.. to není pohádka, pohádky končívají vítězstvím dobra a tady top tak vůbec, ale vůbec nevypadá .. ;-( 

.. ta pohádka, co dědek tahal řepu, až nakonec vytáhl řepku, tak ta je dobrá ;-D ..

.. pohádky měly vždy jeden účel, ukázat dětem, že dobro a láska je ta největší síla, která fšechno to zlo vždy a fšude porazí na hlavu .. bohužel zlo je věčné a dobro se jen stěží dokáže prosadit .. jen v těch pohádkách ano .. ale jen v těch pohádkách .. ach jo ..

.. a karma ..

.. a konečně soudím, že velkostatkář musí být bičem ......(zmalován) ;-D

0 0
možnosti

Streit

1. 2. 2012 14:33
Re: .. to není pohádka ..

Máte recht, je to inverzní pohádka, v nejlepším případě poučná bajka, kde se ovšem zvířata převlekla za lidi ;-)

I když vítěznou pravdu a lásku jsem na konec včlenil, ne? ;-D

A dík R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...