Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, gratululu ;-)R^

S tím Barošem se neshodneme. Podle mě ho Bílek "zabil", protože z něj dělal Kollera. Jistě, v Turecku dlouho nehrál a byl z formy, ale kdybychom nehráli na jeden hrot, na nějž se nehodí,klidně by mohl v jiné situaci při útočném pojetí reprezentaci pomoci. Jsou tam horší a možní i starší. Určitě si nezasloužil takový odchod.

0 0
možnosti
LK

Výživná diskuze;-( Zanadávat, ulevit si, pourážet. 

Pane Streite, až tady bude oranžovorudá republika - prezident, senát, parlament, vláda, ústavní soud, hejtmani, nejvyšší k. úřad, co budete potom psát? Budete konečně spokojený?

2 8
možnosti
PK

..zanadávat, ulevit si, asi ano, pourážet ne, i když mám pocit, že urazit lze i ignorancí přání občanů, zabalenou do neustálých a průhledných kliček novodobých řečníků. A rozhodně si nemyslím, soudě dle příspěvků, že by pan Streit byl oranžový agent,..

5 1
možnosti
IP

"...má „splněno“ a už nemá ambice ani sílu dělat další škody..."

Závidím vám váš optimismus. Nic velkého už to asi nebude, ale nějaký ten registr jízdních kol, zákaz elektrických cigaret - na to ještě času dost ... i za nečasu!

9 1
možnosti
Foto

Snad už většina těch zhůvěřilostí neprojde.

4 1
možnosti
PK

P93e92t24r 85K49o85u55t66n45ý

12. 4. 2013 17:40

Volby se blíží, tak je třeba svalovat vinu jeden na druhého, dělat, že nenecháme platit domkáře opravy přípojek, jakože vyhlásit tažení solarparkům, zastavovat s kartu a pánbůh ví co ještě, modrá dýmovnice, až z ní člověk slzí, ..

5 2
možnosti
SN

:-)  První příspěvek mi byl smazán,důvod neznám. S článkem beze zbytku souhlas! Drábek se na celém rozvratu MPSV opravdu podepsal. Miliardy v čudu, nikdo nepotrestán! Naopak pro stíhaného náměstka odměna 3OO tisíc! KDe to žijeme? Teď jsem ho slyšel na Praha 2, tvrdohlavě obhajuje úspory, o nákladech nemluví! Zvláštní člověk: Aneb, jak říká dr. Hnízdil ....vládnou nám psychopati! Navíc asociálové. Musím  s ním souhlasit!  R^R^R^ I s autorem ! !!

10 1
možnosti
Foto

Díky Vám podruhé ;-)R^

5 1
možnosti
DH

Já jen nechápu z jakého důvodu je TOP 09 tak mediálně chráněná, vždyť největší průšvihy mají jejich ministři a na co ti výtečníci sáhli, to skončilo fiaskem-skarty, předražené IT systémy, II.pilíř, CASA, MPSV a kultura v rozvratu. Preference jim neklesají a to je volí údajně ti přemýšliví, slušní a inteligentní voliči;-D8-o

13 1
možnosti
Foto

Já jen podotýkám, že na církevních restitucích měl Nečas daleko větší osobní zájem než Kalousek se Schwarzenbergem. Kalousek se Schwarzenbergem z prospěchu, ale Nečas z přesvědčení. Píkovou zkorumpoval Nečas, aby zvedla ruku pro církevní restituce.

7 2
možnosti
Foto

S tím souhlasím. A byl to ale i obchod, že Nečasovi schválí církevní "restituce" a Kalouskovi (s Drábkem) zase důchodovou "reformu". Nakonec obojí znamená tok miliard spřízněným organizacím.

Peaková je zrádkyně VV, za udržení místa zvedla ruku pro všechno. Teď ji už nepotřebují.

8 1
možnosti

M64í55l95a 79Š91u94l87a

12. 4. 2013 13:30

.. kde byl n-krát předražený Nečas? .. snadná odpověď, u Kalouska pro instrukce, nebo výměnu špagátků, které se přetrhaly ..

.. ty nešťastné církevní restituce .. papež František hlásá něco o církvi skromné, no ten si dal, polští biskupové mu hned vzkázali, že církev není žádná charita 8-o ..

.. tak jmenovat Drábka na ministerstvo práce a asociálních věcí je jako jmenovat Thaciho pro boj s drogami a do transplantační komise .. to první jo, ale  v  té transplantační komisi by byl velice platným, anóbrž ví, kde orgány sehnat ;-D ..

.. jinak se vším souhlasím, Nečas je neštěstí naší země a dokázal jí svým vyjeveným přístupem předat Kalouskovi bez boje .. ideální loajální přikyvovač .. no, bylo by to dobré, ale jen v případě, že nebude premiérem, ale jen nějakým úředníčkem na bezvýznamném místě, nejlépe před zrušením .. 

.. paradoxně má Nečas největšího spojence v levicovém prezidentovi .. tak mě už před nějakým časem napadlo, že Zeman zamrzl někde v devadesátých letech, když tedy vyslovuje ty své nápady, ta Vysočina mu asi vysála rozum .. ale to je jiná písnička .. 

.. karma Dušane, moc pěkný článek :-)R^

10 1
možnosti

M27í12l62a 13Š31u84l40a

12. 4. 2013 13:32

.. jo a hezký víkend (asi nám bude přát i počasí) .. zítra budu držet palce, ať to těm sešívaným natřou ;-D

4 1
možnosti
Foto

R58o75m78a16n 90K83o62z73e38l

12. 4. 2013 13:00

Souhlas, Drábek (vizáž J. Náhlovský) by mohl strašit děti, to by mu šlo. Škoda že si to neuvědomovali voliči Schwarzenberga v nedávných volbách, že hlas pro toho maskota, který byl tak ve volební místnosti tak zmatený, že ani nevěděl, k čemu mu dali vlastně tu obálku, je hlasem i pro Drábka a Kalouska.

12 1
možnosti
LS

L22i37b21o31r 98S32y52n49e23k

12. 4. 2013 12:50

Naprostý souhlas s každou myšlenkou...karmaR^

8 1
možnosti
Foto

Děkuji, těší mě R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...