Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velice mi to připomíná slavný výrok Balouna ze Švejka. Takového blogaře nemusím.

1 0
možnosti

J13a75n 28R56e31r37a33b51e27k

16. 2. 2013 17:45

Fanatismus je špatný v každé podobě. Přijde mi, že to co kritizujete u ostatních předvádíte sám.

3 2
možnosti

Já Vám pane Streite opravdu, ale opravdu, velmi a velmi děkuju - vždycky, když mne přepadne pochybnost nad tím, že jsem v druhém kole voleb šel, tak trošku proti své vůli volit pana Schwarzenberga, tak si prohlédnu Váš aktuální článek a jsem zase přesvědčen, že, ačkoliv ne ideálního kandidáta mého srdce, jsem volil správně a minimálně nejsem v kolonce volič Miloše Zemana s Vámi, panem Šulou a podobnými "spoluobčany". Vážně díkyEURv

4 3
možnosti
Foto

S tím RvEURv souhlasím.

[>-]

1 2
možnosti

M40í15l71a 86Š69u73l18a

16. 2. 2013 14:00

.. tato karma patří pro zítřejší den R^ .. tak ještě hodně sil, odolný žaludek, hluboký dech, jasnou mysl a neutuchající vůli dosáhnout něčeho lepšího :-) .. 

.. a hlavně to bude zítra chtít kvalitní pití a nepřehnat to ;-D .. 

.. všechno nejlepší, Dušane :-) ..V

2 3
možnosti
Foto

Děkuji srdečně ;-) (zase jste mě mile překvapil) R^

Ale srdíčko Vám nepošlu, aby si to někdo nevyložil, že jsem zralý na pozitivní diskriminaci ;-D

0 1
možnosti

trochu ostřejší článek, ale s myšlenkou zcela souhlasím. fíkový knížecí list zakrývá - jak už velí tradice - no, co asi??? Kalouska a spol. Hrobaře pravice v českých zemích.

kARMA R^

4 7
možnosti

To jsou zase výlevy a nálepkování. Tak agresivně škatulkovali a soudili komunisti v padesátých letech. Ale marně plivete síru - Klaus stejně odejde a ještě k tomu s nálepkou padoucha.

10 7
možnosti
Foto

Kolik máte roků, že o padesátých letech píšete takové blbosti? 8-o

2 7
možnosti

Pane lžinenávistníku Streite, co do toho pletete Kalouska?! Nebýt jeho, tak Klaus nebyl ani v první volbě ani v druhé volbě zvolen! V první volbě by těch pár hlasů, které Kalousek podloudně odvedl ke Klausovi získal Jan Sokol. A ten by byl asi tak o 10 000% lepší prezident než lžinenávistník Klaus. A ve druhé volbě by ti lidovci, které Kalousek natlačil ke Klausovi, nejspíš volili Švejnara, který by byl alespoň slušnější, než Klaus. Takže se hoďte rybám vy sám i s Klausem a to kdekoliv, pokud možno po proudu ode mě.  ;-DRv

14 9
možnosti
Foto

A nenosil ten váš opovrhovaný Kalousek triko se Švarcnberkem?8-o

Nedělá váš favorit Švarcnberk křoví Kalouskovi, Drábkovi a jiným šíbrům TOP 09? Není předsedou této strany? Jak to jde s Havlovou pravdou a láskou dohromady?8-oRv

9 16
možnosti

Klausiáni opět v defenzivě. Leč kde nic není,ani smrt nebere!

Ne nadarmo se říká: zabalit do deky a hodit do řeky.;-)

10 6
možnosti

P23e62t76r 24B37e59r79k97a

15. 2. 2013 13:51

děkuji za informaci o akci, rád se jí zúčastním, Klaus je zmetek R^

22 21
možnosti
Foto

Mezi Klausem zmetkem a "nezmetkem" to je plichta 8:8 neboli 50:50. To je pro Klause moc hezký výsledek.

13 10
možnosti

Které láskopravdaře myslíte? Ty, co si lásky a pravdy váži, cti a podle toho žijí, nebo láskopravdaře, co o lásce a pravdě jen žvaní, jako V Klaus.;-D

23 12
možnosti

Ano, pravdoláskař je prý také pan kníže...proč? Protože byl kancléř za Havla, chvíli se Zelenými, pak s Kalouskem, mlčí ke všem levárnám vlády TOP a ODS, přičemž maximálně podotkne v interview pro čt24, že "politika je handl"? Dovedete si představit, že by TGM řekl: Politika je handl? Co to má společného s pravdou a láskou? Možná miluje dobré jídlo, pití, motýlky..a hezké holky. :-)

13 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...