Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a96n 36F96r17o63l94í56k

18. 9. 2013 15:13

Uniká Vám podstata autore. Doly a byty prodala ČSSD. Smluvně si neošetřila jak dnes vidíme nic. Plkat o tom co měl nebo neměl udělat vlastník se svým majetkem je docela o ničem. A zejména Zaorálek by měl jen mlčet a mlčet. On je jedním ze strůjců tohoto tunelu a podepsal i zákon o dalším, fotovoltaickém. Tak si je teď ty hlupáky znovu zvolte.;-€

1 1
možnosti
Foto

Za prvé, nic mi neuniklo, v článku podíl socanů je.

Zadruhé vám asi přeskočilo, nikdy jsem ČSSD nevolil:

http://streit.blog.idnes.cz/c/101447/Zaoralkovo-podle-predvolebni-svinstvo.html

!!

0 0
možnosti

J27i20ř15í 18M68a61r35e95k

17. 9. 2013 21:18

Jedno nějak nechápu. Jak souvisí "havířská duše" se schopností provozovat ztrátový důl? Pokud je pravda, že je těžba drahá a nevytváří zisk pro vlastníka, dokonce vytváří ztrátu. Nebo to pravda není a důl je ziskový?

0 0
možnosti
Foto

Koláček by taky chtěl vydělávat, ale nevyváděl by peníze takovým loupeživým dryáčnickým způsobem. Měl by rezervy z minulých let. Tak už to v podnikání bývá, že se střídají úspěšná a neúspěšná období. Také je normální, že ve firmě jsou ziskové i ztrátové provozy. A možná, že je ztráta daná tím, že se v minulosti v Paskově neinvestovalo do průzkumu . Vím, že bylo ve hře i získávání plynu (efektivnější obdoba břidlicových plynů).

Bakala si prostě na státní útraty nahrabal, ještě chce "vytěžit" dotace a půjde o dům dál ;-€

1 0
možnosti

Z37d67e35n12a 56K71o90č20í

17. 9. 2013 20:41

Teď příjde nový krok. Bakal požádá o dotaci na záchranu pracovních míst. V Německu je to oblíbená strategie, která právě u dolů v útlumu výtečně vychází.  Naše socialisticko - zemanovská vláda si na to klidně vezme další úvěr, aby Bakala moc neprodělal !!

4 0
možnosti
Foto

To se nesmí stát!!

Už mám v hlavě článek ;-)

1 0
možnosti
Foto

KARMAR^R^R^!!!!!!

Nečtěte Bakalovy propagandistické plátky a nevěřte jejich zkorumpovaným novinářům - vyhnat je také z ČT!

Přečtěte si program TOP09 - rozkrást republiku pro miliardáře z TOP09 a jejich zahraniční kamarády:

http://news.e-republika.cz/article2083-Bankovni-unos-Evropy-II

!!!!!!

2 0
možnosti
Foto

Tak zákulisí tohoto případu jsem neznal.

Nestačím zírat, jsem jen zvědavý, zda tato bomba bude odpálena...

2 0
možnosti
Foto

To jsem rád, že můj článek má i informativní smysl.

Bohužel, k velkému kolapsu dojde;-(

3 0
možnosti

Bakala to koupil za svoje peníze, akcie prodal, pokud podnik nevynáší co s ním?

A že to možná jednou bude vydělávat - tak se to zase otevře

1 7
možnosti
Foto

Asi máte nedostateční informace, kde ty "svoje" peníze Bakala vzal a za jaký zlomek ceny se k této exkluzivní koupi dostal :-(

6 1
možnosti
Foto

Dušane, už zase rejete do pana Schwarzenberga? ;-) Kde vězí Dana s Janou?

Ale jsou to strašlivé věci, dnes předčítat nebudu, to by mě hnali. Tak obrovské peníze a majetek, to je mimo moje chápání, já mám jen políčko brambor. Ale pošlu článek s dovolením dál, ať si počte, máte to přehledné a vymýšlet si asi taky nebudete. Dnes stejně nemůže nic jiného než číst, prší a bude pršet celý den - u vás ale odpoledne už ne, takže přeji zdárnou očistu duše s několika kolečky. Já se pojedu čistit na Zadní Jestřábí, ale vypadá to až na úterý ;-(

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za důvěru a jsem rád, když se mé myšlenky šíří ;-)R^

Jmenované dámy mi nechybí :-)

U nás nepršelo už dopoledne. Přes víkend ale neběhám. Maximálně se projedu na kole nebo projdu.

Hezký víkend!!

1 1
možnosti

Bakala vlastní Blesk, Respekt a Hospodářské Noviny, Babiš teď vlastní Mladou Frontu, Lidovky a Metro, kruh se až teď uzavírá ;-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, to je nebezpečné :-(

Všímáte si, jak částečně otočila i MF? Dokonce se mi poprvé v životě stalo, že jsem jednou musel souhlasit s Michalem Musilem. A Komárek, který kdysi kritizoval Babiše, teď mu dělá křoví :-/

http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/6142-pred-2-lety-nenechal-v-tomto-textu-na-babisovi-nit-suchou-nyni-je-exnovinar-komarek-jednou-z-tvari-ano-2011-jak-je-to-mozne-.aspx

Někteří naši novináři jsou prodejní;-€

2 1
možnosti
Foto

Logické důsledky privatizace bude lepší zamlčet, nebo si občané začnou houfně házet mašle. Snad příští řada Česko hledá superstár vyžene tyto chmury mlčící většině z hlavy, pokud ne, bude nutno točit další řadu VyVolených

4 0
možnosti
Foto

Vylepšená statistika sebevražd nebude vadit. Naopak, například pohřební ústavy vydělají.

2 0
možnosti

M52í26l96a 71Š38u92l33a

13. 9. 2013 22:27

.. Bakala jen využil (nebo zneužil) politiky .. buď naivní politiky, nebo úplatné politiky .. to je jedna z věcí, která nezačala s nástupem vlád ČSSD, to začala hned od roku 1990, kdy se pomalu začala rozjíždět vlna divokých restitucí, kdy vedení nejednoho podniku zneužilo informace a mělo ty správné styky .. občas si zaplatili podnik podnikovými penězi, aby si následně ten dluh odpustili :-P .. 

.. nevím, jaký je Bakala lump, zda je, či není .. ty byty byl ale docela podfuk na nájemníky, to jsme tady zažili také něco podobného, kdy si vedení asi dobře přihřálo polívčičku při prodeji bytů .. ouplně a zcela náhodou byl bytový fond prodán společnosti, kde opravdu, ale opravdu jen náhodou byl ve vedení manžel personální ředitelky podniku .. musíte uznat, že vše bylo křišťálově čisté :-P .. 

.. problém lokalit, jako je ostravsko, je vždy vázán na převažující "specializaci" regionu .. stejný problém by mělo mladoboleslavsko, kdyby se ve Volkswagenu rozhodli uzavřít Škodovku pro nerentabilitu výroby .. a v Moravskoslezském kraji to Nošovice nezachrání .. 

.. vám Dušane karma R^ .. a dík, za detailní rozbor celého toho maléru .. to víte, Bůh je vysoko a Praha daleko :-) ...

7 1
možnosti

No,on Bakala byl původně celkem bez peněz, první miliony ze státního získal vytunelováním Becherovky, na tom se podílel s bývalým ministrem zahraničí,bývalým místopředsedou vlády, bývalým poslancem a současným předsedou TOP09 Karlem Schwarzenbergrem.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-becherovka-koks-a-prachy-dlj-/p_politika.asp?c=A120805_180541_p_politika_wag

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...