Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vava

24. 3. 2010 20:55
Chci se zastat pana Kocába

Když jsem se nad sebou zamyslil, nebyl jsem si jist, zda bych tu jeho funkci za jeho prachy nevzal. Odpovědnost menší a jenom bonusy větší než třeba prodavačka, výlety do exotiky, slušné odstupné..... Zamyslete se nad sebou.

0 0
možnosti

Streit

24. 3. 2010 21:08
Re: Chci se zastat pana Kocába

Já bych to nevzal v žádném případě.

Ostatně je to funkce zbytečná.

0 0
možnosti

robert tugan

24. 3. 2010 19:25
Velmi ostra, ale vystizna charakteristika

pan Kocaba. Ziji jiz 10 let v USA, jsem mladsi generace - ale musim vam dat za pravdu. Sleduji politiku v CR jen z povzdali, jako konicka. Nekdy me vsak prepada hruza, protoze kazdy sice nadava na Ameriku, ale to co si dovoli v CR politici by zde neproslo ani starostovi nekde v zapadakove (!!). Kteri cs. politici vlastne pro republiku znamenaji budoucnost? Vite o nejakych? Doufam, ze nekdy o tom napisete. Maly dotaz - myslite si, ze i autori blogu maji vliv na politiku v CR? Vsiml jsem si dnes, ze pan Paroubek citoval vaseho kolegu pana Krize (!!). Stalo by za to, aby si i nekdo vsiml vaseho psani! Hodne zdaru, preje

Robert Tugan,   Los Gatos   CA     robert.tugan@yahoo.com

0 0
možnosti

Streit

24. 3. 2010 21:22
Re: Velmi ostra, ale vystizna charakteristika

Jeden bloger má na politiku malý vliv, je to však individuální. Přece jen drobně ovlivňujeme aspoň své čtenáře. Nepochybuji, že politici mají výběry z tisku i z blogů, takže jako zpětná vazba to není úplně marné. Je to vidět i na případu kolegy Kříže, který tak rozčertil - k mé radosti - Paroubka. Je poznat, že velké strany zde mají placené diskutéry, takže je to velice zajímá. Navíc nás také některé "přetiskují", mě euportal, eportal, česká média, kde přibývají další tisíce čtenářů.

Pokud se týká politiků, věřil jsem mladým ze Strany svobodných občanů. Zde píše jejich místopředseda pan Matějka. Jenže v té džungli, kde je třeba se prosadit mediálně, mají zatím malou šanci i zkušenosti. Volil jsem je do EU a neprošli.

Já nepatřím do žádného hlavního proudu a tím je daná moje situace. Dělám to z čirého altruismu ;-)  I když si nemohu stěžovat, čas od času mi něco celostátní noviny přetisknou.

Zdravím do USA.

0 0
možnosti

MORAK

24. 3. 2010 18:33
Kocáb je pokrytec a lhář

Typický havloid. [>-]

0 0
možnosti

Streit

24. 3. 2010 21:22
Re: Kocáb je pokrytec a lhář

R^

0 0
možnosti

rojack

24. 3. 2010 17:06
A kdo je větší destabilizátor a karierista?

Kocáb či Zelení (Bursík, Liška a Žak)?

0 0
možnosti

Streit

24. 3. 2010 21:22
Re: A kdo je větší destabilizátor a karierista?

Jedna banda.

0 0
možnosti

BoboHml

24. 3. 2010 16:31
.

R^

0 0
možnosti

pěnice

24. 3. 2010 16:29
Myslím,že jste vyjádřil to,

co si myslí spousta lidí.Ten člověk nemá stud.Zato mu nechybí vysoké mínění o sobě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...