Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

saldo

26. 9. 2009 11:18
Pane Streite,

někdy si Vaše příspěvky přečtu docela s chutí, i když nihilismus mi není vlastní. Nedá mi ale, avych se nepodivil faktu, že člověk s Vaším rozhledem a fundovaností se už dávno nepokusil do politiky vstoupit, aby pro rozkvět naší vlasti podniknul něco víc než jen blogová zveřejňování svých názorů, jejichž kadencí by byl překvapen i konstruktér Kalašnikov.

   Možná ale je to tím, že něco vskutku jiného je sednout si večer k PC a vyplodit (mnohdy dost nenávistnou) filipiku) a něco jiného veřejně se angažovat se všemi důsledky a osobní odpovědností za chod státu. Posoudit, je-li je současný premiér "chlap" nebo ne, mi nepřísluší, ale přiznám se, že bych docela rád viděl, jak byste se na jeho místě v současné nelehké době zachoval Vy.

0 0
možnosti
DS

Streit

26. 9. 2009 12:23
Re: Pane Streite,

Do jeho situace bych se nedostal, protože neumím být loutkou na špagátku.

Do politiky jsem nevstoupil ze dvou důvodů: 1) Umím se na rozdíl od jejich většiny uživit jinak. 2) Žádná strana mi úplně nevyhovuje, musel bych si založit vlastní. A stovky miliónů na zviditelnění zase nemám. Nakonec, kdybych tomu obětoval veškerou energii i peníze, přinejlepším by z toho byla okrajová malá strana. Ustálené poměry se mění jen po revolucích.

Nakonec - realismus není nihilismus. :-)

0 0
možnosti
KV

rybizek

23. 9. 2009 7:02
KUNDAHÁR! ja pro Česko jinej nazev nemam.

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

22. 9. 2009 22:10
...

Můj tip je, že rozpočet sice projde, ale v mnohem horší podobě, než je teď. A premiér se zachová "státotvorně" a zůstane... Velkých lidí pomálu, bohužel :(

0 0
možnosti
RJ

jirmisan

22. 9. 2009 13:53
naprosto výstižné

R^

0 0
možnosti
JM

Lumirel.

22. 9. 2009 13:34
To jo..

Výstižný článek.

Bohužel úspory se dotknou všech, jen ne politiků. Těm to může být vlastně jedno a dali nám to moc dobře najevo. Oni udělali pouze populistický krok a u ostatních přejedou zmizíkem po příjmen.

Každopádně si zato můžeme sami, volíme tyhle lidi, aby nám vládli a pak se to hezky vrátí. Poděkujme společně soudruhům, co volí Paroubkovce a komunisty.

0 0
možnosti

lubossula

22. 9. 2009 11:50
ona

uz snemovna jednala o obnoveni mandatu? ona uz snemovana schalovala rozpocet? Nebo vestite z kristalove koule?;-D

0 0
možnosti
V

veit

22. 9. 2009 11:23
Choroba?

Pane Streite, já žasnu: chybí vám tam jméno z nejmilovanějších - Paroubek. Nemáte horkost? Takhle si nic pořádného nevysloužíte!!!!;-€

0 0
možnosti
JN

palok59

22. 9. 2009 11:41
Re: Choroba?

ač je to k nevíře, Sterit dosud nepochopil, že karma se dává podle počtu použitých slov "Jyrka" a "Paroubek". Polehčující okolností je sice fakt, že vůbec nezmínil zásluhy Myrka, nicméně trumfy jakými je Paroubek a Rath nepřebije ani Sobotkou, Kolářovou a dalšími.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...