Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

amusia

7. 10. 2009 20:52
???

Kdo by podle vás měl vést příští vládu, koho byste si přál?

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
F

Fruhbauer

4. 10. 2009 17:01
Je vidět...

Je vidět, že jste té intelektuální úrovně nedosáhl, když se Paroubkem stále zabýváte. Frühbauer

0 0
možnosti
PM

MarkusM

4. 10. 2009 17:31
Re: Je vidět...

Taková suterénní nula jako Paroubek skutečně nestojí za zmínku.

Lidsky je to individuum v naprosto záporných hodnotách.

Bohužel si ale toto individuum zvolila za svého vůdce strana která vsadila na sociální nihilismus. Takže v důsledku se tou lidskou nulou musí zabývat každý.

0 0
možnosti
J

jajboze

3. 10. 2009 20:43
Jmenujte mi

jeden, jediny duvod, proc by mel nekdo znat, vcetne pana Paroubka, stav meho konta, me volebni preference a  nabozenske presvedceni?! Ve slusne spolecnosti si nikdo nedovoli o takovych vecech ani hovorit, ne tak jeste neco uredne zjistovat  a zcela verejne vyhrozovat, ze tech informaci pouzije. Jiri Paroubek je nebezpecny clovek, ale posuk neni, protoze pokud by , pres ochranne mechanismy , tyto informace ziskal, nevahal by je nalezite vyuzit. Jednou uz v Evrope mel jeden pan presne informace o majetku zidu a kam to vedlo! Takze KARMA

0 0
možnosti
P

payoch

3. 10. 2009 17:15
2 Streit

Jste machr. Karma! Sice s Vami nesouhlasim, pristup k danovym priznanim, hlavne politiku by meli mit vsichni, ale stejne jste opet pobavil.

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

3. 10. 2009 12:23
Za chvíli budou všichni pošuci, jen Streit ne.

Pane Streit, co je na tom špatného, že by Paroubek chtěl znát rámcově, kolik peněz je ve Vaduzu a kolik asi subjektů z Česka si tam "ulilo" nemalé sumy, třeba z podvodů nebo jako daňové úniky ? A zda podklady o lichtenšteinských kontech už naše MF podklady převzalo a co se s nimi děje. Já si ten článek z Práva rovněž přečetl.  Mě například, a též mnoho dalších lidí, to zajímá. Vás ne ?

Kdysi jsem si četné Vaše články četl docela s oblibou, i když jsem s něčím nesouhlasil. Bylo to prostě čtivé. Proč se ale se svým intelektem a umem psát snižujete čím dál častěji k trapným a občas i docela primitivním výpadům proti některým osobnostem nebo institucím, ať již je to církev, papež, Topolánek nebo zde zas Paroubek, to mě zaráží. Vaše texty obsahují často manipulativní prvky, ale nyní se objevují i prvky jakési podivné hysterie.  Pokud chcete postupně klesnou třeba až na úroveň pisatelů typu Paulczyňki, Šimoník, Pokorný, Klíč a jim podobných, tak se zdá, že jste již na tu cestu nakročil.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

7. 10. 2009 9:40
Re: Za chvíli budou všichni pošuci, jen Streit ne.

Bohuželmusím souhlasit a dost mě překvapuje, že i Vy jste se dal na tu lacinou cestu.Já se naopak domnívám, že Paroubek musí být hodně odolný člověk, protože co musel za ta tři léta strpět podlých úrážek a útoků, zatímco se partička Dalíka a Íčka vesele smála a debužírovala si z našeho, to nemá obdoby.;-€

Někteří lidé ho nenávidí jako nějakého ďábla, ale on to je člověk s chybami

jako každý druhý a před červnem 2006 (Kubiceho zpráva, 100 : 100), kdy

byl skoro rok premiérem, o něm nikdo hanlivě nepsal, a to byl také ve vrcholné politice, takže je jasné, že to je placená mediální kampaň, která spoustě lidem pomohla vybít jejich osobní nezdary a prohry, jejich agresi.

Nepíšu zde o směřování politiky ČSSD, ale o osobních věcech, které začaly útoky na jeho první ženu, syna, pokračovaly tři roky a vyvrcholily vajíčkovou eskapádou - přesto to nic ODS nepomohlo, leda jí to ubralo voliče.

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 10. 2009 21:27
ČSSD navrhuje správná řešení,

bohužel jen polovičatá.

0 0
možnosti
PM

MarkusM

4. 10. 2009 17:34
ČSSD nenavrhuje vůbec žádná správná řešení,

0 0
možnosti
W

wiki5.5

1. 10. 2009 15:14
prej

uz byla lamparna zrusena... ze stacej ty lumparny

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

1. 10. 2009 15:04
ano pane Streite,

takto se to dá očekávat.

Každý, kdo nedržel hubu, tak mu přes ni dáme.

Každý, kdo šel proti nám, tak by měl mít nahnáno, protože my si ho zkontrolujem.

To zní skrytě z Jiříka každým dnem.

Zákony pro něj vůbec nic neznamenají a o tom nás přesvědčil už několikrát. Rv

0 0
možnosti
PR

pá_ja

1. 10. 2009 14:40
Já bych ho nebral vážně,

tomu pánovi chybí témata, vládu shodil, volby nedovolil, balíček prošel, tak neví o čem kecat. Tak blábolí o nějakých kontech, sám ho má někde úplně jinde a na něj se nikdo nedostane.

Ten pan předseda by se vyjadřoval k všemu, jen aby každý den o něm bylo někde napsáno!

0 0
možnosti
M

MIZ

3. 10. 2009 10:59
Re: Já bych ho nebral vážně,

Ono se to řekne, nebrat ho vážně. Dokonce se každý s mozkem může podivovat, že mu někdo vůbec baští. Ale podívejte se na ty volební preference! ! 8-o

0 0
možnosti
FP

forhend

1. 10. 2009 14:37
Stačilo mi první jméno a

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...