Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

6. 9. 2008 15:40
Je nas vice, pane autore

Vice lidi dostava koprivku ze slov gender, gender studies atd. Doufejme, ze jednou stejne jako slova perejstrojka ci chorzrascot se tato slova vytrati...;-D

0 0
možnosti
I

ignorantka

5. 9. 2008 0:42
jste si jisty, ze spravne rozumite

pojmu 'gender identity'? nechcete si to nastudovat, nez o tom napisete? a dokonce se najdou i pritakavaci vasich nesmyslu. - nechte se vycpat do muzea jako dinosauri prezitek.

0 0
možnosti
K

kion1

5. 9. 2008 21:29
Re: jste si jisty, ze spravne rozumite

Ty mně taky (Y)

0 0
možnosti
T

tromi

4. 9. 2008 19:41
karma

R^

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 9. 2008 16:00
To chce klid,

pane Streite. I ten genderismus jednou zajde na úbytě, jako ten slavný komunismus. Sice přitom opět zařve pár milionů lidí, ale co, lidstvo to přežije. I když je možné, že už tu nebudou Evropané a západní civilizace jako taková. A protože jak jistě víte, revoluce požírá své vlastní děti, dojde i na femini, homíky, gendery apod. (to už vítězní islamisté zařídí), takže Evropa bude očištěna od podobných multikulti vyžírků.

0 0
možnosti
D

Dřevokocour

4. 9. 2008 16:53
Re: To chce klid,

Tak kromě Andyho Warhola mě nenapadá nikdo, kdo by zařval kvůli "genderismu":-)

0 0
možnosti
J

jaryn

4. 9. 2008 15:34
na zvracení

Novodobá šílenství typu genderů, multi-kulti, pozitivních diskriminací apod. zcela jasně ukazují na skryté, leč nezadržitelné a sílící převracení evropské civilizace k totalitě. Opět velkohubé ideje, opět jsou slyšet nezvaní pseudoochránci a pseudobojovníci za univerzální spravedlnost a rovnost... Soudnost se vytrácí, nahrazována hesly ve jménu už konečně těch nejsvětlejších zítřků. :-©:-©:-©:-©:-©:-© 

0 0
možnosti
D

Dřevokocour

4. 9. 2008 15:10
Mně taky ne

Neboť vím, co to gender je, o indický hudební nástroj tedy rozhodně nejde. A věty "Takže gender má iracionálně skrývat rozdíly mezi pohlavími. Nebudu se

tady zabývat feminismem. Ale takové pojetí vyhovuje jak feministkám,

tak transsexuálům a vůbec lidem s poruchami sexuální orientace." dokazují, že píšete o něčem, o čem houby víte. Která feministka se snaží skrývat, že kluci mají penis a holky vagínu? Příště trochu přemýšlejte, pane šovinisto.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

4. 9. 2008 15:45
Re: Mně taky ne

feministky se to nesnaží skrývat, ale tvrdit, že na tom nezáleží, a že rozdíly mezi pohlavími vůbec neexistují

0 0
možnosti
T

tojefuk

4. 9. 2008 15:03
Mě ne...

Mě nenaskakuje, možná proto, že vím, o co doopravdy jde. ;-D ;-D ;-D

Jen škoda, že zde nezaznělo slovíčko šovinista...

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

4. 9. 2008 13:56
Kopřivka.

Dobrý den.

Také dostávám kopřivku při některých slovech, jako je gender, feminizmus,kvóty a pod. Ale to bychom byli celí obsypaní a léky na tuto nemoc nejsou. Je to civilizační choroba a není z ní utěku. Nejlépší lék, je jít svou vlastní cestou a neposlouchat ony "žvanílky"

Hezký den.

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 9. 2008 16:08
Re: Kopřivka.

V tom případě se vyhýbejte jak čert kříži blogu pí. Tydli, neb následná resistutace by se už nemusela povést.

0 0
možnosti
JN

Agent-přisluhovač

4. 9. 2008 13:13
Samičky na vejcích

Ta samička na vejcích není zrovna ideální příklad, u spousty druhů se v sezení na vejcích střídají oba partneři, někdy i výhradně samec http://cs.wikipedia.org/wiki/Kasu%C3%A1r_p%C5%99ilbov%C3%BD . :-)

Jinak, jak myslíte že bude dlouho trvat než se ze slova gender stane nadávka? Jako se to děje se slovy feministka, indočech (vymyšlené dle vzoru afroameričan)...

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 9. 2008 13:30
Re: Samičky na vejcích

Byla to jen metafora. V každém případě samečci vajíčka nesnášejí. ;-)

Vy ještě nepovažujete gender za nadávku? ;-)

0 0
možnosti
OK

Obcasnykomentator

4. 9. 2008 12:45
Gender

"Gender je indický hudební nástroj a nevím, která „chytrá" hlava si toto slovo vypůjčila..."

Pane, snad nemůžete být tak hloupý, abyste náhodou stejně psané slovo z úplně jiných jazyků dával do souvislosti? Kdybyste párkrát klikl pro informaci, zjistil byste původ v latinském "genus".

Takto jste hned na začátku za hlupáka. Devalvujete tak svou další snahu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...