Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Draggo

15. 10. 2012 10:39
Kdyz se na to ale podivate z jineho uhlu

a to z toho, ze tato vladnouci garnitura je tam jen proto, aby si nakradla co nejvice (penzijni reforma, cirkevni restituce) z toho mala, co jeste zbyva, tak to vsechno do sebe zapadne. Co bude po dalsich volbach uz je nezajima. Jinak karma. R^

0 0
možnosti

Streit

15. 10. 2012 11:52
Re: Kdyz se na to ale podivate z jineho uhlu

Máte pravdu ;-(

0 0
možnosti

zdarma

14. 10. 2012 23:02
...

Děkuji. Od vás by se ty hysterické blogerky měly učit...

R^

0 0
možnosti

Streit

15. 10. 2012 9:12
Re: ...

Taky děkuji R^

0 0
možnosti

Sedřený kůň

14. 10. 2012 16:27
Nejkrásnější potom bylo

jak vyzdvihnul své "zásluhy" na tom že úspěch slavil Pospíšil, to už je absolutní ztráta soudnosti.

Pospíšila voliči volili ze stejného důvodu jako jiní volili komunisty, tedy byl to vzdor proti tomu nemravnému tandemu Kalousek - Nečas.

0 0
možnosti

dr toopee

14. 10. 2012 17:40
Re: Nejkrásnější potom bylo

přesně tak. jakkoliv se jako obyvatel Plzeňska dívám na působení Pospíšila možná trochu jinak než lidi z jiného konce republiky, je neoddiskutovatelný fakt, že nejvíc hlasů od voličů dostal kvůli konfliktu s Nečasem, který skončil jeho vyhazovem z vlády

1 0
možnosti

Streit

14. 10. 2012 12:04
Děkuji všem, kteří pochopili

že Nečas a jeho vláda nejvíce nahrávají komunistům, a proto musí rychle pryč. R^

Nemyslím si, že by musely být předčasné volby. Vzpomeňte na Tošovského či Fischera. Prezident Klaus by to jistě zvládl.

1 0
možnosti

sfs

14. 10. 2012 15:37
Re: Děkuji všem, kteří pochopili

Za výhru považujete kterého z těch dvou zmr*ů?

0 0
možnosti

Ghost Dog

14. 10. 2012 11:41
karma jako vždy :-)

.. kdo čekal zázrak, nedočkal se .. že ve dvou krajích vyhráli komáři je sice alarmující, ale dalo se čekat i jejich větších vítězství ..

.. občané jsou silně rozčarováni vládní politikou a odrazilo se to i na těch krajských volbách a odrazí se to i na senátních, myslím, že jedinou jistotu do senátu má pan Kubera, škoda, pro ODS, že se netlačí do vrcholných stranických funkcí, je to jeden z mála těch skutečně pravicových politiků, které ODS má ..

.. zahrál jsem si hru "poznej 10 rozdílů" .. na jedné straně vládní koalice, na druhé opozice .. no, našel jsem, opozice nemá nejlepšího ministra financí naší a přilehlých galaxií .. takže jsem těch 10 vlastně nenašel :-( ..

.. a karma R^

0 0
možnosti

Streit

14. 10. 2012 11:59
Re: karma jako vždy :-)

Škoda, že jako protestní stranu voliči vybrali komunisty

Ano, Kubera for president! ;-)

Správně jste upozornil na to, že ta pseudopravicová vláda se od opozice příliš neliší. Důsledkem pak je, že diskreditují skutečnou pravici a tak nahrávají komunistům. Čím déle to bude trvat, tím více. Takže proto chci, aby se vláda odporoučela co nejdříve. R^

A dík !!

0 0
možnosti

kykor

14. 10. 2012 9:46
..

rezignovat na funkci "premiéra i předsedy vlády"? :-P ale jinak - strana prohrála volby, měl by se možná pakovat z funkce předsedy strany. Vláda neměla s těmito výsledky společného nic - až příště bude vládnout socdem a prohraje krajské volby, taky by se měl pakovat premiér? tady bylo přání otcem myšlenky

1 0
možnosti

petrph

14. 10. 2012 9:37
jak dlouho chce dělat kašpara?

Na to je jednoduchá odpověď, právě tak dlouho jak ho to nechá dělat sama ODS. Za pár dní se bude konat kongres ODS, takže na něm si budou muset soudruzi říct co dál. Mají pár ministrů ve vládě, pár desítek poslanců v parlamentu (ale ti tancují jak Kalusek píská). A strana ródnaja z toho zase moc nemá. V krajích to prohráli, čili krajští lídři nerozhodují o ničem, v obcích to většinou prohráli...

Čili, ODS si bude muset říct co dál- buď nechá Nečase ještě dva roky dělat kašpara ve funkci předsedy vlády-ovšem s tím rizikem že ani to není jisté, Kalousek, Kačenka Peake nebo některý z jeho rebelů ho může kdykoliv potopit (třeba iž pár dní po jeho potvrzení ve funkci nového předsedy na kongresu).

A nebo tedy že kongres ODS Nečase na kongresu shodí-a přijme riziko předčasnych voleb...Což silně pochybuju....

1 0
možnosti

Zani

14. 10. 2012 8:43
Dneska souhlas-jako málokdy !

Máte pravdu, asi by měl odstoupit, nebo jasně říct, že na kongresu dává funkci k dispozici. Je tu ale jeden problém, nevidím nikde nikoho, kdo by ho mohl nahradit. Už jenom novinářský plk, že snad Kuba, mi zpusobil kopřivku. Na druhou stranu, kdyby to fakt měl bejt Kuba, tak o příštích volbách se ODS nedostane ani do parlamentu, čímž by se procento zlodějů značně snížilo. Zůstali by jen ty oranžový a rudochům to bude chvíli trvat než přijdou na to, že systém rozkrádání už nefunguje na stranických příkazech, ale na pečlivě propracovaných zákonech.

1 0
možnosti

djelem

14. 10. 2012 7:47
Naprostý souhlas - jako vždy !

R^[>-]

0 0
možnosti

1absolutus

14. 10. 2012 7:03
Jeden z mála "pravicových?" blogerů

Který nebrečí a popsal situaci tak jak je.

Karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...