Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hank Moody

20. 11. 2008 12:43
Topolanek to sdelil

celkem jasne (viz dnesni idnes.cz a tyden.cz): "Bud Lisabon (a Evropska unie) nebo Moskva". Ta nutnost volby je jednoznacna.

Stary StB praskac Rek a Mrazkuv bily kun (Venousek, Profa) v jednom - Klaus - samozrejme voli Moskvu. Nesmime mu to dovolit.

0 0
možnosti

Streit

20. 11. 2008 13:42
Re: Topolanek to sdelil

Čověče nešťastná, vždyť se vždycky ta mnichovská lobby dokázala s Moskvou domluvit (viz Sarkozy-Medveděv).

Ono je třeba brát v potaz jak Rusko, tak USA, ale i Čínu a Indii, vůči nimž se EU studenoválečnicky vymezuje.

0 0
možnosti

MacX

20. 11. 2008 12:34
O tom generování elektorátu

To, co píšete, o generování voličstva, o tvorbě voličských nálad, atd., to platilo tak počátkem 90. let, kdy lidé nevěděli, kudy kam. A tak se upnuli na vizi, která jim byla nejasertivnějí prezentována - na Léčbu Klausem  O deset let později už lidé věděli víc, a tak musel jít Klaus z vedení strany, protože už lidi utvářet neuměl. A, popravdě řečeno, o nikom takovém nevím, kdo by byl dnes lidem schopen namluvit, že chtějí něco, co jnechtějí. Takže nevím, proč očerňujete zrovna Topola, že tohle neumí. Nebo vy snad někoho takového s vizí a charismatem znáte? Sem s ním...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...