Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma!

K tomu se snad nedá nic dodat, než Absurdistán!!!R^

11 0
možnosti

M24í54l14a 37Š60u93l27a

5. 12. 2012 13:06

.. jsem rád, že jste těch 2000 km odcestoval bez úhony :-) .. 

.. a teď něco smutného, bohužel ta osoba (pod plachetkou, hnáty křivé .. jo Erben, ten věděl ;-D) potvrdila svůj plán na obsazení ministerstva zahraničních misí .. nejspíš by to chtělo jí na půl roku poslat do Afghánistánu, aby měla aspoň nějakou potuchu, o co v té armádě jde .. případné ztráty jsou povoleny .

.. já jsem jen zvědavý, zda se na ministerský post dostanou Kačer Donald, zmiňovaný Hurvínek, nebo Pepek námořník .. horší by to být stejně nemohlo .

.. a skutečně, jak už to tu někdo zmiňoval, celá tato fraška bude zakončena volbou prezidenta .. stačí se jen podívat na tu squadru kandidátů ..

.. Franz na hrad a vám Dušane karma R^

11 3
možnosti
Foto

Díky. Cestoval jsem po Německu a ve Stuttgartu navštívil koncert Deep Purple :-)

Přijedu domů a ... zase fraška ;-(

Krucihergothiml, už mě to se.. ;-€

Vám dík R^

7 2
možnosti
Foto

To by vás také mohlo dráždit, že třasořitný prezident je nejvyšším armádním velitelem. Ministr není nadgenerál a Peake, která má plná ústa teoretické poctivosti by mohla v armádě poctivost prokázat.

4 14
možnosti
Foto

Tomu věříte, jo? 8-o

Něco si přečtěte, jak generálové srazili kufry, když na ně kvůli Casám houkli náměstci ministra. I oni byli třasořitní? Asi jo...

13 2
možnosti
JP

J38o45h90n 56P96e97t85r59e54s

5. 12. 2012 12:40

Ještě by to chtělo zvolit prezidentem Zemana a Klause dosadit za premiéra.Pak už by byla duševní chudoba obyvatel Česka dovršena.Ono kdysi začalo tím pověstným-nejsme jako oni-.A ja chci vědět,jací oni.....[>-]8-o...Kakája nátura,takája kultura,kakája kultura,takyj naród!.....;-(

8 5
možnosti

Český národ vyrží hodně, ale mám dojem, že vláda skutečně zkouší, kolik vydrží, než se dokáže ..........at. Vy samozřejmě zasloužíte karmu.

14 2
možnosti

myslel jsem samozřejmě naštvat:-)

3 1
možnosti
Foto

Peaka ještě nesedí na obraně, a její manžel Charles už jedná s Hávou 8-o!!! No twe tak to je humus ;-€;-O!!

11 5
možnosti
SN

:-)  Píšu to už dnes  po druhé ! Jde jen o to, aby se ODS dostala na dopravu,(tam se protáčí miliardy a když se některá ztratí, žádný to nepozná), vytvoří se jedno super ministerstvo a šéf si už poradí aby sponzoring šel do správných rukou !!! R^R^R^ Armáda už netáhne, už verbují důchodce za nižší plat ! MOžná ještě narukuje i VOndra s modrou knížkou ! Přál bych mu to !

16 2
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, ale být ministrem kteréhokoliv resortu, je dneska terno, obranu nevyjímaje. Peake dosud musela chodit přes prostředníky.

Vondra, ten bude bojovat už leda vleže a s flaškou.

R^

12 2
možnosti
PK

P92e61t92r 94K24o26l70á44ř

5. 12. 2012 11:24

Každý koho znám si v tomto případě ťuká na čelo.

Ta ženská nemá žádnou sebereflexi. 

A jenom pro připomenutí její pokřivenosti :

Zástupce občanů nesmí v průběhu své funkce změnit politickou stranu, za kterou byl zvolen.“Etický kodex Věcí veřejných, autorky kodexu: Lenka Andrýsová a Karolína Peake Koaliční strany se zavazují, že nepostaví fungování vlády na „přeběhlících“.Dodatek ke koaliční smlouvě ze 30. 6. 2011,„Zásadně odmítám předsedat vládě se stojedničkovou parlamentní většinou“. Premiér Nečas

22 1
možnosti
Foto

Dík za připomenutí R^

4 2
možnosti
IH

I33v17o 51H76u69b66á43l34e30k

5. 12. 2012 11:21

mohlo by se to jevit jako dobrá legrace, ale legrace to rozhodně není - je to taková hloupost, že mi připadá srovnání s hurvínkem jako urážka na cti - hurvínka

15 1
možnosti
Foto

Tak já se teda tomu Hurvínkovi omlouvám;-(;-):-)

6 9
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...