Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý má právo na názor, a ty, které citujete jako špatné, jako by mi z huby vypadly. Český národ se hádal odjakživa a také se vybíjel a zabíjel, takže nic nového pod sluncem.

1 0
možnosti

I31v40o 64C26e59r64m11a97n

5. 2. 2013 14:59

Určitě, všichni, kdo volili Karla jsou vlastizrádci a chtějí vrátit protektorát... Herr Streit vede nerovný ale hrdinský boj proti přesile Sudeťáků, EU a Karlových voličů...Zur weiteren Lektüre:

http://ivocerman.blog.idnes.cz/c/320062/KopniDoKarlacz.html

0 1
možnosti

Souhlas, najdou se bohužel lidi, co místo snahy o řešení poměrů spoléhají na jakýsi protektorát, jenom aby se zbavili vlastní odpovědnosti. Jejich naivita, že někdo zvnějšku je anděl, který bude ušlechtile automaticky dbát na jejich dobro, je až fascinující.Stejně tak jako jejich víra, že jinde špatní politici, skandály, korupce... nejsou.

Takže pak slýcháme dokonce takové nehoráznosti, že příklon k Hitlerovi byl oprávněný (alibisticky napíšou, že do jisté míry), ačkoliv v té odporné první republice měli i Němci daleko více práv než v Hitlerově Reichu.

3 4
možnosti

Upřímně řečeno , jestli budu mít svého voleného poslance v Praze nebo v Bruselu mi je takřka jedno. 

Nikdo nepopírá , že jinde nejsou špatní politici, skandály a korupce. Je to však v trochu jiném měřítku . Stačí se podívat na přehled zemí dle korupce. Jsme jedni z nejhorších v rámci EU .

Funkčnost našeho státu dokládá i další skutečnost. V Německu je spousta firem , kde má veřejná správa větší než padesátiprocentní podíl. Tyto firmy špičkově fungují a poráží soukromé firmy v jiných zemích. Ukažte mi jedinou českou firmu , kde stát má více než 50% podíl a která v zahraničí likviduje konkurenci.

1 1
možnosti

Drahý autore tohoto článku. Píšete o sobě, že jste radikální, ale dle mého názoru jste pouze hloupý extremista, který nezná nic o historii jak vlastního národa, tak historii celé evropy. Náš národ byl ovlivněn jinými národy již od svého úplného doloženého počátku. To jest, pokud to nevíte od roku 623, kdy u nás vládl kupec Sámo. Od této doby jsme vždy byli součástí nějakého většího uskupení jako například Svatá říše římská, nebo Rakousko Uhersko. Vždy nám s toho plynuli hlavně výhody, ale nutno dodat, že i nevýhody. To samé platí i o jiných státech. Psát tady o tom, jak je špatné, že se přibližujeme tomu, že přijdem o suverenitu, je totální hloupost. Nikdy jsme totální suverenitu neměli a nikdy ji mít nebudem. Jsme částečně závislí na okolních evropských státech a ony jsou částečně závislí na nás. Tak to je. Vám, i podobným lidem bych doporučoval prostudovat si historii. Jo a ještě jedna věc, extremismus už není módní, ten byl módní za Hitlera a Stalina.

8 6
možnosti

Pane Broukale, jste vedle jak ta jedle, čtěte více historii a ne jen z učebnic, dnes je spousta dalších zdrojů a pak si můžete věci tak nějak dát dohromady a to budete koukat, nebudete věřit vlastním očím. Ale jak tuším, vy nechcete vědět pravdu, vy chcete žít v pohádce.

6 4
možnosti

Volil jsem Karla. A to na základě intuice. Ale Zeman třeba taky nebude úplně špatné řešení. Takový styl buldozeru tu již dlouho chyběl.

Jsem zastáncem federalizované Evropy podle švýcarského vzoru. Tam to je prověřeno léty. Obávat se o nějakou pochybnou národní suverenitu je hloupost. ZAKOPÁVAT SE DO VLASTNÍCH ZÁKOPŮ A NIKOMU NEVĚŘIT, TO TAKÉ NIKAM NEVEDE,

Jsem zastáncem přirozeného vývoje¨a očekávám rychlé zlepšení stávajícího stavu. A to celosvětově. Kdo očekává jen zhoršení- tomu se vše zhorší.

Je velká pravděpodobnost úžasných technologických objevů, které vyřeší nedostatek energie,vody a jídla. A lidé vlastně nic jiného k životu nepotřebují.

Vše ostatní již dokáží i se současnými znalostmi.

A docela rád bych si na hrobě této nesmyslné republiky zatančil. A mnozí další také.V

4 6
možnosti
Foto

Jste pošetilý, abych vás nemusel nazvat vlastizrádcem :-(

Z technologického pokroku nikdy neměl prospěch prostý člověk. Jak jinak vysvětlit, že dnes nejsou peníze ani na to, co zvládali financovat komunisti :-/

[>-]

5 5
možnosti

Vy jste, pane, normální křupan... neskutečný blábol plný nenávisti hodný kvalit Miloše Zemana...

7 5
možnosti
Foto

Na vás mi chybí slov, bolševiku.

Jen se ohradím, nejsem příznivcem Zemana.

A ty citované sprosťárny psali lidé jako vy Rv

3 8
možnosti

"Malý národ jako je český, nemá nárok na samostatnou existenci a je přirozenou součástí Německa" TGM

Nutno připomenout, že před vypuknutím 1. sv. války vyjednával s Benešem u císaře Viléma II. o odtržení od R-U a připojení k Německu. TGM se stal Čechem až během války, jak správně ve svém projevu k výročí řekl V. Klaus...Neznáme svojí REÁLNOU historii.

8 6
možnosti

J54a84n 75S97e16m72i41k

3. 2. 2013 20:49

To je velmi zajimava informace ktera vsem historikum dosud unikla :-)

Mohl by jste dat odkaz na nejake zdroje o onom vyjednavani?

0 1
možnosti
Foto

P64e79t46r 83H37a27h30n

3. 2. 2013 0:17

Když čtu vaše citáty vašich kritiků, tak nemám problém se pod ně podepsat. Jste na správné straně barikády. Na své bych vás vidět nechtěl.

8 9
možnosti

;-D;-D To jsou ale kydy. Kdyby němci chtěli, tak si nás koupí jako ty děvky co stojí na E55. Jsou totiž ekonomicky někde jinde než náš ubrečený a bojící se národ.Až odsud jednoho dne odsunou montovny, pak teprve poznáme, jak se nám hodily jejich investice u nás.

7 4
možnosti
Foto

Nemci si nikoho koupit nechteji, uz nacpali dost penez do byvale DDR a cpou jeste ted. Kazdy pracujici musi   jeste k tomu k dani odvadet  extra solidarni prispevek a to uz 20 let po sjednoceni.

6 3
možnosti

Docela vám mnoho frikulínů potvrdilo to, o čem je článek. Viz. citáty pode mnou.

5 4
možnosti

J26i17ř76í 11R13o17d

4. 2. 2013 20:25

Ne, potvrdili mu, že se popsal správně:-)

Pan Streit je extrémista, podobně jako pan Matějka (a i Vy, který jim pochlebujete):-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...