Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HG

Víťa Jakoubek

17. 3. 2008 13:49
to je neskutečný

blábol. Co jste pro demokratický vývoj udělal vy? Z takových chytráků, co za komunismu seděli tiše doma a po revoluci vylezli z děr najednou kázali o svobodě, neviditelný ruce trhu a teď  si ještě koponou do Havla je mi zle.

0 0
možnosti
U

ucitelas

17. 3. 2008 16:17
Re: to je neskutečný

a myslíte si ,že pro rozvoj demokracie u nás udělal víc Havel než svobodný trh?

0 0
možnosti
PV

petrs51

17. 3. 2008 13:42
Dubčeka nechte spát

byl to on kdo podepsal pendrekový zákon na jehož základě nás honili v roce 1969 jako lovnou zvěř. Ten kdyby mu slíbil Husák funkci tak by podepsal i stané právo.

0 0
možnosti
G

gas1

17. 3. 2008 11:47
ukažte se !

Nemám pro vás lepší radu než - zkuste si to sám, nechte se zvolit preidentem!  Jste tak výjimečný, chytrý , nezištný a víte co jak by se mělo dělat, že si myslím, že nemůžeme otakovou osobnost přijít. Ukažte nám, jak se to dělá správně , řečnit o tom umí každý!  

0 0
možnosti
V

Vikina

22. 3. 2008 23:43
Re: ukažte se !

Kriste pane, Gasi, jsi opravdu tak pitomej nebo jen provokatér. Co v tomto státě může obyčejný občan dělat, než to, co dělá pan Streit? Nechat se zvolit prezidentem - jak? I kdyby začal od piky v nějaké zavedené straně, zavčas by odhalili, vykousali a odstřihli. V novinách si ani neškrtne, to jen dementi si myslí, že u nás není cenzura. Takže ještě že tu máme internet; je to málo, je to skoro na nic, ale je to aspoň něco. Dost možná si nás, nesouhlasící, takto eviduje BISka či nějaké nové gestapo - s tím holt musíme počítat. Ale dozfejme, že si to pár lidí najde a udělá si svůj obrázek. A Ty, místo svých blbých rad, se pokus něco dobrého udělat třeba ve své obci, uvidíš hned, jak je to snadné prosadit proti zkorumpovaným radním.

0 0
možnosti
CI

capri III.

17. 3. 2008 11:22
reakce

také si velice přesně pamatuji tu dobu dost jsem to prožíval!na v polovině roku 1990 jsem měl už jasno o tom kdo a co stálo za havlem v roce 89.čí peníze a čí zájmy podporovali to tištění a vylepování plakátů na podzim roku 89!ani tehdy nebylo nic zadarmo stejně jako nyní!!pomalu se bude zákolisí slavné sametové revoluce a vládnutí v.havla rozkrývat a spousta lidí se bude divit!!![>-]

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

17. 3. 2008 10:39
No potěš koště!

Představa, že by se (při vší úctě k oběma pánům) stal polistopadovým prezidentem jeden z těchto dvou politických komunistických dinosaurů...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...