Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Quantum daemon

20. 11. 2009 14:39
pane Streite

vy sám patříte k té prázdnější, monotematičtější a méně zajímavě polovině blogerů. Krom neustálého psaní o politice nemáte komu co sdělit a zřejmě se domníváte, že čím expresivnější výrazy budete používat, tím větší váhu svým názorům dodáte. Je to právě naopak.

0 0
možnosti

Šahrazád

20. 11. 2009 14:02
Pane Streite, bohužel stylisticky je váš blog neobratný :-(

0 0
možnosti

taras

19. 11. 2009 12:40
Zbytečné rozčilování:

Všichni komentátoři Poláčkova článku dělají jednu zásadní chybu: je to literárně pojatý text, vyprávění (viz dvě příhody ze života novináře), fejetonové blbnutí. Takže ty poznámky o blogerech nelze brát příliš vážně. Čílit se nad Poláčkovou drzostí, se kterou uráží pracující blogerský lid, to je zcela zbytečné a podařilo se to i vám, pane Streite.

(Pokud jiný komentátor dospěl ke stejnému závěru, tak se omlouvám, nečetl jsem.)

0 0
možnosti

Klara L

19. 11. 2009 14:52
Re: Zbytečné rozčilování:

R^

0 0
možnosti

molok

19. 11. 2009 9:42
Blogy čtu jen občas, ale mám takový dojem

že to, co má největší karmu a čtenost, muselo být vždycky předtím v "zaujalo nás". Vzhledem k tomu, že se valí přes sebe stovky článků denně, většina lidí si přečte právě jen to, co je na první stránce Idnes, tedy především největší karma, zaujalo nás apod. Z toho bych implikoval to, že úroveň blogů a toho co, čte obyčejný náhodný čtenář je dáno především tím, kdo vybírá "zajímavé" články na hlavní stránku. Pokud se nepletu jsou to admini. Bohužel musím říct, že točí dokola neustále ty samé politické maniaky bez špetky nadhledu a odstupu od politiky a pak to tak taky vypadá. Co se týče apolitických blogerů, mezi nimi se najdou světlé vyjímky se zajímavými články ...

0 0
možnosti

E-yes

19. 11. 2009 1:47
Pravdu

má Tomáš Poláček, byt je k bloggerům velmi shovívavý. Úroven většiny z vás je tristní. Bohužel to nespraví ani ty čestné výjimky.

Ale ti zapšklí a extremističtí političtí "komentátoři" typu Polanecký, Kříž, Prokop, Streit - to je absolutní zoufalství. :-P

Žádnej novinář tak jako vy v seriozním deníku či serveru psát jednoduše nemůže, protože by se totálně profesně znemožnil a už by si ani neškrt. Blogger - amatér si to může dovolit. Je sice krásné, že vám díky možnostem internetu narostlo sebevědomí do bezoblačných výšin, ale žurnalisté z vás nikdy nebudou.

0 0
možnosti

Bucharovic

18. 11. 2009 18:33
Dobrý večer pane kolego

Myslím, že jste to napsal rozumně a korektně. Sám jsem tak trochu reagoval na článek pana Poláčka a také jsem si trochu zapolemizoval na téma ,,karma" -. možná jste četl -

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/110639/Jo-tak-Vy-nepisete-pro-karmu-Tak-to-dovolte-abych-se-zasmal.html#t2

 

Myslím, že Vašemu dnešnímu článku není co vytknoutR^ V.Kroupa

0 0
možnosti

praveverka

18. 11. 2009 18:54
Re: Dobrý večer pane kolego

Gratuluju ke knížce pane Kroupo. Bohužel jsem neměl poslení týdny moc času, abych tady veverčil. Takže ještě jednou gratuluju.

0 0
možnosti

praveverka

18. 11. 2009 17:17
VIP a výběry jdou proti zdravé konkurenci-blábolíte!

1. Copak jste nikdy neslyšel slovo "odměnování"? Když vás pochválí učitel za pěkně napsaný úkol, tak se cítíte špatně?

2. Co je na tom špatného, když umístí občasného blogera do výběru? Bohužel všichni nemají takové "štěstí" jako Vy a nemůžou sedět celý den u počítače.

3. Proč kritizujete mladý lidi za jejich hrubky? Proč nezačnete nejdřív u sebe?

0 0
možnosti

Streit

18. 11. 2009 17:56
Re: VIP a výběry jdou proti zdravé konkurenci-blábolíte!

ad 1) Já nepíšu pro adminy, ale pro čtenáře. Nechápu to jako domácí úkol. Vzhledem ke svému a jejich věku mohu těžko adminy považovat za učitele s lízátkem.

ad 2) Nejde o „štěstí“. Každý svého štěstí strůjcem. Nejlépe je zaměstnávat sám sebe a organizovat si čas dle potřeby.

ad 3) Mohl byste mě upozornit na hrubku? Překlepy a drobné chyby připouštím.Víte, blogeři nemají korektory. Jo, a neupozorňujte mě na to, že nepíšu za řadovými číslovkami tečku, ale pravou závorku. Ono totiž nejde o řadovou číslovku, kde zásadně tečky píšu, ale jde o výraz, kdy „1)“ se čte jako „zaprvé“.

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2009 11:19
v zasade bych i souhlasil.

Ovsem az na dve drobnosti. Pisete, ze psani je udel samotarskeho bezce. To jiste ano, takovy samotarsky bezec treba pobiha pousti nebo tundrou. Ale vy behate na velmi ctenem webovem prostoru, proto si nemyslim, ze jde o bez samotarskeho bezce, ale u poklus urcenym smerem spolecne s masou dalsich, kteri uzivaji toho, ze nebezi pousti ani tundrou, ale pomerne civilizovanym prostorem. Druhou poznamku mam k vami zminovanemu problemu karmy. S odstupem casu vidim tento zpusob hodnoceni za velmi problematicky.Neprijde mi uprimne, kdyz se kazdy blogger bije v prsa, ze mu na karme nezalezi. Zalezi, Sakra ze zalezi. Je to jakasi odmena, kyzeny cil. Nemalo bloggeru v diskusi argumentuje stylem " jak muzu psat blbe, kdyz jsem nikdy nemel karmu nizsi nez 25". Navic a to mluvim ze zkusenosti, vliv karmy nici nezavislost. Aniz by si to kdo uvedomoval, pise spise o tom, kde ocekava odmenu formou karmy. I vy vite, jaka temata clanku vam ji prinesou.

0 0
možnosti

lubossula

18. 11. 2009 11:20
Re: v zasade bych i souhlasil.

kdyz napisete o tom, jak bylo krasne jit do lesa s vnoucany a pritom natrefit na palouk plny hub.... Asi vas vasi priznivci prilis neoceni. Karma proste svazuje. Verte, ze nyni vim o cem mluvim.

0 0
možnosti

Limburger

18. 11. 2009 11:13
Nádherný text

Pane Streite, shrnul jste srozumitelně mnoho věcí a témat, která vnímám úplně stejně, jako Vy. Děkuji, v podstatě jste to napsal i za mně. Je pravda, že vůči Poláčkovi jsem jen mlčel a tiše se usmíval, vůči reakci od Terezy Böhmové jsem byl pozitivně nakloněn a vyjádřil jí to v diskusi. Vy jste to celé brilantním způsobem uvedl na pravou míru. R^ Zdraví Richard L.

0 0
možnosti

Streit

18. 11. 2009 11:27
Re: Nádherný text

Díky R^

0 0
možnosti

oldiess

18. 11. 2009 10:53
bloger

Básnička pěkná, článek taky byť už bych měl drobný výhrady, tak aspoň jedna k vašemu překvapivě nerozhodnýmu závěru;-D Tady či pro nás jste bloger a hotovo!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...