Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

HarryIKeogh

15. 11. 2011 19:19
Re: Ja taky nejsem rasista,

R^;-D

0 0
možnosti
E

ErikM

14. 11. 2011 14:38
...

už chápu proč se v ČR tolik krade...Romové jsou v parlamentu, vládě, na radnicích...atd. jen se chytře maskují, divím se že si toho ještě nikdo nevšimlR^

0 0
možnosti
TP

assco

10. 11. 2011 16:23
Pěkný příběh..

Jen by mne zajímali 3 věci. 1) poznal jsem Vás z Vašeho blogu jako člověka co je poměrně profláklým rasistou, překvapilo mne tedy, že jste se rozhodl být tak přátelský zrovna k Romovi a odpustit mu zálohy atd... 2) Jak se Vám podařilo zabavit jeho zboží exekutorem, když každý kdo někdy na své dlužníky posílal ví, že to trvá minimálně půl roku nařídit pravomocně exekuci (a to Vám fandím). 3) Jak dlouho Vám trvalo si (minimálně z části) ten příběh vymyslet.... Jinak pěkný den.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

10. 11. 2011 12:55
nahodou

kdyz jsem sveho casu delal na urade, tak jedna ze socek byla puvod z Rumunska, vzhledem cikanka, super baba - a cikani z ni byli pos..... ta si nebrala servitky a rvala po nich, az se hory zelenaly. Jine pracovnice pomalu potrebovaly asistenci MP a ona jen zvysila hlas a cigani byli jak putky.

0 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

9. 11. 2011 20:08
Pěkné

R^

Jen bych dodal - už vidím úřady, jak já jako plátce zdůvodňuji své nezaplacení a odpuštění daní, OSSZ a zdravotní pojišťovny tím, že mě stahuje s sebou někdo, kdo mi neplatí. To najednou nikoho nebude zajímat, že mě s sebou stahuje třeba Rom, co na mě dělá šméčka .... Můj dobrý úmysl zaměstnat bude naráz šmahem zapomenut a nic si automaticky nárokovat ve smyslu úlev nebudu moci. To mi najednou ty penále napočítat musí, protože to ukládá přece zákon a mohu pak leda škemrat o prominutí a být rád, když mi umáznou polovinu. :-/

0 0
možnosti
V

VašekIV

9. 11. 2011 18:48
Neměl jsem žádné předsudky a proto jsem zaměstnával i cikány

Bylo jich okolo šedesáti. Vím, že učinit si názor podle tak malého vzorku je nekorektní. Nyní už předsudky mám, i když se přiznávám, že jeden z nich byl dobrý pracovník a jeden byl pomínečně použitelný. Přesto nyní už předsudky mám. Mám se za to stydět?

3 0
možnosti
RM

rotny Manas

15. 11. 2011 15:35
Re: Neměl jsem žádné předsudky a proto jsem zaměstnával i cikány

Jsi rasista, xenofob a nacicek! Ctes knizky Josefa Lady a nosis obleceni Lonsdale! Pudes pred soud EU

0 0
možnosti

Ottis300

9. 11. 2011 18:01
Ať je stát platí ze svého,

no, on by to vlastně platil z našeho, takové perpetum mobile na oko, ale ve skutečnosti by ho roztáčel občan daněmi.

0 0
možnosti
MC

M61

9. 11. 2011 16:30
Souhlas

Jedna poznámka - když budete chtít uzavřít životní pojistku, řeknete svou váhu, výšku, osobní a rodinnou anamnézu pojišťovací společnosti a ti ji s vámi buď uzavřou nebo ne a také určí, za jakých podmínek, protože klienti s nepříznivou anamnézou jsou rizikovější. Riziko neznamená, že se pan XY nedožije konce pojištění, to jen udává pravděpodobnost, se kterou by se to mohlo stát. Pan XY se může cítit dotčen, že právě on má pojištění dražší, nemůže za to, ale to dotčení je tak jediné, co s tím může dělat. Když bude pojišťovnu žalovat pro diskriminaci, nikdy takový spor nevyhraje, a na tomto principu je postaveno veškeré pojišťovnictví.

Kromě závěru, že to pan XY nevyhraje, nepřipomíná vám to celé něco? Proč se nebavíme o tom, že zrušíme pojišťovny a vůbec veškeré rozhodování, které je založené na principu statistiky? Proč může být člověk díky riziku nepojištěn, ale jiný člověk i přes jiné riziko musí být zaměstnán a musí mu být pronajat byt? Pozn.: mluvím o soukromém bytě i práci.

1 0
možnosti
S

Seeker-M

9. 11. 2011 18:16
Re: Souhlas

Brusel už nepřijatelnou svobodu pojišťoven ve věci uzavírání smluv zmerčil a rozhodl, že nelze nabízet jiné podmínky pojistných smluv ženám než mužům, byť by rozdíly rizik těchto dvou skupin byly jakékoliv. Na základě extrapolace se domnívám, že zanedlouho nebude možné brát zřetel ani na ostatní atributy zájemce o pojištění, včetně věku, no a za pár let budeme všichni např. u životního pojištění platit tu nejrizikovější sazbu. S antidiskriminací na věčné časy a nikdy jinak!

0 0
možnosti
W

wrangler

9. 11. 2011 15:50
Karma!

R^R^R^!!

0 0
možnosti

Ghost Dog

9. 11. 2011 14:47
karma

a karma, to je jasný R^

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 11. 2011 14:54
Re: karma

Dík+Dík ;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...