Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

v.moravan

25. 3. 2008 15:09
v.moravan

[>-]

Dobrý den! S velkou částí Vašeho článku souhlasím.

http://moravan.blog.idnes.cz/c/28058/Bajka.html

0 0
možnosti
H

hella.k

23. 3. 2008 11:32
Vážený

Plně s vámi souhlasí asi lidé, kteří se v situaci trochu orientují a především znají historickou a kulturní souvislost vzniku Jugoslávie jako celku. Mezi ně se řadím i já. Jak jsem se všimla polemizujete také s glosátory vašeho článku, kteří ačkoliv možná článek ani nečetli, budou vždy proti všemu co nesmrdí Cestou po modré či Topolánkovou Smlouvou s občany. Vaše články jsou podloženy fakty a zkušenostmi. Ale bohužel stojíte na jiné straně cesty než je Cesta po modré a to je pro mnoho těch modrých nestravitelné.:-)

0 0
možnosti
A

agnostik1

24. 3. 2008 16:51
Re: Vážený

R^!

0 0
možnosti
YY

Yeback

23. 3. 2008 8:42
Problémem Kosova jsou naleziště zlata a jiných strategických

..kovů, proto přispěchaly USA a Bush posílá do Kosova zbraně, aby mohl osvobodit všechno zlato ze srbského útlaku. Rv

0 0
možnosti
K

kion1

23. 3. 2008 7:51
Volič Národní strany

Karma!Souhlas!R^[>-]!

0 0
možnosti
D

Dennys

23. 3. 2008 7:34
Souhlas

Kosovo patří Srbsku a bude odtrženo pouze tak dlouho, dokud budou mít tamní islamisté ochranu "mnichovských" mocností a USA.R^

0 0
možnosti
JM

Hucul

23. 3. 2008 6:43
Souhlas.

Kosovo je Srbsko. Kdyby Kosovo chtelo byt samostatnym statem, proc by vzbourenci mavali jen a jen cerveno-cernou albanskou vlajkou? Proc nemavaji vlajkou Kosova, modrou? Uznat statnost Kosova je trapna zbabelost, je mi z toho vselijak.

0 0
možnosti
MK

weneto

23. 3. 2008 0:52
v podstatě souhlas

Jinak šlechtické rody bych v tom opravdu neviděl. Státy mající na rozbití balkánu tradiční zájem ( Rakousko, Maďarsko, Německo a také Rusko ) to sice ano, i když u Maďarů jde o vzkříšení myšlenky velkého Maďarska a Rusko momentálně kope za integrační tým.

Nicméně toto se snoubí se základním faktem že USA potřebují definitivně vyřešit Srby a zároveň ukázat světu že nejsou proti Islámu ( k tomu se albánec hodí dokonale ) To že Kosovo je jen stupínek K velké Albánii ( krom jižních částí srbska do ní patří půl makedonie a kus Řecka ) je USA buď šuma fuk nebo se počítá s problémy které stejně bude nucena řešit Evropa ( zvláště Makedonie, kterou za svou považuje i Bulharsko, bude velmi peprná ). Nevím proč šlechtu, státy pokračují ve své tradiční zahraniční politice po generace ( zajímavý fenomén ) to ano, ale šlechta a Schwancenberg na tom nemá zájem - a opkud vím tak zrovna on se několikrát vyjádřil ve smyslu že postoj srbska chápe. Prostě pro evropskou šlechtu tam není co restituovat

0 0
možnosti
K

kevinbb

22. 3. 2008 23:16
srbsko

neco bych pridal, ale tem mladym tupcum to stejne nedojde.!

dobre strucne shrnuto

[>-]

0 0
možnosti
S

svetak

22. 3. 2008 22:55
A verite, ze

... uprime receno strejdo, to, ze neuznavate Kosovo je kazdemu "suma fuk". Bezvyznamne vzdechy komunistickeho pohrobka.

0 0
možnosti
JO

Okos

22. 3. 2008 23:06
Re: A verite, ze

To je sice hodně tvrdě řečeno, ale v jádru asi máte pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...