Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Profík

8. 1. 2010 21:58
Trochu jsem procházel zdroje...

Trochu jsem procházel zdroje a zjistil jsem určité zajímavé věci. Jednak, to, co se objevilo na Ukrajině, je mutace viru prasečí chřipky, která napadá spodní část plic, takže se může zdát, že jde o plicní mor. To ale patolog Professor Victor Bachinsky popírá. Otázka je taky, proč se letos objevily už dvě mutace viru prasečí chřipky, když tento virus 70 let nezmutoval. Vodítkem k odpovědi mohou být svědectví lidí o tom, jak letadla rozptylovala z výšky asi 1500 metrů nad Kyjevem a Ľvovem jakési látky, které pak dopadly na město. Tato mutace viru se ovšem rozšířila i do dalších zemí, např. Ruska a České republoky.

0 0
možnosti
VP

Profík

8. 1. 2010 22:26
Re: Trochu jsem procházel zdroje...

Tato mutace může skutečně být velice nebezpečná - pro lidi, kteří trpí nedostatkem vitamínu D. Vitamín D totiž zabíjí virus prasečí chřipky, ve skutečnosti pomáhá imunitnímu systému vypořádat se s mnohem více problémy. Vitamín D je při prevenci údajně účinnější než vakcína proti prasečí chřipce. U lidí, kteří již jsou nakaženi, lze podávat vitamin D nitrožilně - 30,000 IU dvakrát denně. Další možností je samozřejmě homeopatie, a i když s tím mnozí nebudou souhlasit, její účinnost je historicky doložena: http://www.homeopatie.cz/clanky/ruzne/20.htm

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 1. 2010 16:57
A vi o tom šaman?

Stejne za to muze Unie!Pozor,autore,at tu chripajznu nechytite,bylo by Vasich perel skoda!A Oldovi Rihovi reknu,ze ho poslouchate,ma vedle mne chalupu-Hory Matky Bozi,Sumava.P.S.Budte rad,ze jste od nas tak daleko.Tady maji soukmenovci jine nazory nez Vy...

0 0
možnosti

Ghost Dog

8. 1. 2010 16:09
doktoréééééééé!!

..pane doktore (Jannynove), píšete, že na prasečí chřipku zemřelo mnoho zcela zdravých, mladých lidí..to se ale nezakládá na pravdě a vy to moc dobře víte...

..karma pro autora R^...

0 0
možnosti
K

katango

8. 1. 2010 15:07
Prodloužená respirační doba.

Exspirační,pane autore.Ono respirovat nebo exspirovat je podstatný rozdíl.A vakcína nedýchá,aspoň doufám.BTW taky jsem se nedala očkovat.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 1. 2010 15:18
Re: Prodloužená respirační doba.

Díky, překlep, opravím. :-)

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

8. 1. 2010 14:35
když výjimečně vynecháte vaše hlavní Antikristy

Paroubka, Havla a EU, tak se s váma dá i souhlasit ;-)

0 0
možnosti
V

VašekIV

8. 1. 2010 15:29
Re: když výjimečně vynecháte vaše hlavní Antikristy

Omyl. s panem Streitem se dá souhlasit téměř vždy a najmě když hovoří o Proubcích ,Havlech ( obou) a EU;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Dale Cooper

8. 1. 2010 14:32
Zeptejte se pana Prezidenta

Neléčená chřipka trvá 7 dní. A neléčený zápal plic až do smrti...

0 0
možnosti
PK

dolch

8. 1. 2010 14:51
Re: Zeptejte se pana Prezidenta

Čeněk Priesnitz uměl zábaly vyléčit i zápal plic :-)

0 0
možnosti
I

iruka

8. 1. 2010 14:23
Karma a souhlas....

Podle úmrtnosti jde dle mě o jedno z nejmírnějších virových onemocnění, jehož smrtnost nesahá obyčejné chřipce ani po kotníky; navíc umírají především lidé, u nichž smrt na tuto chřipku o chlup předstihla smrt na jiný neduh, kterým tito lidé trpěli... Jde jen o vyvolanou senzaci ze strany farmaceutických firem, aby se nabalíkovaly...

0 0
možnosti
JN

Jannynov

8. 1. 2010 14:25
Re: Karma a souhlas....

Není to tak jednoduché, mezi zemřelými je nemálo zdravých a mladých -- můžete se podívat na statistiky na who nebo ecdc.eu. Nejde o žádnou senzaci, vědělo se že pandemie přijde, jen se nevědělo kdy. Jsem lékař, vakcína je vyzkoušená, ověřená a je zcela bezpečná a v pořádku. Jsem očkovaný a svým pacientům, u kterých byl důvod, jsem to doporučil. Prostě -- chce to nemít informace z iděsu nebo osudu, ale z odborných zdrojů. :-)

0 0
možnosti
H

honys

8. 1. 2010 14:23
Nevím proč by neměli nemocní s prasečí chřipkou umírat

Pane Streite,

když nejste schopen svému jinak celkem rozumnému článku dát jinou rozumnou hlavičku (tím míním nadpis), tak jste cynik a zároveň i prostoduchý hlupák, zejména z pohledu těch kteří neměli to štěstí jako my a tato choroba jim převrátila život.RvRvRv

0 0
možnosti
KL

Klara L

8. 1. 2010 15:27
Re: Nevím proč by neměli nemocní s prasečí chřipkou umírat

Vždyť je to pravda. Proč by někdo, kdo má chřipku, měl umřít s menší pravděpodobností než někdo, kdo chřipku nemá? V každém okamžiku někdo umírá, ale hysterie se dělá jen kolem prasečí chřipky.

0 0
možnosti
JN

Jannynov

8. 1. 2010 14:15
protože

jde o nový typ chřipky. Pandemická chřipka /prasečí, hongkongská, španělská/ je jiná než běžné chřipky protože došlo k antigennímu posunu, změně. Natolik velké, že nikdo nemá imunitu a průběhy mohou být těžké a nebezpečné. U této chřipky je velké riziko u těhotných a malých dětí ---což u běžné nebývá. A umřelo již pár zcela zdravých mladých lidí --což u běžné chřipky nebývá. Kdyby se vás to týkalo osobně, a odešel vám někdo blízký, pochopil byste rozdíl mezi pandemickou a běžnou chřipkou.

0 0
možnosti
JN

Jannynov

8. 1. 2010 14:18
Re: protože

pár u nás --- v zahraničí více. Rakouská data uvádí, že zhruba dvacet -- dvacet pět procent zemřelých je zcela zdravých a mladých osob, bez zdravotních komplikací.

A to se u běžné chřipky neděje. Proto je potřebná obezretnost a proto se nový virus sleduje a řeší -- protože prostě je rizikový. A nevyzpytatelný. Hodnotit celou pndemii budeme až za rok, nyní je skutečně ještě brzy na jasné závěry.

0 0
možnosti
PS

AlterID

8. 1. 2010 14:10
j

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...