Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

J38i82ř21í 39E30u28l58e36r

24. 4. 2013 13:08

Já bych to tak kriticky neposuzoval. Špičkovým umělcům se tolerují snad všechny zlozvyky a u spousty vrcholných politiků je tomu podobně. Někdo vytýká Zemanovi, že kouří kde nemá, ale že Churchillovi trčel čvaňhák z pusy takřka neustále (jako Colombovi) - nad tím se nikdo nepozastavuje. Že byl Havel pěkný ochmelka se přece taky ví velmi dlouho, ale v případě Havlíčka-Havla se o tom na veřejnosti mlčelo. Proč tedy Zemanovi vytýkat, že kouří a občas si cvakne? Stejně se to s tím jeho pitím hodně přehání.

3 3
možnosti

M82í92l72a 16Š22u49l57a

25. 4. 2013 8:02

.. mimo toto téma .. vrátím se k minulé poznámce z minulé diskuze .. už jste asi dlouho v důchodu? .. :-)

1 0
možnosti
Foto

P23e65t53r 38H28a73h86n

24. 4. 2013 12:53

Křupan halasí, jak bude odvádět třetinu platu na státní dluh. Křupan sice nemusí utrácet vůbec žádné vlastní peníze, protože-co by si za ně kupoval? Všechno mu koupíme my. Tak mu koupíme taky detektor na chlast, ale docela mi vadí, že opilý nesmí za volant, nesmí se chlastat v pracovní době a tak, ale Křupan může chlastat celodenně, protože prezident s absťákem, to by asi byla radost.  Ono je ale úplně jedno, jestli lže a káže bludy střízlivej a nebo nalitej. Křupani si ho zvolili a bohužel ho nadělili i nám.

A že nás ještě od něho čekají věci...a tak držím pěsti Karlovi při jeho přestřelkách s křupanem, který ho špinil celou kampaň (pochopitelně lživě) a nikdy mu neodpustí, že se mu postavil (Karel Křupanovi-nepodezírám křupana z erekce).

4 4
možnosti
JE

J58i90ř10í 20E67u31l32e32r

24. 4. 2013 17:20

Křupanství je, pane Hahne, nazývat křupanem prezidenta (navíc řádně zvoleného veřejným hlasováním), byť by se někomu nezamlouval. Jde samozřejmě o určitou etiku projevu, což je, zdá se, pro někoho neznámý pojem.

3 1
možnosti

M73í42l57a 55Š42u35l10a

24. 4. 2013 12:22

.. tak podívejte se Dušane, vy se na to díváte z pohledu člověka, kterému mimo trvalé buzerace stran úřadů, masa z mršin, plísně, posypové soli a jedu na krasy, nic nehrozí ..:-)

.. to našemu milému a charakternímu panu prezidentovi hrozí těch nebezpečí mnohem více .. jako byste nevěděl, že Václav Klaus není žádný Santa Klaus, ale jak jeho četní odpůrci správně říkají, Satan Klaus .. když tedy musel opustit to teplé místečko odkud řídil všechny ty loupeže století, zpochybňoval světové klimatické vědce a neslušně vyplazoval jazyk na orgány všeobjímající Evropské Uhnie, tak je docela pravděpodobné, že ten bigotní katolík Hájek, co není z opice a ten chuligán a mánička Jakl rozmisťovali po Hradě nástražná zařízení, vtipně umístěná třeba v papiňáku, nebo nějaké staré čínské váze z období Ming .. no, v té asi ne, tu už před ním ukradl někdo jiný .. 

. tak vy si myslíte, že je to kvůli zálibě pana prezidenta Miloše Zlatoústého ve sběru (tedy v zálibě, nikoli ve sběrných surovinách) kvalitní domácí samohonky .. Becherovku už nepije, protože se pohádal s jejím majitelem, t.č. ministrem za hranicema Karlem Číro Spáčem a přeci ho nebude ještě finančně podporovat .. no né?...

.. ono těch nebezpečí na něj číhá mnoho, třeba ta jeho tisková hlásná trouba je docela fešná roštěnka, no kterej chlap v jeho letech by nepodlehl .. ne že by se snad od ní nějak tentononc, to ne, ale víte co dokáže žárlivá manželka? .. i bombu by nakladla, či metanol do lahvičky přilila .. 

takže je to jen správné, že naše ministerstvo Bystrozrakosti investovalo do jeho ochrany takové peníze, přeci bychom o něj nechtěli přijít, vždyť nás dovede do tvrdého jádra EU a do pěti let budeme platit světovou měnou Eurem .. akorát budeme už ti poslední, ostatní se vrátí k těm svým, národním měnám ..

.. a karma jako vždy R^

7 2
možnosti
Foto

Málem jste mě tím Zemanem rozplakal. Tak jsem si dal párek ze chcíplého koně a baltské soli (možná i nějaká krysa tam byla) s plesnivým chlebem, abych se nemusel před chudákem Zemanem stydět, že on musí kouřit partyzánky a zapíjí to Drakem, co mu nastražili Hájek s Jaklem ;-D

Ale jinak s Vámi nesouhlasím. Kdybych přišel o Zemana, snadno bych se s tím smířil, pokud by jej ovšem nevystřídal jiný mstivý a vlastizrádný dědek, jenž by nás před eurem taky nezachraňoval Rv

Vám děkuji a jdu na fotbal R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...