Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

23. 9. 2008 16:34
Divadlo,

začala jsem se na politiky a jejich činy dívat jako na divadelní představení, je to docela pěkné, ten nadhled, jen občas, když se konečné rozhodnutí/blbé/ dotkne mne přímo, pak mě bohužel nadhled opouští, ale už se zdokonaluji i v tom.;-D

0 0
možnosti
E

editi

23. 9. 2008 16:16
Pane Streite,

nejhorší ze všeho je fanatismus, a vy jste se modrým slibům Topolánka, Cesty po modré a Smlouvě s občany oddal bez zábran. Každý slušný člověk od dob vlády Miloše Zemane s podporou ODS si musel uvědomit, že není něco dobře v politické sféře našeho státu. Nemám ráda, když někdo bere do huby subjektivně Paroubka a naopak Topolánka. Oba jsou to silní vůdci svých stran, ale oba jsou z druhých stran nenáviděni, protože se ti druzí obávají, že by došlo k  provalení jejich prohřešků. A tak to má být. Když se dva perou, třetí se směje. A to je Kalousek s Čunkem a Bursíkem. Je škoda, že si toto ani jeden z pánů nejsilnějších stran neuvědomují a nahrávají těm lišákům vzadu, kteří toho dokáží velmi dobře využít ve svůj prospěch. ;-D;-D

0 0
možnosti
KD

KECHUD

23. 9. 2008 15:44
Že Vám to ale,

pane Streite, trvalo.

Já to řeknu jinak, Topolánek reagoval jako naprostý buran, jak ten čertík, co vyskočí ze škatulky a dělá ble, ble, ble. Diskuze s ním je monolog, v němž se snaží jen každého překřičet, podle hesla pravdu má ten, co si jí vykřičí. Vemte si to od toho projevu Zeleným až po včerejší Primu. A tenhle hysterik nám tady pořád šéfuje.:-P

0 0
možnosti
D

důchodce

23. 9. 2008 14:12
domnívám se

že ač ovládán oním "kamarádem" Dalíkem a celou tlupou našeptávačů,Topolánek do značné míry věří tomu co říká. Na rozdíl od slizkého Béma, kterému čpí křivárna z každého póru na těle. Jemu nevěřím ani pozdrav. Stačí si vzpomenout na lumpárny a maléry na magistrátu za dobu jeho šéfování. Kdyby nic jiného, Bémova podpora Jančíka (Praha 5) je dost odpudivý příklad za všechny ostatní.

0 0
možnosti
MM

slavek133

23. 9. 2008 12:35

delší dobu se radši věnuji poslechu Deep Purple a dalšího rocku,než poslouchat naše nevěrohodné politiky.Topolánek mě také zklamal na celé čáře.

0 0
možnosti
DS

Streit

23. 9. 2008 17:46
Re: už

Sometimes I Feel Like Screaming ;-)

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

23. 9. 2008 12:25
ODS může být ráda,

že má na hradě člověka s takovým nadhledem a intelektem, jako je Klaus. Protože jinak by jí ten současný kabaret kolem Topoánka stál určitě daleko víc hlasů, bez ohledu na to, jak tvrdé voličské jádro má.

0 0
možnosti
M

mammamia

23. 9. 2008 12:55
Re: ODS může být ráda,

R^:-)

0 0
možnosti
S

Santa

23. 9. 2008 12:06
Jak se to mohlo stát?

Je někomu z vás známa příčina, proč se tito dva "okresní tajemníci strany" stali šéfy dvou nejsilnějších stran u nás?

0 0
možnosti
M

mammamia

23. 9. 2008 12:56
Re: Jak se to mohlo stát?

proste neni nikdo kvalitni...............neni z ceho vybirat...........mozna na zakladnach je to jine, ale na spicce je to hruza, jeden vedle druheho

0 0
možnosti
P

P.Farsky

23. 9. 2008 11:47
Pojďme si kopnout do Topolánka, teď už je to "in".

Pane Streite,nebude ten problém tak nějak ve voličích a tedy i ve Vás? Pane Streite, Vy jste ve Vašem věku a při Vašem vzdělání , nebyl schopen už před volbami rozpoznat, že pan Topolánek presentuje schopnosti dostačující tak k řízení "Okresního spolku chovatelů drobného zvířectva" v Rakovníku?  Pane Streite, není Váš problém, že jste ho po cílené masáži "zainteresovaných" sdělovacích prostředků byl ochoten obdivovat a možná i volit?

A není smutné,že teď když schopnosti pana Topolánka jsou zřejmé i malému dítěti,se objeví znovu řada hrdinů,odvážně ochotných kopat do"mrtvol". Budiž Vám ke cti,pane Streite,že Vy to děláte kultivovaně. To jsou tady jiní "hrdinové ", jako např. pan Kříž, který už "odvážně" nazývá Tlustého "vířivkou" 

A mezitím "zainteresované" sdělovací prostředky už znovu připravují "vhodného" kandidáta.

Pane Streite,budete ho zase nadšeně volit, abyste si mohl za rok, za dva, odvážně kopnout?

A tak v pravidelném cyklu pořád dokola v té naší "krásné malé české kotlině".

0 0
možnosti
M

mammamia

23. 9. 2008 11:50
Re: Pojďme si kopnout do Topolánka, teď už je to "in".

topolanek vypadal 100x lepe nez paroubek, nikdo ho moc neznal, nic moc se o nem nevedelo.................

samotni clenove ods byli nadseni, nez do roka a do dne litovali................

jestli jste vsechno tohle o nem vedel, mel jste se podelit drive a ne az s krizkem po funuse............

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 9. 2008 11:37
No jo

Nemluví však Klaus v současnosti o vyprázdněné politice úmyslně? Aby připoměl "vyprázdněného" Topola?  Nezapomeňte, že Kroupova reportáž začíná snahou bývalého věrného poradce expremiéra Klause o nahrávky. Tajné nahrávky premiéra. S podlou (řekl bych vlastovskou) snahou o vyprovokování. Tedy začíná snahou zdiskreditovat Topolánka. Když se napodařilo přímo, byla zdiskreditována alespoň "Topolánkova" ODS.  Díky vyprázdnění politiky (já se ptám kým byla před desetiletím vyprázdněna).  Proč nebyla snaha kompromitující materiály uplatnit i mimo ODS? Snaha, která by byla naprosto logická?

Proč ty dotazy: abych se mohl zeptat autora blogu, zda uvážil, jestli nenaletěl teď. Cílené kampani. Kampani ne tak proti Topolánkovi, jako kampani za velkou koalici (ve které se tak krásně a bez kontroly vládne).

0 0
možnosti
NB

j@ck

23. 9. 2008 11:41
Re: No jo

Osobne bych se ani moc nedivil, kdyby za celou tou ceskou politickou spinou stal kmotr Klaus. Na kazdeho je v mediich neustale vyhrabavana ruzna spina, pomalu, systematicky a ucelove vypoustena a dobre davkovana, jen na naseho pana "profesora" nic. Az je mi to podezrele. Proc se nikdo nehrabe v tom, zac a proc mu byla udelena profesoru atd? Jsem inklinovan verit tomu, ze se skutecne jedna o agenta KGB Putinova stylu, ktery dokonale manipuluje celou ceskou politiku.

0 0
možnosti
NB

j@ck

23. 9. 2008 10:59
-

To mate na mysli tu diskuzi na prime, jak ten hulvatsky moderator pana premiera neustale v puli vety prerusoval a nenechal jej dokoncit ani jedinou myslenku? Za to by jej meli z te televize vyhodit. :-)

0 0
možnosti
M

mammamia

23. 9. 2008 11:06
Re: -

kdo to byl? moravec?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...