Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NOTOONO

4. 6. 2008 23:57
Pobídky jsou přece stále!

Ano, pobídky jsou. Zasejc' nám chlapci  nabízí 10.000,- na rodinu za povolení rozkradení zdravotnictví. Ó, kde že jsou dřevění, kožení, železní... Je nám za nimi smutno.

0 0
možnosti

xlb2

28. 5. 2008 12:15
zase lzete...

Vlada dnes rozhodla o investici do dopravni infrastruktury v regionech, kde funguje koncern Skoda Auto. Investici podminila vytvorenim novych pracovnich mist a vlastni investici materske spolecnosti VW do provozu SA vy vysi nekolika miliard... nez zacnete priste kdakat, tak si aspon overte fakta!

0 0
možnosti

Streit

28. 5. 2008 13:03
Re: zase lzete...

Nechtěl byste mi hýknout na místo, kde lžu?

0 0
možnosti

tramtadadá

28. 5. 2008 11:56
Frýdek-Místek

Jsem z F-M. Vedení města mě baví již dlouho. Je to banda. Už to vybudování aquaparku byl výsměch všem okolním obcím, které očekávaly vybudování kanalizace. Takže sračky tečou do jinak krásné přehrady dál. Doprava ve městě je šílená. A to hodlají teď opravovat jeden z mostů, takže doporučuji všem jezdit do práce na koni třeba:) A tak dále. Ale co by kdo čekal od vedení ČSSD. Ceny bytů vzrostly za rok nejvíce v republice. Pos..me se z Nošovic... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...