Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D;-DVěčně nespokojení voliči ....

2 1
možnosti

Myslím, že bychom měli zvednout zadky a toho 2. dubna jet do Prahy dát najevo, že s tím nesouhlasíme ! 

Byť by to bylo marné, pořád by to mělo větší váhu, než nadávání na netu !

2 1
možnosti

Byl by vás možná plný autobus.

4 2
možnosti

A je to tady !!!  ...... Neudělalo se mi volno... :(

Zeman poprvé navštívil vládu, zmínil euroval, terorismus i popelníček...

Na tiskové konferenci po jednání vlády zdůraznil, že ani jedno z těchto témat nejsou v rozporu s vládní politikou. Podotkl, že vláda sama navrhla euroval (nový záchranný fond eurozóny) schválit. Očekává prý, že při návštěvě předsedy Evropské komise José Manuela Barrosa jej odsouhlasí i obě parlamentní komory. Barroso by měl dorazit do Prahy 2. dubna. 

http://www.novinky.cz/domaci/296642-zeman-poprve-navstivil-vladu-zminil-euroval-terorismus-i-popelnicek.html

2 1
možnosti

ESM je vyšší stupeň finanční kolonizace Evropy oligarchickými skupinami, které tvoří paradoxně na jedné straně bezskrupulózní existence z bankovní a finanční sféry a na druhé zvetšelí bývalí(?) marxisté, trockisté a další salonní levičáci s vizí teroru dobra pro všechny za každou cenu. fakt smrtící koktejl ;-O

4 2
možnosti

Tato smlouva je NEODVOLATELNÁ a každý stát je povinen na požádání poslat požadovanou částku. Tato částka je zatím ohraničená-je to celá třetina bilionu . Vůbec není zaručeno,že částka bude časem NEOMEZENÁ. Zákonitě musí každý stát tímto plněním zcela zbankrotovat. Tvrdí-li někdo,že nejde o velezradu,tak bohužel s ním není  něco v pořádku. Bezpečnost státu se dá ohrozit nejen zbraněmi,ale i finančně. Už nyní nejsme potravinově soběstační  .Jedná se o bezprostřední ohrožení státu.

12 2
možnosti

Trautenberg by podepsal vše co si Evropa přeje.Zeman "jen" ESM". J de o skutečnou vlastizradu. Budu si vážit toho politika,který na něj podá žalobu pro velezradu. Z EU jsme dávno měli vystoupit. 2.dubna bude slavnostně na Hradě vyvěšen modrý hadr s 27 hvězdičkami. Toho dne konečně vznikne podpisová akce k referendu o výstupu z EU. Nepodcenujme krádež úspor na Kypru. I to nás časem může čekat. EU zákonitě časem bude potřebovat neomezený přísun peněz. Proto je nejvyšší čas vystoupit z EU.

7 5
možnosti
Foto

Přesně, není-li už pozděR^

[>-]

3 4
možnosti

M35í30l44a 58Š44u71l94a

20. 3. 2013 13:54

.. no samozřejmě ji podepíše, jak sám řekl, o nic přeci nejde, Euro tu dřív jak v roce 2020 nebude .. 

.. já ho chápu, jemu fakt o nic nejde, co bude za pět let v jeho věku je otázka pro vykladače snů .. jen jediné nechápu, jak takovou nehoráznost může říct člověk, který před tím ESM označil za špatnost, člověk, který se holedbá tím, že nelže a dodržuje slovo .. 

.. bude to akt velezrady? .. jako naprostý laik v oblasti práva to cítím (a to zdůrazňuji, jen cítím) jako velezradu .. nakonec ani Zeman nemůže přerušit tu řadu velezrádných prezidentů, Svobodou počínaje, Husákem , Havlem, a Klausem pokračujíc, až do završení Zemanem .. snad posledním prezidentem, který se v rámci možností velezrady nedopustil, byl Antonín Novotný .. hrozné, co?

.. jediná šance nám může svitnout v okamžiku, kdy se ten Eurosojuz zhroutí sám .. ale pozor na kobylu v posledním tažení, ta kope nejvíc ..

.. karma Dušane R^

11 7
možnosti
Foto

Nádherný epilogR^R^

Nebo epitaf ČR?;-(

Pointa s A. Novotným, to je bomba!

Takže dík a hlídejme kobylu ;-)

8 7
možnosti

To je to samé, jako s údajnou velezradou Klause. Klaus se jí nedopustil a Zeman když to podepíše, tak se velezrady také nedopustí, to je prostě fakt. Jen tak mimochodem, tomu podpisu předcházel normální legislativní proces a ta smlouova byla přijata ústavní většinou jak v Poslanecké sněmovně, tak v Senátu. Ve svém příspěvku nehodnotím, jestli ta smlouva bude přínosem nebo naopak značnou zátěží. Ve svém příspěvku hodnotím institut velezrady a tohle velezrada opravdu být nemůže.

6 4
možnosti
Foto

V dané situaci zásadní změny poměrů, ano.

5 4
možnosti

Vždyť jste ho volil i když jste věděl, že budete litovat. Tak litujte, nikdo to za vás neudělá.

5 4
možnosti
Foto

Až ve druhém kole! Copak by to Schwarzenberg nepodepsal už dávno?

9 5
možnosti
Foto

Vy jste přece ve druhém kole prezidentské volby podporoval Miloše Zemana. Tak proč najednou to překvapení a hysterie?

6 4
možnosti
Foto

V tomhle smyslu je to putna - KS by ESM podepsal taky a ještě by se u toho křenil.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...