Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M39í49l88a 91Š73u96l33a

9. 7. 2013 13:18

.. tak jsem jen letmo koukl na blog paní Kolářové a připadá mi, že to ani ona zas tak vážně nevzala .. ono to není moc záviděníhodné místo, tam nejde o to, být nějak moc erudovaný, tam mají vše v rukou úředníci .. jako na všech ministerstvech. on britský seriál "Jistě pane ministře" a "Jistě pane premiére" není nic mimo realitu, TO JE REALITA! .. u toho se bavíme, ve skutečném vládním seriálu nás to štve ..

.. nicméně máme po starostech, Honzík Nemámnanicnázor Fischer se obětoval a to místo, po dlouhém a úpěnlivé přemlouvání vzal .. no, aspoň si paní Kolářová nemusí s tím státním rozpočtem lámat hlavu ;-D .. 

.. je to dobře, Honzíkovi na volebním účtu hnedle přistálo pár mega .. ne ne vážený čtenáři, to se jako úplatek nedá posuzovat, to jen konečně kamarádi Honzy Fischera konečně vydělali dost na to, aby splnili své závazky k němu :-P .. 

.. a co na to bude říkat Ivo Ištván (po došetření si asi nechá změnit jméno na Uštván) a akční superhrdina Šlachta (jak si asi nechá změnit jméno on, Šlechta, nebo Šlichta?) .. asi nic, mouřenín odvedl svou práci :-/ .. 

.. vládu v demisi jsem nijak nepodporoval, to byla jen parta prolhaných diletantů .. na druhou stranu Rusnokova vláda ze sklepů vyzvednutých diletantů nebude ani lepší, ani horší .. doba je zlá a lidi, kterým by šlo skutečně o blaho země je buď málo, nebo jsou už dávno pryč .. 

IV[>-]

0 0
možnosti

M13í18l50a 56Š32u47l52a

9. 7. 2013 13:24

.. nebo píšou blogy ;-D ..

0 0
možnosti

No já bych finance vést taky nemohl. Proti by byla koalice, opozice, mafiáni i socky a nepŕizpůsobiví. Pro by byl jen daňový poplatník, ale ten nemá do toho co mluvit

0 0
možnosti

Paní Kolářovou čtu ráda, protože nikoho neuráží a její blogy nejsou nepříjemné a napadající. Což se nedá říct o mnoha blogerech.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že by se Fischer necítil uražen paní Přijemnou? 8-o:-)

Jinak psát a nikoho se nedotknout, to dokáže jen člověk bez názoru. Tyto ambice opravdu nemám :-/

3 0
možnosti
Foto

To bylo pro Mílu, nevím, proč se to nepodřadilo :-/

0 0
možnosti
Foto

Dík R^ Za pár minut se do (mě)... toho můžete pustit ;-D

Dobrou :-)

0 0
možnosti

M64í92l54a 36Š43u76l17a

8. 7. 2013 22:45

.. dnes jen karma, ale zítra se do vás .. vlastně do toho, dám :-) ..

0 0
možnosti
Foto

Děkuji :-)R^

I tady nám dal Provaz svým minusem razítko ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já si osobně myslím, že Rusnok nemůže být tak hloupý a svěřit Fischerovi rozpočet. Možná to udělá tak, že Fischera pověří některými méně důležitými úkoly z ranku premiéra a sám bude na oplátku dohlížet na rozpočet.

Nejsem Rusnok, ale kdybych jím byl, tak stvořím parafrázi na Bilakův výuční list pro Fischera "K rozpočtu nepúšťať"

3 1
možnosti

No tak už je jmenován. Ale třeba ho pan Rusnok k těm financím moc samotného nepustí a pan Fischer v té vládě bude jenom kvůli hromadnému focení.:-)

2 0
možnosti

Nemažte příspěvky Rv

1 1
možnosti
Foto

Pane, to byl cenzor, ne já ;-€

Když autor smaže příspěvek, je o to záznam. Měl byste se omluvit.

A Kulovi vyřiďte, že takovými, co dělají hrdiny spoza klávesnice, opovrhuji. A chtěl jsem mu odpovědět, aby si své komplexy chodil řešit jinam. Bohužel byl smazán. Rv

2 1
možnosti

Jestli se příliš nepřechvalujete,měl byste tam naopak sedět.otázka je jak to zvládnout mezi tou sebrankou......:-)[>-]

1 0
možnosti
Foto

Dík, ale politika je mi odporná. Své si řeknu na blogu :-)

[>-]

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...