Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy se musíte strašně trápit. Já nic takového, co popisujete, necítím. :-)

1 3
možnosti
Foto

Ovce nikdy nepožadují větší výběh ani zákaz stříhání. Než přijde řezník, jsou spokojené.

4 0
možnosti

Tohle například není strašení Ruskem, ale fakt, hrůza, která by se na civilizovaném Západě stát nemohla.:-(Rv

http://zpravy.idnes.cz/opila-posadka-bulgarije-davala-wc-prkenka-misto-kruhu-rika-svedkyne-111-/zahranicni.aspx?c=A130528_173359_zahranicni_brm

0 0
možnosti

V civilizovaném světě už byste měl se svými názory vlastní televizní show a byl byste jedním z nejpopulárnějších komiků.

0 0
možnosti
Foto

Já nevím, jestli "většina z nás věřila, že může existovat lepší svět bez lží a přetvářek". Lidi prý šli na ta náměstí proto, že chtěli plné obchody ;-D Ale samozřejmě karma, Dušánku, a večer se přijdu podívat, jestli jste mě taky pozdravil. Dnes budu celý den na horách, z té výšky už vůbec nepoznám, který z těch mravenců je doleva a který doprava, je to jedno a jen taková hra, co má se stát se stejně stane :-):-(

0 0
možnosti
Foto

Zdravím na hory a děkuji za karmu :-)R^

Plné obchody jsem chtěl taky, ale ty lži a přetvářka mě deptaly tehdy i dnes :-(

Uznávám, že jsem asi nikdy nepatřil k většině ;-)

2 0
možnosti

R^!R^ Cítím to stejně. Chci jen na okraj připomenout, za jakých okolností vznikl PATRIOT Act, jak se hlasovalo, aniž někdo mohl stačit to "'dílo" přečíst, a to už se nezmiňuji o volném pádu věží včetně ténezasažené budovy č.7.

1 0
možnosti
Foto

Díky. R^

Na konspirační teorie jsem ale opatrný, i když 11. září bylo určitě zneužito.

0 0
možnosti

Na vašem článku je nejhorší to, že je pravdivý. Je to hnus, kam se to řítíme.

7 0
možnosti
Foto

Též se toho bojím ;-(

R^

0 0
možnosti

M88í46l58a 96Š89u45l24a

23. 7. 2013 18:40

.. karma R^ .. 

.. je to jako jeden vadný chromozom, který lze opravit .. kolik takových chromozomů je v lidském tělu, tolik "vadných" je lidí ve společnosti .. lze to opravit, ale nejde to za okamžik a neopraví se úplně vše .. 

.. je to na nás, na nás dole, v rodině, v zaměstnání, mezi přáteli .. tam musíme tu opravu začít, trpělivě a důsledně .. no, třeba se nám to za našeho pobytu na této zemi nepovede, ale zrnko pšenice také nevyroste přes zimu, jen se na to připravuje, aby na jaře vyrazilo vzhůru a v létě dalo úrodu ..

.. nicméně je stále potřeba všechny špatnosti připomínat, za což Vám Dušane jeden velký DÍK :-) ..

5 0
možnosti
Foto

Dík za trochu filosofie ;-)

Plzeň vede 2:1, snad to bude stačit :-)

Děkuji za karmu a přeji hezký večer R^

0 0
možnosti

M68i51l20a11n 81R80a25d76e12k

23. 7. 2013 16:49

jen par pripominek, Ruskem a terorismes sice strasi, ale je to autenticke nebezpeci. Akorat ze strasi extremistickym terorismem tzv.pravicaku, neboli nacku, coz jsou levicaci, narodni socialiste, a zatim jsem neslysel ze by nekde nastrazovali bomby. O tom multikulti terorismu se mluvi zastrene, to pry jsou jen pomatenci a vyjimky.

O tom GPS a DNA, proti tomu bych nebyl, vetsinou je to pro nas dobre, treba vas narknou ze zlocinu a bude to vypadat ze jste vinen, a DNA nelze.

1 1
možnosti

Připojuji se zase za prvního dikutujícího. Zapoměl jste na Kalouskovo strašení Řeckem, jinak výborně zpracováno !!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...