Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M53í33l69a 26Š73u61l65a

9. 8. 2013 11:38

.. nejsem politiolog, ale jako zcela obyčejný, vlastně jsem chtěl napsat normální (na druhou stranu, kdo je vlastně normální?) to cítím asi takto:

1) sněmovna se rozpustí - vydělá na tom určitě ČSSD i přes jejich rozpory uvnitř strany, ono to většinou nikoho z jejich voličů nezajímá, KSČ+M na tom budou v podstatě pořád stejně, nějaké to + - asi ano, ale nepodstatné .. 

.. prodělá na tom ODS a to katastrofálně, o něco méně TOP (To Opravdu Podělámě) a deroucí se k moci SPOZ ..

2) sněmovna se nerozpustí - vydělá na tom SPOZ (vláda Miloše Zemana pro to udělá co bude moci), pokud se v ODS prožene tornádo, pak si o něco také polepší, ale už to nebude nic moc na dlouhá léta (na druhou stranu by se mohli svézt po zádech TOPky a měli by to udělat, jestli nechtějí skončit, jako KDU), ČSSD si o něco pohorší a KSČ+M na tom budou stejně, jako by se sněmovna rozpustila ..

.. pavicově smýšlející volič by měl volit pravicovou stranu (což ODS, ani TOP nejsou), pokud jim nevyhovuje Strana Svobodných, pak by se měli oprostit od mediální štvanice proti VV a jim dát svůj hlas .. 

.. přes veškerou úctu k Markovi bych Suverenitu moc nepropagoval, ale pořád lepší, než ty parlamentní šíbři ..  .. vám Dušane karma jak blesk a horm nad Frýdkem-Místkem R^

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím, i s těmi VV, na něž jsem v článku zapomněl R^

Už je u nás zataženo a dusno, na blesky a hromy a hlavně liják ale stále napjatě čekáme ;-D

Hezký víkend!!

0 1
možnosti
JE

J39i75ř42í 54E83u53l55e42r

9. 8. 2013 10:00

Měl bych dotaz k bodu číslo 5. Vysvětlete mně, prosím, jako člověku, který se aktuální politikou nezaobírá ani zdaleka tak podrobně a se zaujetím jako Vy, proč se panu Haškovi "nedá věřit ani nos mezi očima". Pokud se pak týká tělesné kondice, je samozřejmě dobré ji posilovat pravidelným cvičením, ovšem dělat 40 kliků a běžet skoro 8 km s kopce a do kopce při vnější teplotě hodně přes 30° C, tak to je velký nerozum i v případě, že našinec má (zatím) oběhový systém zdánlivě v pořádku.

0 0
možnosti
Foto

Hašek je typický politický konjunkturalista, který se ohlíží jen na svou kariéru (viz třeba jeho podrazy vůči Sobotkovi, vůči němuž jako předsedovi měl být loajální).

Je to věc tréninku a vůle. Já každoročně běhám i ve Španělsku, kde bývá přes 40° C a asfalt mě pálí přes podrážky. Ale ulevil jsem si včera, těch kliků normálně na jeden zátah (dělám je čistě) zvládnu 55 ;-)

0 1
možnosti
ZM

Nezařazení poslanci se ještě mohou někam zařadit.Třeba do LIDEMa nebo do LEVa nebo do pr....

0 0
možnosti
RG

Vyhrajete, současní hypotékaři z parlamentu a budoucí Babišovci si to pohlídají, aby to nebylo v říjnu. Karma!R^

4 1
možnosti
DD

R^ Opět jste zaperlil, v tom dobrém slova smyslu, opravdu. Napsat tolik výstižných věcí tak stručně a jasně - no, jklobouzk dolů.

Mám tuchy, že tu láhev vyhrajete;-)

1 2
možnosti
Foto

Děkuji, ta láhev je jen bonus, byl bych rád, kdyby Sněmovna vydržela do řádných voleb. Jednak bychom si užili spoustu srandy, jednak by socani pod Zemanovým tlakem dále ztráceli a jednak by mohly posílit některé dosud neparlamentní strany. A také Schwarzenberg by už úplně zesenilněl ;-)

Vy jste mě potěšil R^

2 1
možnosti
Foto

Vážení, neurazte se, že teď nebudu pár hodin odpovídat, anžto jdu běhat. Protože je u nás 39 stupňů, nevím, zda se vrátím :-)

2 1
možnosti
ZS

Neblázněte, v tomhle vedru?

0 0
možnosti
PH

Dokud se nezmění volební systém, tak tady bude bordel pořád. Mám takový dojem, že všem partajím to vyhovuje.

3 0
možnosti
Foto

Ano. Ale hlavně to vyhovuje zavedeným stranám, aby Sněmovnu zablokovali 5% klausulí.

http://streit.blog.idnes.cz/c/348308/Pouceni-Velke-strany-nasaly-nejvetsi-lumpy.html

4 1
možnosti
JP

R^R^Dobrý. Dle průzkumů, i když asi nejsou moc objektivní spousta lidí už ODS nechce. Je přímo směšné, jak hájí bývalá "přines lejstro" a pozdější knihkupkyně, dnes inventář parlamentu (jaké má asi inv.č.;-D?) hájí demokratické hodnoty. 101 nemá a ODS se díky nevolitelnosti rozpadá, ale ona je ta pravá, co má politicko101 podporu včetně voličů (ti si mezitím trhají vlasy). Na druhé straně stojí Milouš Zemanů protřelý politik, který dokázal, že Klaus nebyl žádný narcista (neb on je podstatně větší) a ještě chytřejší než jeho předchůdce. Opět svůj mandát opírá o přímou volbu, ale zcela zapomíná, že hodně hlasů (a ne-li většinu) dostal díky tomu, že lidé ho volili jako menší zlo,   než spícího knížete, česky žvatlajícího Rakušáka se švýcarským pasem, hájícího zájmy Bilderbergu Šláfenberga. Je pravdou, že volby by byly asi nejlepším řešení. Ale jednak si kapři rybník nevypustí (ono to vře ve všech stranách snad výjimkou jsou komunisti a TOPáci) a pak mám obavy, že zase lidi budou volit dle ksichtů na plakátech popřípadě podle jednorázových mediálních úletů kmotrovských politiků. Budu konečně zvědavej, kdy lid volební zvolí takové zástupce, kteří vyřeší problémy se sociálně vyloučenými, mafiány a rozkradači státního majetku všeho druhu. A kdy už přestanou věřit žvástům, že bez EU to nejde. Ale půjdete to. Vždyť i soudruh Paroubek měl strach, že bez Donutila a toho druhého, jehož jméno jsem zapomněl, to v ND nepůjde. Soudruhu půjde. I mladých talentovaných herců máme dost. Spíš to těm "rebelům" nepůjde bez ND, Tak jen doufám, že je nějaký stodukát nebude lanařit zpět.

8 2
možnosti
Foto

:-) Nemám co dodat R^

3 1
možnosti
MM

I když se nesázím, tak se připojuji k názoru. Levice populisticky volala po předčasných volbách, protože věděla, že rozpuštění sněmovny neprojde - inu není nad to oslovit voliče. Ve skutečnosti nikdo předčasné volby nechtěl kromě Kalouska. Mimo TOP09 na nich totiž žádná partaj nic nezíská, naopak. Ono bylo vcelku zábavné sledovat ty zmrzlé ksichty a vyděšené pohledy ostatních, když s tím TOP 09 včera vystoupila. Teď budou partaje jednat a prodlužovat rozpuštění, protože je třeba schválit "nutné a potřebné" zákony. To zabere nějaký čas. Pak se sněmovna teoreticky může rozpustit, ale zase Zeman nemá žádný časový limit na svou reakci. Takže se to klidně může táhnout až do konce roku a pak se konstatuje, že by to bylo příliš drahé a že nemá smysl konat předčasné volby pouhých 5 měsíců před řádnými. Zatím je teoreticky pro rozpuštění sněmovny 122 poslanců. On některý z nich onemocní nebo změní názor, stačí aby byli 3. A nebo někoho preventivně zavřou do vyšetřovací vazby......

4 1
možnosti
Foto

Docela realistické...

1 0
možnosti
IP

ad bod Zašesté - však už o tom Benda mluví;-D

ad Němcová a Kuba: trochu jsem včera doufal, že v Událostech-komentářích oznámí Drtinová, že spáchali rituální sebevraždu... no, ale ta se u 101 dalmatinů fakt nenosí...

Já myslím, že Vaše šance vyhrát láhev jsou dosti vysoké:-)

5 1
možnosti
Foto

Tak to bych byl potěšen nadvakrát ;-DR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...