Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

leda tak 12 mega morálního ůjmu...v jádru souhlad;-)

0 0
možnosti
Foto

průjmu...sežralo mi to vtip mrcha pes;-)

0 0
možnosti

No a?

Uražená Šťáva s Diag Humusem chce po nás miliardy.

Tohle je vyložená láce.:-)

1 0
možnosti
Foto

Kalouskův kamarád Šťáva je hrůza.

Ale konání tohoto tria v politice nás stálo ještě mnohem více. Jen ty tři poslední zákony, které svým odchodem umožnili...:-(

0 0
možnosti

Proč tak zarputile trváte na vině Nejvyššího soudu? Máte k tomu nějaký vysvětlitelný důvod?

2 0
možnosti

Přání otcem myšlenky.

0 0
možnosti

Jestli to na dstátem vyhrají, což jim přeji a budou odškodnění, je jen velká škoda, že to bude platit stát a ne firma Ištván&Šlachta s.r.o.

2 3
možnosti
Foto

Proč ne Nejvyšší soud?

Morální újmu, o níž jsem psal, ale obhájí těžko.

Vím jak stát nakládá s těmi, kterým opravdu ukřivdil. Doufám, že tito výtečníci nebudou mít nějaké extrabuřty.

3 0
možnosti

Z pohledu normalniho slusneho volice to lze pojmout i jako ranu z milosti pro ODS v poslednim tazeni. I taci tam byli a stale jsou.

1 0
možnosti
Foto

To je ale jen vedlejší efekt

0 0
možnosti

M86í88l18a 46Š73u77l59a

23. 1. 2014 11:27

.. rád bych odkázal na diskuze předešlé, ale fakt nevím, kde jsem se k tomuto tématu všude vyjadřoval ,, jen pro připomenutí, tam jsem napsal, že to dopadne přesně tak, jak to vlastně dopadlo ..

.. vycházel jsem z rozsudku nad Vítem Bártou, kdy soud zastavil trestní stíhání z důvodů imunity poslance ..

.. proč to píšu? .. protože státní zástupce Ištván je buď naprosto neschopný (když se není schopen seznámit s tímto výrokem), nebo někým navedený, což by dle této konspirativní teorie vyšlo .. vláda mamlasů byla odstraněna, NS zarazil další trestní stíhání, vlk se nažral a koza zůstala celá ..

.. dnes můžeme jen diskutovat, zda mají bývalí poslanci nárok na odškodné a v jaké výši .. pokud jim ho nějaký soud přizná (což je dost možné, jen o výši bych nespekuloval), zaplatíme to zase jen my, daňoví poplatníci, nikoli viníci celé kauzy .. jedním z nich je bezesporu i Ištván, ať navedený, nebo jen hloupý ..

.. žádat nějakou satisfakci drzost není, o částce se to ale tvrdit nejspíš nedá .. no a teď ještě jistě bude to samé žádat i Rath, za zbytečně dlouhou vazbu ..

.. sakra, kde na to mám furt brát ;-€ .. .. ale souhlasím s vámi, to zas jo (ještě by měli pak obvinit všechny ty trafikanty za celé uplynulé období) .. .. a jako vždy, jako vždy R^R^

1 1
možnosti
Foto

Nebýt Nejvyššího soudu a jejich nestandardního zásahu, hodnotili bychom to jinak. Vždyť Nečas byl tajy poslanec a očištěn zatím nebyl. Myslím, že srovnání s Bártou kulhá.

I když ta Ištvánova akce nebyla zatím úspěšná, podle mě přispěla k pojmenování svinstva a k varování, že takové "politické dealy" mohou být za určitých okolností trestné, že politici nejsou nedotknutelní a že svazek kmotrů s politiky se oběma stranám dříve nebo později vymstí. Zatím je těžko shánět neprůstřelné důkazy, ale lepší se to.

Píšu to se znalostí veci, jak tomu bylo dřív. Svědčil jsem na policii třeba proti Krejčířovi, jemuž otevírali finanční stavidla Salzman s Kočárníkem. Tehdy žádná trestní odpovědnost ani nehrozila. Bylo tomu tak i v případě regionálních politiků, zase jsem to poznal osobně. Teď už to tak snadné není. I díky Ištvánovi, který se postavil i Vesecké.

Újmu, pokud došlo k neoprávněné vazbě, bych bral. Ale morální újma v jejich podání? 8-o

Kde na to máte brát? ;-( Vždyť nám přičiněním tohoto tria stouply daně ;-(

4 0
možnosti

D54a39v10i72d 49K82r10á38l

23. 1. 2014 11:18

tihle trafikanti mi připomínají amerického senátora roda blagojeviche, který prodával své senátorské křeslo. Dostal za to 14 let.

2 0
možnosti

Ač ty tři "experty" nemusím, říkám si proč ne. A uhradit by to měl Ištván ze svého.

1 3
možnosti
Foto

Ne. Když už, tak příslušní soudci Nejvyššího soudu.

3 0
možnosti

Víte, jaký je rozdíl mezi pomluvou a nactiutrháním?

Pomluva je šíření nepravdivých informací o druhém člověku.

Nacitutrhání je šíření pravdivých informací, které ale poškozují toho člověka v očích těch, kdo se o tom všem dozvědí.

Obojí je hanebnost a pro nás katolíky hřích, často těžký.

Úděsné je, když je někdo státem obviněn z nějakého trestného činu a novináři díky informacím od zastupitelství, soudů a policie a závidících sousedů či zhrzených milenek spustí proti takovému člověku vleklou a masivní pomlouvačskonactiutrhačnou kampaň, v níž ani nelze rozlišit, co je pomluva a co nactiutrhání a co jen nemístné a nepodložené dohady, a když pak bublina trestního stíhání splaskne a ten člověk je obvinění zbaven (či dokonce často ani není nakonec obviněn a věc je odložena), tak se novináři NIKDY nezabývají tím, aby se za své pomluvy omluvili (natož za nactiutrhání). Nikdy se nepokusí tomu člověku vrátit čest. Ať už je to politik centrální či lokální, podnikatel nebo dělník... byl pošpiněn a nikdo mu nepomůže s nápravou.

Pokud za to stát bude donucen platit, pak se snad začne i více starat o to, aby se taková svinstva neděla.

8 2
možnosti

Pane Chovanče, pro Vás karma.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...