Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dušane, doufat v Kalouskův altruismus je zhruba stejně reálné jako věřit, že se diskusní příspěvky na tomto webu, které se týkají témat stavících cikány do špatného světla, nezmizí vbrzku zásahem multi-kulti mazačů

4 0
možnosti
Foto

Já nepíšu, abych polepšil Kalouska, to by mě ani nenapadlo. Píšu, abych napomohl tomu, že Kalousek dostane, co mu patří (od voličů i spravedlnosti). Na začátku je vždy slovo :-)

7 0
možnosti
Foto

ale misi, kterou zadaly farmaceutické firmy p.Schneider perfektně splnil. Občané řadu let platí za léky více, než kdyby byl pan Schneider mimo někde na pracovním úřadě. Pravicový aktivista by tedy s nim měl být spokojen.

4 0
možnosti
Foto

Nejsem aktivista, takže ani pravicový.

Hájím vlastní přesvědčení a zdravý rozum.

Ano, léky jsou předražené (bohužel v celém světě). Ano, přiživují se na tom takové pijavice.

4 0
možnosti

A všímáte si jak se o tom vyjadřují většinou  novináři? Že je potřeba se ptát, zda až takto v kuklách, proč všechny 3 kauzy najednou, přebírají stejnou  argumentaci Nečase, Kalouska, Bendy a spol.  A také už se začíná ptát podobně Blažek,  kterého Láska vtipně přejmenoval na Pavla Němce II, že je třeba to prošetřit. Jinak si myslím, že pan Ištván má pro strach uděláno. V minulostí  ho přece Pospíšil na popud Vesecké vyhodil, soudil se a vyhrál. Jen je škoda, ža na takové státní zástupce jsme museli čekat 24 let.

5 0
možnosti
Foto

Jsem opatrný - abychom nepřechválili. Uvidíme, zda to nevyšumí, zda mají taky dost důkazů. A ty kukly a medvědy si fakt měli odpustit, aby je tím zbytečným exhibicionismem politici nakonec neumlátili.

Jak se mi zdá, novináři jsou rozděleni. Přikloní se k vítězům. Kéž by to nebyli kmotři a zprofanovaní politici, aby se nevrátily časy, kdy takoví Šnajdrové byli beztrestní.

1 0
možnosti

:-) Jste odvážný... napsal jste to perfektně! Je to k neuvěření, že lidé s takovou minulostí se podílí a rozhodují o budoucnosti našeho státu, potažmo nás všech,  které dnes věrchuška nazývá  lůzou! Už si přisadil také Topolánek s metrákem másla na hlavě, vzpomíná policejní juntu ! Na něj se nejlépe hodí přísloví ...lepší drzé čelo, než poplužní dvůr!  Hlavně ať to brzy neskončí, snad svítá naděje pro lepší politickou kulturu. Reprezentant ODS a majitel plzeňského titulu JUDr. Benda, považuje přidělování korýtek za protislužbu vedoucí straně za normální, tak co se divíme !  R^R^R^

13 0
možnosti
Foto

Šnajdr měl pykat už dávno. Benda, to je tragéd. Topolánek je falešný a prázdný furiant, který zahájil úpadek ODS.

Jinak dík R^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji i bez flašky ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Ano, dělá z nás M.K. blbce, úplně stejně jako vždy. A nic ho nedonutí, aby to nedělal. On totiž může :-( protože NIKDO na něj nemůže. Tedy alespoň zatím ;-)

14 0
možnosti
Foto

Myslím, že všeho do času (abych neopakoval to obligátní rčení o praseti a vroucí vodě).

Třeba "policejní plukovníci" už také něco vědí :-/

11 0
možnosti

M85í60l53a 35Š54u37l96a

19. 6. 2013 15:03

.. ono se to ve vládě a Parlamentu odborníky jen hemží .. an Kalousek, ani Šnajdr nejsou vyjímkou .. kdyby něco uměli, tak by to nejspíš dělali dle pravidla:

když někdo něco umí, tak to dělá,

když to neumí, tak to učí,

když to neumí a ani nenaučí, tak řídí,

když ani to nedokáže, tak jde do politiky ..

.. nevím co může, nebo nemůže dozorčí rada, určitě nějaký vliv na řízení má .. v případě zmiňovaného ČEPRA si jsem celkem jistý, že její generální ředitel (mgr. Jan Duspěva) je poctivý a velmi pracovitý člověk, který po katastrofickém vedení Tomáše Kadlece podnik vytáhl do velmi příznivých čísel, v té době ve funkci obchodního ředitele .. některé úseky se sice chovají jako kříženci státního podniku se soukromým majitelem, ale to je jiná kapitola, vcelku si jako státní (a.s.) vedou dobře :-) .. .. a karma jako vždy R^

9 0
možnosti
Foto

Já bych ten naznačený mechanismus, Mílo, zjednodušil takto:

když někdo něco umí, tak to dělá,

když to neumí, tak to učí,

…a když neumí učit, je tělocvikář (nebo ministr) ;-D;-D;-D

(jsem pedagog)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...