Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

apeppepa

13. 2. 2012 21:39
I Vy jeden socialisto...

Kritizujete privatizaci, redukci přebujelé státní správy .....EU chce, aby peníze pomohly zachránit Řecko před bankrotem, ale zároveň nespadly do černé díry. A dlužníci musí nést následky svého počínání.

0 0
možnosti

fáfa

13. 2. 2012 0:33
nechme stranou trus vašeho osla

0 0
možnosti

fáfa

13. 2. 2012 0:57
Re: nechme stranou trus vašeho osla

zkusme se podívat na řeckej problém s nadhledem. Napůjčovali si hromadu peněz (Řecká vláda). Z těch peněz upláceli voliče. Dělali to desítky let. Pak začali vytloukat klín klínem a pořád upláceli voliče. Aktuálně dnes - řeckej odborář odpovídá na otázku zda jim není hloupé, aby na ně platili Slováci, jejichž příjmy jsou násobně nižší: to je jejich věc, my už jsme si zvykli mít se dobře.

Vaše předatava, že Řecko má "právo" zbankrotovat, a pak se tam asi vrátí do "práce" tisíce státních úředníků, budou se zase vyplácet patnáctý a šestnáctý platy, všechno bude jako dřív, než je začali vydírat ti němečtí predátoři, je naprosto, nezlobte se, pitomá. Až Řecko zbankrotuje (už se tak stejně stalo), nuže, až ze svejch vlastních zdrojů bude mít vyplácet ty důchody a státní zaměstnance, budou koukat s otevřenými ústy, jaký platy a důchody dostanou. Francie i Německo, jakkoliv s tím nesouhlasím a považuju to za morální zločin, se snaží o nejméně špatný řešení. Aspoň nějak to rozumně dobrzdit.

0 0
možnosti

monarxa

11. 2. 2012 21:28
Blahopreji pane Streite

jste jeden z mala blogeru, ktery ma otevrene oci a vidi veci tak, jak opravdu v realite jsou. Je sice pravdou, ze to moc nevoni ovcim s medialni propagandou vymytymi mozky, ale z toho si nic nedelejte. R^R^R^

2 0
možnosti

Streit

13. 2. 2012 9:07
Re: Blahopreji pane Streite

Děkuji R^

0 0
možnosti

rachitico

11. 2. 2012 21:16
Souhlas, nemá to chybu

:-PAž na to, že na řeckou cestu nás neposlal Kalousek, ale Klaus. Jedeme z kopce / už pěkně dlouho/....

0 0
možnosti

Streit

13. 2. 2012 9:10
Re: Souhlas, nemá to chybu

Nějaké hříchy má každý politik, ale od doby, kdy byl Klaus premiérem, uběhlo už hodně vody. A po něm už to bylo jen stále horší a horší.

Pokud se týká Řecka, děkuji za uznání. R^

0 0
možnosti

dialektik

11. 2. 2012 5:31
ozdravění ekonomiky EU

Jestliže nejde uzdravit ekonomiku plusem, ozdravme jí mínusem. Jestliže nebude existovat zdravá ekonomika řecka, vytvořme černou díru na peníze, která bude mít za následek fiktivní zisky v úrocích půjček, které se však nikdy nesplatí. A EU ekonomicky  jede dál. Proto to prodlužování agonie, proto ta "pomocná ruka"  Řecku.Je to stejné jako naše reformy, tedy zvýšení DPH. Až na to, že to nikam nepovede. Jde jen o opatření s krátkou dobou účinnosti. Až se zhroutí domácí poptávka.

0 0
možnosti

Streit

13. 2. 2012 9:12
Re: ozdravění ekonomiky EU

Něco na tomto pohledu je. :-/

0 0
možnosti

žepré

11. 2. 2012 2:42
Pravda pravdoucí. Jenom tak btw,

Řeci jako lidi se nikam do měnové unie neřítili (jé - pěkná slovní hříčka - oni se neřitili). To jejich zločinní vládci, vládci proti vůli lidu, jak je to v Řecku už hodně dlouho. Ti museli národ podplácet sociálníma výdobytkama. Ale ani v těch nezůstaly ty bilióny - je to jako u jednotlivců nebo u rodin: při nadměrným konzumu se člověk může zadlužit, ale zůstane to v rámci splatitelnosti. Zadlužení překračující možnost vyrovnání je způsobený nečím jiným, než normálním konzumem. U jednotlivců to může být gamblerství nebo spekulace, v případě řeckýho státu to bude ta za německý (francózský) pučený love špičkově vyzbrojená armáda německéma (francózskéma) zbraněma, tím počínaje. Který megafirmy podporovaly ty řecký vlády zločinců z těch pučenéch lovsonů? Kostas, které si holt vydělal na rozdíl od dřívjéška na pořádný auto, ten to jako že fakt nebyl. Ten by se teď nerozčiloval, že tu kraksnu má taky zacálovat. On se rozčiluje, protože má cálovat cizí blahobyt!, nabyté proti jeho vůli!

2 0
možnosti

Streit

11. 2. 2012 12:28
Re: Pravda pravdoucí. Jenom tak btw,

Výborně jste to doplnil a vystihnul R^

0 0
možnosti

fáfa

11. 2. 2012 1:43
jste pomatenej. Němci a Francouzi... Jste blb.

1 0
možnosti

fáfa

11. 2. 2012 1:44
Re: jste pomatenej. Němci a Francouzi... Jste blb.

jo, můžete mě udat.

0 0
možnosti

Mr. Dalby

10. 2. 2012 22:18
Pojďme si otestovat, jak jsme silní.

V sobotu 11. února. Seznam časů a míst s demonstracemi v ČR je dole pod článkem.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/207-evropa-povstava-proti-acta

0 0
možnosti

Karl Novak

10. 2. 2012 15:00
Tentokrát, výjimečně, nemáte pravdu.

Řekové budou musel zeštíhlet státní správu, snížit důchody atd.

Chybou je ovšem, nařizovat jim to zvenčí diktátem. Je to jejich Země a musí si své problémy řešit sami.

0 0
možnosti

Streit

10. 2. 2012 15:05
Re: Tentokrát, výjimečně, nemáte pravdu.

Tak se podívejte,co jsem napsal 14.46 ;-)

0 0
možnosti

saldo

10. 2. 2012 14:38
Pane Streite,

kdosi tady napsal, že že Vám - opět kdosi - leze do zadku. No to nevím, ale obávám se, že z Vašeho příspěvku cosi podobného čiší ve vztahu k Řecku. Jistě, mezinárodní oligarchové se budou na krachu tohoto státu chtít přiživit, a to vydatně, ale takový už kapitalismus je. Řekům asi nezbude nic jiného, než v souladu s vyjádřením Vašeho guru a oblíbence V. K. vylézt ze stínu palem a oleandrů, ouzu nahradit střikem a hlavně začít pořádně makat. Myslím, že si už užili dost a je nejvyšší čas situaci řešit, byť by to bolelo.

0 0
možnosti

Streit

10. 2. 2012 14:46
Re: Pane Streite,

Lezení do zadku?? Myslíte, že mě Řekové podplatili? Vždyť chci jejich krach!

Pod mezinárodní kuratelou to Řeci nevyřeší. Utáhnout opasky se musí rozhodnout sami, ale musí vidět, že to má smysl. Jinak jste dost podlehl propagandě, o níž jsem psal níže 13.01.

Nemám guru, i když s VK často souhlasím. S tím ouzem bych to tak ale jednostranně neviděl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...