Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Trochu mně překvapuje, že zrovna vy sklouzáváte na tu prvoplánovou mediální vlnu: podraz, pomsta, ego atd. To, že politikům se nedá věřit nos mezi očima není nic nového. Myslím, že takoví bezskrupulózní hajzlové jsou téměř všichni. Nicméně si troufám tvrdit, že se tady hraje hra mnohem hlubší a temnější než jen Haškova touha po moci a Zemanova touha po pomstě a ukojení vlastního úchylného ega. ČSSD je poslední stranou, která je ještě jakž takž produktem stranické demokracie instalované v první polovině 90. let k velké nevoli zbožštělého gurua a jeho sekty. To, co ta chobotnice ale potřebuje, jsou vyprázdněné bezideové skořápky, které si ponechají svůj ideologicky zabarvený (a tím pádem voliči srozumitelný) název (všimněte si, že každá nově vzniklá strana počínaje TOP již toto postrádá), které se v parlamentu promění v beztvarou masu, která bude jen mechanicky odkývávat bruselské direktivy, aby už nic nestálo v cestě proměně EU v totalitní superstát. Polsko se vyřešilo pádem letadla u Smolenska, u nás je to složitější, museli nejdříve rozložit euroskeptickou ODS a teď je na řadě z evropského úhlu pohledu měkká, ale přesto tradiční čssd. Vnitrostranická demokracie by jim do budoucna mohla vygenerovat nějaký problém v podobě mladého, dynamického, euroskeptického tzn demokratického a charismatického lídra. Zeman sice vyvěsil modrý lajntuch před ejakulujícím Barrosou, ale u něj nikdy nebyla drobná gesta a slova v zákrytu s reálnými činy. Pokud je tato moje úvaha správná měli bychom minimálně zatnout zuby (pokud nechceme přímo podpořit dění podle úsloví účel světí prostředky) a doufat, že mu ten gambit vyjde. Země, kde teď bruselští bolševici mají velký problém je Maďarsko. Orbán na ně se*e, jak na placatý kámen. Vyhodil ze země dokonce i "demoliční četu" z MMF. Co mi dělá v jeho případě starosti jsou temné nacionalistické proudy, ke kterým Maďaři nikdy neměli daleko.

1 0
možnosti
JL

Volil jste podrazáka, tak ho máte.

3 3
možnosti
Foto

Já Haška nevolil.

A vy máte stehně dlouhé vedení jako p.Matuška, tak si přečtěte, co jsem mu odpověděl.

Kdyby kandidoval Schwarzenberg proti Satanovi, volil bych Satana. :-P

1 4
možnosti
JL

Ve skutečnost je to velmi prospěšná, nikoli odporná dohra. Nabízí se totiž šance přeměnit klientelistické strany ODS a ČSSD pod tlakem zvenku na strany demokratické a NEKORUPČNÍ!!! - buď se změníš, nebo chcípneš. :-)!!

2 0
možnosti
Foto

Odporná prospěšná dohra ;-)

0 1
možnosti
RG

R73u90d48i 75G50a43š64p35a53r

29. 10. 2013 15:47

Nepřijde mi na tom nic dramatického, boj o moc je v politice normální jev, dokonce si myslím, že je to správný, pač o to snad jde....nejde jen o peníze. Trdlýlko nastrčenej hodnej  chlapec Sobotka nepochopil svoji kašpárkovskou předvolební roli jako ji zastává agent 009 a teď mediálně kope.......no a co, každej ví, že na to nem, aby byl lídr.

Karma ode mne i tak že to vidím jinak.R^

2 1
možnosti
Foto

Možná to vidíme stejně. Já jen jsem silně vysazený na podrazy a zákeřné chování.

Sobotka měl prohlásit, že jeho úkolem teď bude očistit stranu od zrádců. To neudělal, místo toho blábolí cosi o sjednocování. Asi fakt na to nemá, i když bych mu to momentálně přál. Na druhé straně, oslabení ČSSD mi vyhovuje. Zatím, než uvidím, co se z toho začne klubat pro Babiše či Zemana.

Dík za karmu i příspěvek R^

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím s diskutérem Karlem Boháčkem. Není třeba dramatizovat, když se jedná, pravděpodobně, o prachobyčejný boj o koryta. Rozhodně nemíním o někom tvrdit, že je větší podrazák než ten druhý, protože nic o tom nevím. Lidé, co chodí skandovat "Sobotka" nebo "Hašek", nemají asi nic jiného na práci. Jen jsem se musela pousmát, když jsem poslouchala včera Němcovou a před chvilkou Pospíšila. Mluvili, jakoby byli na pokraji zhroucení, oni i náš stát. Katastrofa, destabilizace, ostuda v zahraničí. Přitom se zde destabilizuje stát postupně už řadu let, běžný boj o moc v jedné politické straně nemá na toto vliv. Politici z ODS mají velké řeči, ale ve skutečnosti se potutelně usmívají.

1 0
možnosti
Foto

Mi vyhovuje, když je destabilita. Však vzpomeňte k čemu docházelo vždy, když byla stabilita moci.

Nezlobte se, ale podrazák je jasný. Kudlu do zad Sobotkovi zákeřně vrazil Hašek. A ještě po poledni v televizi sprostě lhal, přitom už měli zradu dohodnutou. Zeman je režisérem, on chce dovršit pomstu, že nebyl před 10 lety zvolen prezidentem. Na druhé straně, kdyby byl Sobotka formát, počítal by s tím a dávno by se s zemanovským výsadkem ve vlastní straně vypořádal.

ODS samozřejmě rozbroje v ČSSD vyhovují (tak jako všem konkurentům). Ale ODS zjevně dosud nedošlo, proč dostali ve volbách výprask.

2 2
možnosti
AJ

A ještě k Bendovi, někde jsem četla, že to byla recese - skoro bych tomu věřila, protože si nedovedu představit těch 5300 voličů, kteří ho zakroužkovali?8-o;-D

0 0
možnosti
Foto

Recese + restituce :-)

1 1
možnosti
AJ

Já si myslím, že pokles hlasů pro soc. dem. bude pokračovat, pokud tam budou nadále šíbři typu Hulínský a spol. Lidé ví, že strana je v samosprávě napojena na mafie podobně jako ODS a TOP - viz pražský magistrát.:-/

Rozkol je ve straně už dávno, kdyby se poprali o moc před volbami, měli by alespoň na co svést volební propad...;-D

2 0
možnosti
Foto

To Sobotka promeškal.

1 1
možnosti
Foto

...no na tom neni nic tak divnýho...ODS k tomu spěla a socany to dohnalo

5 0
možnosti
Foto

Takže normálka? Nedělejte, že jste to věděl? ;-D

0 2
možnosti
Foto

Co má vyhnít, vyhnije, zbytečné dramatizovat, mocenské boje se, pokud vím, nevyhnuly žádné straně :)

6 0
možnosti
Foto

No, to jo, ale všechno by mělo mít své hranice. Zákeřné podrazy nemám rád.

0 2
možnosti
MM

Volil jste Zemana, ač jako "menší zlo", tak si nestěžujte.

7 2
možnosti
Foto

Ne. Zemana jsem volil, protože jeho protikandidát by byl ještě nesrovnatelně tragičtější. Udělal bych to zas!

5 5
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...