Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

3. 12. 2009 12:32
To je zajimavy,

vzdycky,kdyz si prectu Vas blog,tak mne napadne ta kacirska myslenka,ze Vas je pro Evropu skoda.P.S. Ctu totiz vsechno,abych si mohl udelat o vecech nasich vezdejsich pokud mozno objektivni nazor.Moc Vam doporucuju delat totez!

0 0
možnosti
A

agnostik1

3. 12. 2009 11:18
Pane autore,

pravděpodobně sklidím posměch, ale opravdu nevím, kdo je Radim Vančura. Mohl byste pomoci zaostalému jedinci k rozšíření jeho miniobzoru?

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 12. 2009 11:34
Re: Pane autore,

Šéf Student agency, který chce zaplatit kampaň proti ČSSD.

Nebo jsem já popletl jméno?

0 0
možnosti

Ghost Dog

3. 12. 2009 10:56
píše se rok 2510..

..a jak praví staré kroniky, toho léta vystoupil praotec Paroubek na posvátnou horu Říp, rozhlédl se a pravil: zde zůstaneme, je to země šrotem a sociálními dávkami oplývající a ty bratře Dezo Conku jdi dál, najdi si nějakou jinou horu, může být i Lysá :-)..a fšichni z kmene olašského nadšeně volali, budiž tato nám zaslíbená země zvána Paroubkovsko..

..po letech měla kněžna Margarita vidění, a v transu vyřkla proroctví: vidím zemi rudou, pos.anou a chudou..jdeme dál, zjevila se mi země za velkou louží, kde je ještě co brát..Canaba je ta žírná zem...

0 0
možnosti

vodní želva

3. 12. 2009 11:24
Re: píše se rok 2510..

po odchodu kněžny Margarity se na  prázdném území okolo Řípu začala prohánět banda loupeživých rytířů a zjistila, že v Paroubkovsku je možné ještě něco ukrást. Jejich vůdce vystoupil na Říp a zasadil tam strom a od té doby se ta opuštěná zem začala nazývat Topolovo a jejich vůdce Praotec Topol. S majetkem, který v té zemi ještě zůstal začali kšeftovat až nakonec všechno prokšeftovali a potom odtáhli loupit neznámo kam.  

0 0
možnosti
S

snaduzdost

3. 12. 2009 10:07
Autore, kecáte, že

"právě prosadili spoluobčané hlásící se k polské národnosti, že se nesmí obnovit socha T. G. Masaryka. Žijí u nás, ale tento zakladatel našeho státu je velice dráždí..." Doložte to!  I když ty tom Německu, jako toho s tou Hitlerovou frizurou, akorát že je nenažranej, a to nejen politicky,  kteří se jen  ohánějí bývalými Čechoslováky německé národnosti - ti to ovšem mají ve své většině u zadku -,  TGM taky ještě dodneška dráždí. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...