Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Streit

27. 2. 2009 17:28
Někteří nepochopili

Nejde o to, jestli se mi líbí oblé, nebo suché.

Ale když hned po volbě jdou pod nůž, aby si opatřily příslušné obliny, tak nechápu, proč se nevybírají rovnou takové, které to nepotřebují.

Je-li kritériem krásy vysoká a plochá, tak ten úprk za plastickými chirurgy nechápu.

0 0
možnosti
KV

rybizek

1. 3. 2009 8:48
Re: Někteří nepochopili

:-)R^

0 0
možnosti
N

Nika.meil

27. 2. 2009 10:25
Missky

Máte pravdu a divil by jste se,kolik mladých holek se na operaci chystá a hned,jak si nechají udělat prsa,tak jdou samozřejmě na odsátí tuku,protože jejich stehna jsou zaoblená a to se "nenosí" a ačkoliv jim je 25,tak už přemýšlejí o botoxu atd. Projděte si internetová fóra,velice zajímavé počtení. Jak vlastně žily ženský dřív,např.za totality byla plastika něco vyjímečného a chlapa si našla i ženská s menšími prsy či plnými stehny. Dneska chce být každá rovná, nikde žádný výčnělek a prsa jak balony. A přitom chlapi mají rádi zaoblený zadeček (nemám na mysli tlustý) a boky. Pracuji v mužském kolektivu a je zajímavé poslouchat jejich názory. Proč si ženský myslí, že se chlapům líbí to,co se jim právě vůbec nelíbí?

0 0
možnosti

Agia

27. 2. 2009 9:54
Plochá = nehezká?

Pointa jistě záslužná, ovšem trochu mi tu něco nesedí. Krásná holka je jen ta oplácaná popř. pouze náležitě nahoře obdařená? Není to přesný opak toho, co kritizujete (že se vybírají pouze ženy hubené a ploché)? Není snad obojí pohled špatný? Podle mě ano. Pak se nedivte, že ty hubené a ploché chtějí mít alespoň prsa, která by byla v šatech vidět. Ono to opravdu vypadá lépe. Nejsem příznivkyní masových plastických operací, protože podle mě, když má žena alespoň nějaká prsa a jsou souměrná či tvarem hezká a je s nimi ta žena spokojená (toto si dovoluji zdůraznit), není důvod jít pod nůž. Ale proč to nedopřát ženám, kterým zkrátka příroda nic nenadělila? Také se chtějí líbit. A pokud je opravdu tak rozšířený názor, že krásná je jenom pořádná ženská, tak pak myslím, že jsme našli podstatu problému a rozkvětu plastické chirurgie.

0 0
možnosti

oldiess

27. 2. 2009 10:37
Re: Plochá = nehezká?

R^autor to nedomyslel a článek vystavěl podobně jako kdyby stoupnul oběma botama do bláta a kritizoval jen to, že pravá bota se mu ocitll v blátě černém a úplně by pominul levou v blátě hnědém, jako by to nebylo jedno;-D

0 0
možnosti
JM

Hucul

27. 2. 2009 9:42
Kdyz jsem naposledy...

... byla na nejakem vecirku s divenkou misskovskych rozmeru (ona je celkem mila, v hlave toho moc nenosi a ma postavicku modelky), jeji pritel byl ze mne uplne hin a pokousel se mne svadet. A to jsem zenska oplacana. Takze mozna - jen mozna! - ta zenska krasa neni v couhajicich zebrech?

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

27. 2. 2009 9:30
tolik písmen kvůli

absolutně nezajímavým soutěžím?8-o8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...