Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

benito.juarez

24. 11. 2010 20:42
Jestli si myslíte, že zvýšit spotřební daně

na úkor daní z nemovitostí nebo daně z příjmu bude nějaké terno, tak se pletete. Podívejte kolik se vybralo na spotřební dani když se zvedla o pár procentních bodů. Výběr klesl, protože kdo může nakoupí kde je levněji a při velikosti Česka to opravdu není velký problém.

0 0
možnosti
E

eAA00

4. 1. 2010 0:03
pár bodů

Ještě tam doplňte kriminalizaci islámu, této fašistické ideologie, skrývající se za náboženství, zrušení teplomanželství a ještě maturitu ze zeměpisu /ten jsem měl na gymnáziu také rád/ a okamžitě Vás pasuji na Jana Václava Havla II. ;-)

0 0
možnosti
K

kevinbb

29. 12. 2009 0:19
Mate nas hlas!

R^R^R^

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 12. 2009 13:40
Re: Mate nas hlas!

Díky. Vás je víc? :-)

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

28. 12. 2009 23:16
Beru. Ještě zrušit kraje a obnovit ZVS

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2009 23:23
Re: Beru. Ještě zrušit kraje a obnovit ZVS

Také mi přišlo na mysl. :-)R^

0 0
možnosti
MP

MMister.com

28. 12. 2009 23:10
???

Tak jestli tohle má být program pravičáka, tak to asi zůstanu u toho Petra Macha :)

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2009 23:20
Re: ???

Nic proti Svobodným. Ale můžete být konkrétnější?

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

28. 12. 2009 21:38
Nadsazka?

Byt to ma byt nadsazka, tak se domnivam, ze autor v podobnem duchu premysli i vazne a nikoliv opacne. Potom ovsem jsou nektere body jako vystoupeni z EU naprostym silenstvim. Dale tam je i nekolik vzajemne si odporujicich a nekonzistentnich bodu. Napr. duraz na osobni svobodu na jedne strane a v podstate likvidace provozovatelu heren na strane druhe. To se pak dostava autor na tenky led a balancuje na jeho hrane.

Zajimava je myslenka pouze spotrebnich dani - vubec bych se nedivil, kdyby to nakonec dopadlo tak, ze celkove zdaneni bude vyssi nez v soucasnosti. Zruseni verejnopravni televize taky neni vubec dobrej napad a to same plati o omezovani trhu prace.

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2009 21:59
Re: Nadsazka?

Jakou svobodu tady hájíte? Svobodu gamblerů. Svobodu, že vás nějaký "pacient" zapíchne pro pár korun, aby je narval do aitomatu k obohacení majitelů heren? Proti sázkám nic nemám. Ale na naprogramovaných automatech může hrát jen blbec. A ostatní je třeba před nebezpečnými blby, navíc se závislostí, chránit.

Trh práce bych neomezil, ale vtáhnul do něj především české nezaměstnané. Vám by scházeli Ukrajinci nebo Mongolové, kterým většinu výdělku za dřinu sebere mafie. Vzniká tady organizovaný zločin kšeftující s lidmi a to je třeba zarazit.

Českou televizi a Český rozhlas bych nezrušil, ale zprivatizoval. Veřejnoprávní forma se už přežila a ovládly je autorské kliky.

EU je neštěstí, které může skončit i válkou.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

28. 12. 2009 20:38
PROC ?

Dobry den a prijemny konec roku.

Trosku me mate .... "kdy jste byl carem" .... nebylo by vhodnejsi pro takoveho vlastence jako jste Vy .... prat si byt tim krasnym tradicnim "kralem", popripade "cisarem" ? "Car" preci jen zavani az moc rusofilstvim, ale zase mozna na druhou stranu to ve Vasem pripade tak velke prekvapeni neni ..........

Zdravi, G.N.

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2009 21:30
Re: PROC ?

Král podléhal často císaři a císař někdy papeži, tak se mi zdálo, že car jediný může splnit, co slíbil. ;-)

Hezký konec roku i Vám.

0 0
možnosti

jrc

28. 12. 2009 19:50
Vážený kolego, blogere !

Dávám karmu. Ten císařský výnos se mi líbí. Zajímavá idea.

Jen by to chtělo trochu doplnit a opravit.

Chtělo by to platový strop na platy císařské správy, aby Ti tu císařskou kasu, na svých platech nevybrali a pokud by chtěli vydělat víc, abys je vyhnal podnikat. Chtělo by to zrušit zcela zbytečné zákony tak, aby císařtí soudci soudili v duchu císařské slušnosti a morálky, bez zbytečných advokátů, rychle a ke spokojenosti postižených. Chtělo by to vyhodit polovinu zbytečných soudců, kterých máme na jednoho občana, nejvíc v Evropě. Chtělo by to majetková přiznání od 10 miliónů, aby císařská výsos viděla, kdo v tom císařství krade a bere vysoké úplatky, apod. Chtělo by to jen jednu císařskou zdravotní pojišťovnu, aby poddaní nemuseli platit, úplně zbytečné úředníky několika pojišťoven. Chtělo by to především císařskou ústavu, kterou by si, jako spravedlivý císař, nechal schválit referendem podanných, atd.  

Jen mít tu miliardu !

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2009 21:35
Re: Vážený kolego, blogere !

První tři doplňky beru bez výhrad, sám jsem nad něčím podobným uvažoval, ale nechtěl jsem to přeplácat.

Až budu mít tu půlmiliardu, rozvinu celý volební program. ;-)

0 0
možnosti
M

maxas

28. 12. 2009 16:23
Nejhorší je ta podoba,

to co nazýváte karikaturou se od smutné skutečnosti liší jen nepatrně. Je to tak, demokracie dozrála, a je pomalu na čase začít přemýšlet co po ní. Svou neschopnost řešit současné problémy už ukázala. Ty budoucí ovšem nezvládne už vůbec. Společnost degraduje a pomalu se sune k nezvládnutelné anarchii. A před ní ji může zachránit jen dostatečně autoritativní politický režim. Rozhodnost a ráznost bude potřebovat zejména k vyřešení vygradovaných problémů dneška, které zatím jen "pod kobercem kynou". Pravděpodobné se jeví, že dnešek je jen "čekání na nového vůdce", ať už to zní sebepodivněji. No co, tak jako tak uvidíme?!

0 0
možnosti
VP

Profík

28. 12. 2009 17:32
Re: Nejhorší je ta podoba,

Nebojte, NWO už klepe na dveře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...