Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

10. 2. 2009 16:23
a léčba

Klausem znamená nedělat nic, to už tady bylo a byl z toho téměř státní bankrot

0 0
možnosti
AA

A.A.

10. 2. 2009 16:18
A co je nejhorší

je fakt, že v krizi se "vyloupne" doslova celá kupa populistů, kteří se právě na krizích chtějí nějak přiživit. Mnoho peněz vydávaných na to či ono je beztak produktem silné lobby, na které se veze právě řada politiků. Politik totiž musí cosi dělat a když nic nedělá, ač to může v dané chvíli být prospěšnější, hned je považován za budižkničemu, za kohosi, koho již příště nevolit. A samozřejmě je pravda, že naše malá země asi těžko nějak výrazněji přispěje k řešení krize. Důležité je zejména čelit protekcionistickým tlakům a hloupostem z hlav lidí, jako je pan prezident Sarkozy.

0 0
možnosti
JL

J@kub17

10. 2. 2009 15:35
Jsem fanoušek Klause, karma článku :D

Tak teď myslím, že už se konečně trefil.. Po pár omylech, že se nás krize netýká a že jsme ostrůvkem v rozbouřeném moři. Další omyl, který asi vznikl po dlouhé empirické analýze, kdy došel V.K. k tomu, že koruna nás ochrání a ještě, že jsme nepřijali to zlověstné euro. Nezbývá než s Václavem Klausem jako vždy souhlasit. Krize jednou skončí a zase se budeme mít dobře.. :P Jako mladý člověk se jsem hrdý na svého prezidenta. Je na titulních stránkách Financial Times, The Economist a dalších supr časáků, které denně hltám. Moc mě ale mrzí, že si z něj pořád dělají srandu. Že by jeho ekonomické práce zůstaly stále nepochopeny??? To se mi nechce věřit. A taky jsem pořád nezjistil, proč jeho diplomová práce není k dispozici v knihovně VŠE?? Rád bych si přečetl něco tak významného, určitě bych se hodně přiučil.. Takhle musím číst pořád dokola toho Adama Smitha... ;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 2. 2009 16:49
Re: Jsem fanoušek Klause, karma článku :D

Jste mladý a nezkušený. Neříkám, že Klaus má ve všem vždy pravdu. Ale ve většině témat je pravdě blíž než ostatní politici vč. Sarkozyho. V době, kdy byl premiérem, dokázal, že je i pragmatik bez ideové zaslepenosti. Většinu věcí, které se mu vyčítají, nemá na svědomí on (třeba ty investiční fondy). Klaus má cit odhadnou vývoj a možnosti.

Když politici začnou vymýšlet ozdravné plány, je třeba si držet peněženky.

0 0
možnosti
TT

tolan

10. 2. 2009 15:18
Karmuji za rozumný názor

Nu a z těch nemakačenků, kteří zadarmo surfují v diskuzi a vyjadřují se jak se vyjadřují si hlavu nedělejte. Není třeba je komentovat.

0 0
možnosti
RB

erben3

10. 2. 2009 13:53
.

Karma, jako vždy :-)R^

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 2. 2009 13:57
Re: .

R^

Už jsem se tady bál, že nikdo normální nepřijde. ;-)

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

10. 2. 2009 13:20
JMám ekonomku jsem taky NERV.Poprosíme management ČEZu aby

nám velkoryse darovali odměnu 3

00MEGA, a pár milionů z platu- do hrobu si je stejně neveznmou no a my občané roztočíme kola ekonomiky hjako o život !R^[>-];-Djupíííí!

0 0
možnosti
VH-SE

Velká hlava - slunce Evropy

10. 2. 2009 13:28
Re: JMám ekonomku jsem taky NERV.Poprosíme management ČEZu aby

Dylino, byl jsem tu ještě před tvým spamem.

;-DX (Y)(Y)

0 0
možnosti
VH-SE

Velká hlava - slunce Evropy

10. 2. 2009 13:05
První

XXX

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...