Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F1

Fikus 1

4. 7. 2012 5:33
Pospíšila nikdo neglorifikuje

ale jenom lidi podporují změny, které na státním zastupitelství dělal a které jednoznačně měnily věci k lepšímu. Proto se taky mafie postarala o jeho vyhození. Proto taky ta vlna odporu, zasahovaní vlády za účelem sabotáže ozdravného procesu v justici je tady evidentní. Není přece těžké vidět kde je sever. Což dokazuje dnešní prohlášení nového ministra spravdlnosti, které potvrzuje, že Bradáčovou, kterou tímto rovněž neglorifikuju, jmenovat nehodlá. Údajně prý nehodlá podléhat mediálnímu tlaku. :-) Vždy mně fascinuje jaký blábol si korupčníci vymyslí jen aby ospravedlnili svoje kroky. to co se děje tady je přímé ovlivňování justice a snaha zabránit obnově její nezávisloti. Jistě je možná si pravdu nepřipustit a akceptovat různá vysvětlení kterými nás účelově zásobují politické strany, či jejich hlásné trouby. Přistoupíme-li na to, tak sami spláčeme na výdělkem.

0 0
možnosti
F1

Fikus 1

4. 7. 2012 5:36
Re: Pospíšila nikdo neglorifikuje

A ještě k tomu mediálnímu tlaku. Což je opravdu úsměvný argument. V demokracii je zásadní svoboda tisku proto, aby když státní struktury začnou selhávat, tak to mají být média, které to pranýřují a vytváří ten tlak. Takže to není nic špatného, naopak , je to to co je zapotřebí. Kdo jiný má tlačit na aměny když zkorumpovaná vláda, justice a policie nic řešit nehodnlají a žádný tlak k nápravě nevyvíjí.

0 0
možnosti
PN

antitopolanek

30. 6. 2012 8:58
Já mám Topolánka rád

V

0 0
možnosti
B

BobSenklar

29. 6. 2012 21:29
Kalousek zcela určitě

potřeboval aféru, která by překryla Parkanovou. Pak se postavil do role seriózního politika a uděloval knížecí rady. Nicméně situace se otočila a máme další aféru, volání. Tady zase žádá vysvětlení Nečas. Je vidět, že pánové nejsou žádnými stratégy ani pořádnými mafiány, ale pouhými zloději. A panika zatemňuje mysl, snad naštěstí pro nás. :-)

0 0
možnosti
C

carolusI

29. 6. 2012 19:24
Asi nejpřesnější odhad

Gauneři ztrácejí rozvahu a začínají se rvát mezi sebou. Jak to skončí si netroufám odhadnout, ale je šance, že občanům konečně dojde trpělivost a udělají pořádek.

2 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 21:09
Re: Asi nejpřesnější odhad

Doufejme R^

0 0
možnosti
V

VašekIV

29. 6. 2012 17:27
Pěkný příspěvek,

Dofám, že N a K nakrkli (všímáte si jak jsem slušnej?) víc než občany, orgány činné v trestném řízení, a že se začnou vytahovat ze šuplíků i Sobotkové, Mertlíkové , Topolánci... Jinak to srovnání s Karlem moc nesedí. Znám ho. Je to velice slušný člověk. Pospíšil je dle mého mínění Padouch. ;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 21:11
Re: Pěkný příspěvek,

Možná jsem se nechal strhnout tou historickou asociací. Věřím Vám. Zase jsem o něco chytřejší :-)R^

0 0
možnosti
ZT

juhola

29. 6. 2012 14:30
Poprvé jsi jako jeden z nejjemnějších bloogerů trochu hrubý,

ale dokážu to, Dušane, odpustit. Ještě nikdy jsi totiž na jednom místě nepoužil tolikrát slovo blbec, blb nebo idiot, jak tady, ale máš pravdu, a chápu tvé rozhořčení nad tím, co se děje. Vím, že u piva bys možná použil výrazů ještě silnějších, to by však nic neměnilo na hodně přesném popisu situace, která tě tolik rozzlobuje stejně jako mnohé nás.  Kéž se tvá slova dostanou tam, kde by je měli vyslechnout a zařídit se podle nich!

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 15:10
Re: Poprvé jsi jako jeden z nejjemnějších bloogerů trochu hrubý,

Každý čtenář dává smysl mým článkům. Dík R^

0 0
možnosti
D

Draggo

29. 6. 2012 14:30
ja bych jen nerad,

aby ta tehotna doba porodila zase Kalouska v jine vladnouci strane. :-P

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 15:12
Re: ja bych jen nerad,

Dobré na změnách poměrů je to, že vždycky chvíli trvá, než se poměry fixují do nějaké zvrácenosti, která se tváří normálně. :-)

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

29. 6. 2012 14:25
je to souboj mafií

a hned několika současně. Pospíšil patří do Jurečkovy party. Podobně jako Rampula s Grygárkem do Langerovy. Mečl nahlédl do citlivých spisů a další parta má materiál k vydírání ostatních. Pospíšilovi hrozí obvinění kvůli kauze Vindava. Ve veřejných rozpočtech je méně peněz a kmotři se perou, to je celé.

Teď jde o to, nesežrat jim to divadlo. Z hlediska zločinnosti dnes už není rozdílu mezi KSČ a jejímy následovníky (ODS, ČSSD, TOP09,...)

2 0
možnosti
O

oskarxy

29. 6. 2012 14:31
Re: je to souboj mafií

to je moc pozitivni. Oni se ti kmotři (i když to je špatný výraz jelikož mafianski kmotři se muselí třást že je někdo i s rodinou vystřílí a neměli dlouhy život - tito se bát ničeho nemusí) sice možná mezi sebou perou, jelikož ačkoliv se snaží víc a víc dojit občany, už víc asi nevydojí i kdyby dali daně na 100% - ale ten jejich boj je jen takový symbolický, asi jako mezi opočími tlupami - hodně křiku, ale nakonec si neublíží. Nejsou tak blbí a vědí že musí současný systém zachovat a když dojde na skutečné ohrožení systému vždy se nakonec nějak dohodnou - někdo si pohorší, někdo přilepší, ale pro nás, pro občany, se toho moc nezmění

0 0
možnosti
O

oskarxy

29. 6. 2012 14:23
pane Streite

Jste můj oblíbený blogger a vždy je můj překryv názorů s Vašími články dost vysoký. Ale v poslední době prostě nemohu sdílet Váš optimizmus že se to současným mocipánům začíná hroutit. Podle mého top vždy nějako ustojí, jako vždycky a půjde se dál - tedy až do totálního zhroucení současneho systému. Nevidím naši budoucnost růžově, spíše naopak - čím více se bude systém hrouti tím zuřivěji se bude krást, až budeme rýt držakama v zemi jěště před tím krachem. A co bude pak nechci ani domýšlet.

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 15:20
Re: pane Streite

Víte, říká se tomu bifurkační bod. Složitý systém, kde se latentně akumulovaly příčiny, se může zhroutit na jednu (Vaši) či druhou (mou) stranu. Pro všechny by bylo lepší, kdyby se mé naděje naplnily. Oni to jsou diletanti a teče jim do bot. A záleží i na nás. Sportovec, který si nevěří, prohraje ;-)

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 6. 2012 14:13
právě že tak,a to je Kalouskova největší chyba

Neboli, už nyní se ukazuje že ti kteří byli dříve vyhozeni, mají větší šanci získat zpět důvěru občanů.,než ti kteří se budou držet vlády zuby nehty a zkopávat ty ostatní. Véčkaři už nyní žádají důvěru občanů potom co byli vyhozeni z vlády (a John obhájit post předsedy strany),  Pospíšil už je nyní veřejností vnímán jako oběť-a má velkou šanci bodovat v krajských volbách. Takže, jestliže  Kalousek nyní přenśší všechnu vinu na Nečase a ODS a i jich se jednou zbaví-    má dost velkou šanci že se to pak "odnese sám a jeho TOpka jako poslední. Jak už to napsal Cimrman "Bratříček  si bude vesele popelářit, a já to pak s celým majetkem odskáču za celou rodinu"..Jako by už Kalousek zapomněl, že svou současnou pozici získal tak že stačil včas odejít z KDUČSL .

Ale bohužel je tu ještě jedna varianta-totiž totalita. Až bude Kalousek jediný diktátor nad všemi stranami, policií, armádou soudy úřady i občany, tak pak už se o vládu nebude muset s nikým dělit...

2 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2012 15:23
Re: právě že tak,a to je Kalouskova největší chyba

Druhou variantu pokládám - aspoň v osobě provařeného šejdíře Kalouska - za nanejvýš nepravděpodobnou.

V prvním odstavci je logické jádro R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...