Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

ahasweb

3. 10. 2009 9:50
Obávám se, že se Vaše obavy potvrdí.

Plně je s Vámi sdílím.

Více o mém názoru čtěte zde: http://www.ahasweb.cz/2009/20091002.htm

0 0
možnosti
KV

rybizek

3. 10. 2009 9:19
Karma!

Pro LS jsou jen lidi, kteri se dodnes neprosadili. Nespokojeni se svym zivotem s vlastnim  vysvetlenim: to neni moje chyba, ja za to nemuzu.

0 0
možnosti
E

eAA00

2. 10. 2009 22:30
Vám karma, jako vždy.

NEchápu EUrohujery, že ten tlak EU necítí. Barrbarosovi neřeknu jinak než jménem nového českého filmu "PROTEKTOR". Víte, ze začátku jsem si LS vpodstatě nevšímal. Ale jak se začaly vršit tlaky, pak už rovnou vydírání /viz Zelení-Václave, podepiš/, tak jsem pochopil, že tuto bandu nemohu nikdy podpořit, i kdyby jejich návrhy byly z ryzího zlata.  Ale je mi to prd platné. Stejně nás hlasovat nenechají. A kdyby nakrásně ano, tak to zařídí jako v Irsku, aby odpověď byla ANO. Fakt nikomu z fandů Jevrosojůzu není divné, jak minimálně polovina z naší politické reprezentace najednou otočila o 180 stupňů ??? Co to muselo být za obrovské tlaky a vyhrožování, které se k našim uším nedostaly. Doufám, že se za to jednou dostanou zaslouženě do vězení za vlastizradu nebo je jednou arabští naimportovaní přistěhovalci použijí jako otroky. Začínám mít strach o zdraví pana prezidenta. Až to Irové odklepnou, prakticky zbyde jen on. Aby nebyla nějaká autohavárie typu Dubček. Ti zmetci jsou schopni všeho. 

0 0
možnosti
M

MIZ

3. 10. 2009 11:29
Re: Vám karma, jako vždy.

Vězení za vlastizradu? V zemi, kde komunisti nejen nebyli potrestáni, ale dokonce ani postaveni mimo zákon? To si neumím představit. :-(

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

2. 10. 2009 20:34
Přeháníte a strašíte, strašíte a přeháníte.

(Cituji")....."Kdybych nebyl ateistou, modlil bych se......Možná nejraději u svatého Václava (Klause)"...... :-)

Pane Streite, Vy se modlit nikdy nebudete, ani ke Svatému Václavu, natož pak ještě za Iry. Vy budete stále přesvědčeným a fanatickým ateistou.

Vaše "modla" je jiný Václav, novodobý "monarcha" z komunistického Prognosťáku a dnes Hradní pán. Tomu a jeho lidem budete zřejmě přicmrdovat až do skonání.

Tak už s tou přemírou strašení raději přestaňte. Evropa se kvůli Vám nezastaví.

[>-]EU

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 10. 2009 21:50
Re: Přeháníte a strašíte, strašíte a přeháníte.

Není to modla, nedávno jsem jej přece jako ateista zkritizoval. Ale je to poslední pojistka před anexí.

Já nestraším. Kdo to tady straší globalizací? Kdo straší Ruskem? Ti, co nás chtějí "zachraňovat", člověče naivní.

XEUX

[>-]

0 0
možnosti
MU

Mira UL

2. 10. 2009 15:56
Proč si myslíte, že Ústavní smlouva EU

by musela projít referendem? Ústava ČR taky neprošla referendem, dokonce byla před veřejností dlouho utajovaná. A myslím, že na tom utajování měl rozhodující podíl současný prezident Václav Klaus. Vadí Vám to? Mně ne.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
MU

Mira UL

2. 10. 2009 15:33
Vaše poznámka svědčí o tom,

že nevíte nic o vzniku Jugoslávie a SSSR. Jugoslávie vznikla z rozhodutí mocností a SSSR vznikl násilným připojením samostatných států k bolševickému Rusku.

Spojené státy vznikaly postupným přistupováním svobodných států k již tehdy demokratické Unii. A my, pokud mi paměť slouží, jsme o přistoupení k EU hlasovali v referendu. Co má referendum společného s bývalou Jugoslávií nebo SSSR, to je mi opravdu záhadou.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
DP

detour

2. 10. 2009 18:10
Re: Vaše poznámka svědčí o tom,

Já jsem ale nesrovnával příčiny vzniku SSSR a Jugoslávie s EU. SSSR a Jugoslávie vznikly rozhodnutím elit (stejně jako EU s LS a USA), byly to ale mnohonárodnostní státy, přičemž hranice jednotlivých států, dá se říct, byly i hranicemi národů s vlastním jazykem, historii a zvyky (toto v USA nebylo, rozhodně ne ve srovnatelné míře ). A o našem hlasování v referendu o přistoupení. My jsme hlasovali o LS v referendu? A chcete říct, že smlouva z Nice je stejná jako LS. Od LS už by se EU tvářila jako stát, tzn. měla by obdobnou strukturu jako SSSR či Jugoslávie. A tyto 2 státy, aby se nerozpadly, byly drženy silou. A  jak dlouho vydržela ČSSR (ČSFR) po pádu komunistů.

0 0
možnosti
MU

Mira UL

2. 10. 2009 15:07
Jak Vám mohla LS smlouva ukrást

referendum, když ještě neplatí? Vaše názory jsou ovlivněny kvadraturou kruhu nebo marxisticko-leninskou dialektikou?

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
P9

POT 90

2. 10. 2009 15:12
Re: Jak Vám mohla LS smlouva ukrást

Lisabon se vyhnul referendu, které by musela podstoupit euroústava.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

2. 10. 2009 13:19
Já si myslím, že my máme s odbojem docela zkušenost.

Dokážu si představit, že časem budou eurohujeři poměrně rizikové přesvědčení. Ale jak píšete, historie se opakuje. Dovolím si podotknout, že se opakuje ve spirále a každý další střet je o něco větší. Tento omyl bude evropany stát hodně. Obávám se, že až moc. Celkem bych to viděl i na tu Sybilu, Nostradama nebo babu Vangu. Dle starého vtipu:"optimista se učí anglicky, pesimista rusky a realista se učí střílet". Jen bych dnes možná poopravil ty jazyky.

0 0
možnosti
RB

erben3

2. 10. 2009 12:48
.

R^ Karma.

0 0
možnosti
PK

krok_original

2. 10. 2009 12:40
Jo jo

Něco hodně podobného:

http://www.adamobdr.net/index.php?clid=63

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...