Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37i83ř52í 24B25o40b13e60k

1. 6. 2013 15:31

Tentokrát souhlas, objektivně zhodnocenoR^

Rozsudek 10 let je šílenství, chápal bych nějaký nižší trest, konec konců ho zabil, ale tady se zase česká justice vyznamenala...

11 0
možnosti

je mi jedno, kdo mi vleze na pozemek za účelem krádeže - všichni dostanou kovovej pozdrav

10 1
možnosti

Ja sem rad za takovy rozsudek a vice takovych rozhodovani ceskych soudu . Na jednu stranu chudak chlap ,je mi ho strasne lito ,ale doufam  ,ze jednou jemu i dalsim ceskym obetem takovych pseudosoucovskych rozhodnuti se spolecnost omluvi a odskodni je za to . A ted k veci . Pro cesky stat neni nic lepsiho ,nez cim dal vice lidi cim dal vic nasranych . Asi nebudu prehanet ,ze drtiva vetsina naroda ma ciganu cim dal dost . Nema smysl ted patrat ,jestli to jak soudci rozhoduji je z jejich hlavy ,nebo to maji prikazane z hora , ale pro spolecnou vec je to to nejlepsi co muze byt.  Soudci tzv. pata kolona jsou nas verny spojenec mozna ani netusi ,ze svymi rozsudky pripravuji pudu pro " Den pote" .

22 2
možnosti

P73e91t84r 67Š66v91e38c

31. 5. 2013 17:25

Ševče R^;-)

14 2
možnosti
Foto

Všichni, co zde perlíte moudra ani zbla neznáte ten případ. Nikdo z vás nečetl trestní spis a nevíte o jaké důkazy se soud při svém rozhodování opíral a to ani jeden z vás nezná trestní zákoník a trestní řád a přitom se k té věci vyjadřujete.  Je to nádherná ukázka, jak media ovlivňují a všichni za svatou pravdu přijímají to, co media uvedou.

8 20
možnosti
Foto

Díky za příspěvky, v článku jsem řekl vše, co jsem chtěl, tak to nebudu dále rozpitvávat. Jen zvlášť doporučím příspěvek pana Franka Krejčího, je to tak :-/

9 4
možnosti
Foto

Ja to vidim takto. Ceska vlada, jako dnes uz vsechny vlady na svete, (tedy ne vsechny..ale prece dost jich je), lezou do zadku Americe. ta s tou korektonosti zacala. Ti zakazali kourit na letadlech prvni, oni se snazi ukazat celemu svetu, jak krasne zachazenji s cernochy oni vynynalezli znamou Affirmative action, tedy pozitivni diskriminaci, jinak...zvyhodnovani mensin a to na ukor americana, pracujiciho a platiciho silene dane. Tam jsou cele generace na statni podpore a nikdy z ni neodejdou, nikdy nezacnou pracovat.

 Cesi jsou blbi, ze si tohle nechaji., Vzdyt je to pruhledne, jako ciste sklo. 10 let za strelu kusi do zlodeje? Pardon, sberatele kovu...hm, hm Cigani se ze vseho vylzou a soudci predstiraji, ze jim veri. Je jim tak lepe. Spi klidne, nemusi se bat ze jim nekdo vypali barak za opacny rozsudek, nebot bily Cech to neudela. Ani bily American.. Maji nas v hrsti,ale to nakonec vi kazdy. Jen bych nikdy neveril, ze Cech bude tak ohebny, jako naivni American. My jsme prozili komunismus, meli bychom byt vice ostraziti. Bohuzel, davy se daji ovladat vsude.

23 5
možnosti

Vyraz ovladat je trochu siroky. Ovladat propadandou sirenou sdelovacimi prostredky, ovladat prostou hrubou silou, ci vhodnou kombinaci. Ne vzdy to pro nas vyzni stejne.

3 2
možnosti

L15i48b87o44r 42S11y57n75e68k

31. 5. 2013 14:42

Přátelé, blíží se doba, kdy si cikánská rodina zazvonní u dveří a řekne si o televizi a pokud ji nedostane, vězte, že za tento obludný čin a projev lakomosti si půjdeme sednout. Asi tak mně to tady začíná připadat.

22 5
možnosti
Foto

a zduvodni to u soudu, ze prisli televizi opravit, ne ukrast. Museli ji odnest do sveho televizniho strediska. A souce jim uveri. ...ach jo.

19 5
možnosti

O tomto případu  také nemám podrobnější informace, pouze jsem četl, že dotyčný mířil směrem dolů a zabitý se prý neočekávaně sehnul. O tom, že to bylo na útěku nebo dokonce v autě mám informace jen z diskuzí pod články.  Ale obávám se stejně, že pokud by dotyčný neměl zbraň, tak je dnešní diskuze o přiměřenosti, či nepřiměřenosti trestu určena už jiným lidem.  Tento případ, stejně jako "Vítkov" jsou posuzovány jako vražda, což dle i zjištěné skutečnosti takto posuzováno být nemohlo, tak Duchcov a "Patrik" pomalu jako přestupek, které pokusem (naštěstí) o vraždu bylyRv

17 2
možnosti
Foto

Deset let je hodně, to je fakt. To bývá ua vraždu. Ale tady prostě funguje takový princip trestu pro výstrahu. A není to jen v tomto případě, jakmile je do případu zatažena tato minorita, zvedá se prst zákona a tvrdě dopadá pěst soudce. Měli by mu to zmírnit na čest a odhaduji, že to bude osm.

5 6
možnosti
Foto

A čest je přípustné slovo, tak ho spelling checker nevysvítil. Ale míněno byl šest let

1 6
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...