Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

vojcek_p

4. 3. 2010 20:30
.

Nejde dělat jen odborná rozhodnutí krok za krokem, vždycky musíte mít dlouhodobější vizi. Ekonomika a životní úroveň taky nevzroste během jednoho volebního období, ale během delšího úseku.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 3. 2010 21:43
Re: .

Po prohraných volbách to pak dopadne jako s Julínkovou reformou.

0 0
možnosti

lubossula

4. 3. 2010 14:41
no pane

Streite, vy mne tu a tam oznacujete nejruznejsimi primery a nalepkami, nicmene dnes s vami souhlasim. ODS je nyni vetsi nebezpeci pro tuto zemi, nez CSSD. U CSSD clovek jaksi s ruznymi podfuky pocita... U stran typu ODS by vsak kazdy podfuk  mel byt vynesen na verejnost a vinik vlacen nejen medii, ale spolustraniky. Zatim je ODS specialistou na zametani problemu pod koberec. Kdo si dnes jeste vzpomene na aferu Morava? Co se od te doby zmenilo? ODS je dukazem toho, jak muze moralka a pokora zparchantet v rukou pseudopravicovych nenazrancu. Pan Buh s nami pred jejich dalsim pusobenim v parlamentu. Jedina mozna naprava je, ze minimalne jedno obdobi bude ODS mimo parlament, aby mohl zacit samoocistovaci proces a aby mohla nabyt znovu duveru normalniho cloveka.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 3. 2010 14:53
Re: no pane

Myslím ohledně kritiky, že si nemáme co vyčítat. Naše světy jsou disjunktní množiny. :-)

Také dnes musím uvést na pravou míru tuto věc: Paroubkova ČSSD je bohužel ještě nebezpečnější než Topolánkova ODS.

0 0
možnosti
MC

sualk

4. 3. 2010 14:16
Pravičáci nevysázíme topoly kolem hřbitova?

A jyřýčka bych doporučil naklonovat.R^;-)Karma.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 3. 2010 14:23
Re: Pravičáci nevysázíme topoly kolem hřbitova?

Já myslel, že by to bylo nošením sov do Athén. ;-)

0 0
možnosti
SV

svetla666

4. 3. 2010 14:14
Díky Talmanové Topolánek vydělal?

Díky Talmanové Topolánek vydělal?

Dlouholetý partner Lucie Talmanové Michal Prunar, s nímž poslankyně žila jedenáct let a dodnes u ní bydlí jeho dcera Eliška, pracuje na postu ředitele ve firmě Eltodo EG. Právě u této společnosti skončil dluh Topolánkovy bývalé firmy VAE. Předseda vlády ji čtvrtinově vlastnil až do loňska. Okolnosti, za jakých se dostal dluh VAE do Eltoda, provází řada podezřelých skutečností. Eltodo VAE prominula více než čtvrtinu pohledávky. Získání půjčky i vyrovnání vyšetřovala policie. A nedávno uvedla, že se žádný trestný čin okolo půjčky nestal. Kvůli kauze se však kdysi otřásala Topolánkova kariéra. O napojení premiéra na Eltodo totiž psalo hned několik deníků, včetně Haló novin. Pražská firma totiž v minulosti dostávala, a podle informací našeho listu stále dostává, od Topolánkovy ODS řadu lukrativních zakázek. V Eltodu navíc pracoval někdejší významný

0 0
možnosti
SV

svetla666

4. 3. 2010 14:15
Díky Talmanové Topolánek vydělal?

představitel strany Jan Koukal… Stopa přes Talmanovou byla ještě nedávno poměrně nová. Protože Talmanová nyní žije s premiérem Topolánkem, je snadné se dovtípit, že Talmanová s dluhem vůči Eltodu Topolánkově firmě mohla pomoci. O co ale v tomto případu jde? Premiér totiž čelil podezření z podvodného získání úvěru od První městské banky, dnešní PPF banky. Ten získal před lety spolu s bývalými kolegy ze společnosti VAE. Kromě toho policie zkoumala i následné transakce s majetkem společnosti. Tedy i tu, během níž Topolánek prodal svých 70 kusů zaknihovaných akcií firmy za 2,5 milionu korun a použil je na pořízení svého nového bytu v Praze. Firma VAE splatila jen část úvěru, zůstal ale dluh téměř 16 milionů korun. Ten přešel z První městské banky na pražský magistrát, který ji následně prodal firmě BB Cash za 5,5 milionu korun. Pražanům tak vznikla desetimilionová ztráta. Pohledávku od BB Cash odkoupila právě společnost Eltodo. A právě to je na

0 0
možnosti
MJ

kizt

4. 3. 2010 14:12
No, ano

Řekl, bych,že jste dneska uhodil hřebíček na hlavičku,proto neočekávejte velkou karmu. Já ale karmu dávám.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 3. 2010 14:20
Re: No, ano

Neočekával jsem ;-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

4. 3. 2010 14:08
Řecko

Velmi pochybuji o tom, že by za řecké problémy snad mohlo Euro. Spíše bych řekl, že to několik let vlády socialistů a obavy pravice nějak omezit nějakou tu výhodičku. Do krize je dovedlo rozhazování na základě 13. .. 16. platů státních zaměstnanců, příplatky za přenášení šanonů a podobné nesmysly.

0 0
možnosti
S

statečný

4. 3. 2010 13:18
Dobře napsané

Ale už z té malé kritiky by jste mohl dostat titul placený diskutér z LiháčeR^ jinak karmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...